Star Wars Anime!
SAAB 37 Viggen!Idag onsdag så har Mor och jag gjort hemmalagade köttbullar som vi ska ha till jul, samt vi åt även av dem till lunch. Har också bakat Mormors mjuka pepparkaka som är mycket god.

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!Träffade en Skunk b.la.Samt en Varg och några andra.Dansade med en annan Räv till bra musik.Annars under veckan har det varit mycket att fixa med hos Mor inför julen, att plocka i ordning på många saker och organisera om i förrådsrummet med mera. Men börjar bli riktigt bra nu och Mor hittar lättare sina saker.

Sett en bra film också som heter Die Hard!

New York-polisen John McClane är i Los Angeles för att fira jul tillsammans med sin fru som blivit befordrad på jobbet. Under företagets julfest på 30:e våningen invaderas byggnaden av en grupp tyska terrorister som tar sällskapet som gisslan.

Har handlat med mera också, julskinka b.la. och inlagd sill och lutfisk som hör julen till. Firar julafton ihop med min mor. Jag har köpt en DVD också med Sylvester "Rambo" Stalone som heter Escape Plane 2! Jag har ännu inte sett den men har något kul att titta på sen.

Det är mycket att tänka på inför min Cypernresa med Illusterad Vetenskap, får jag ta med assistenter eftersom det är en gruppresa med ett vist antal platser och vad kostar det för dem. Är mitt pass giltigt ännu. Kan jag inte ta med assistenter så kan jag tyvärr inte göra resan eftersom jag har de svårigheter jag har med att tala Engelska och förstå talad Engelska, däremot skriver jag och läser Engelska betydligt bättre än för några år sedan eftersom jag är mycket mer online och använder Second Life och FurAffinity i mycket större utsträckning samt krigar i Call of Duty och Delta Force tillsammans med Amerikansk militär, däremot har jag har dåligt lokalsinne och stora svårigheter att förstå ekonomi, passa tiden och förstå instruktioner om de inte är konkreta steg för steg - vilket skulle bli stora problem på en utlandsresa utan assistenter.

*Kram!* från Smirre