Hejsan! - Smirre här.

WALKING FOX!

FLUFFOGRAM!
Lördag kväll!

Var på Second Life på lördag kväll och umgicks med vänner!

Träffade en Drake och en Tiger bland annat så jag var med dem samt

att jag träffade ett par andra rävar och en Kanin.

Kollade sen på filmen "Det" med Stephen King! Stephen King har gjort många bra rysare, klarar att titta på rysare idag för att jag inte tar dem på allvar utan för just vad de är, fiktiva filmberättelser och inte dokumentärer. Det var riktigt läskig och välgjord.


När barn mystiskt försvinner från den lilla staden Derry börjar sju vänner att utreda det hela. Vännerna ställs mot sina inre demoner i form av en ond clown vid namn Pennywise.

Söndag!

Fjällräv assisterade, var hos Mor en hel del och gick igenom en hel låda med gamla böcker. Hittade bland annat min bok "Otroligt, inte sant?" som jag fick i julklapp när jag var 13 år.

Samt att jag fick boken "Japans nya ansikte" som är Mors bok, den är skriven 1964 och handlar om Japans snabba återuppbyggnad efter WW2 och förödelsen av de båda atombomberna som fäldes över Hiroshima och Nagasaki sensommaren 1945 och vilket lidande de hade fört med sig för dem som överlevde med svåra brännskador och strålsjuka.

Hittade också manualen till min gamla Sega 8 bits Mastersystem som jag hade som barn. Fanns en massa kul spel till den, tyvärr har jag inte kvar den.

Facebookat!

Såg dokumentär på TV 6 om Peter Mangs!

Under ett års tid höll Peter Mangs Malmöborna i skräck med oförutsägbara skjutningar mot människor med utländskt utseende. I media kallades han Den nya lasermannen.. Hur blev Peter Mangs en av Sveriges genom tiderna farligaste män?

Måndag!

Vixey ass. Hjälpt mor med en del saker under dagen och pratat med Andreas i telefonen. Vi har fixat med soffan och hand om pluchfilten till soffan då den var rätt smutsig, ska tvätta den i morgon. Samt vi har fixat med akvariet.

Gått igenom min FA och här är nya favoriter!

NYHETER!

Djur!
Rymden!
Vikingar!
Pride!
Kultur!
Lantbruk!