Godkväll! - Smirre här.

MARTIN SNOWFOX!

This Irishman Saved 2 Foxes And Now They Won’t Leave His Side!

14 nya valpkullar fjällräv i Norrbotten!

FOXY MAGAZINE!

LET'S BOUNCE !


Ny finsk-rysk varg funnen i Arvidsjaur!

Vargstammen minskar: Illegal jakt!

Protester mot fler djurförsök på SLU!

Bävrar skapar våtmarker med större biologisk mångfald!

Extremtorkan 2018 har satt spår hos Sveriges fjärilar!

DJURRÄTTSALLIANSENS ONLINEBUTIK!

Tre unga dödade svan!

En man och hans ugglor!

Så många har anmält misstänkt vanvård där du bor!

Onsdag!

APT med alla assistenter och mor var också med. Pratade dels om mina nikotinvanor samt vikten av att komma ut mer och få motion. Min vardag är ju ofta att jag antingen sitter med Internet, spelar krigsspel eller kollar på TV, är hos Mor då och då och en gång i veckan handlar. Saken är den att komma över den här sociala fobin och skyggheten som jag har, när jag väl kommer ut så funkar det ju för det mesta. Att Second Life och FurAffinity är en trygghet för mig vet nog alla kring mig men måste våga att även träffa personer IRL och våga att träffa och umgås med personer som inte är Furries eller anhörig eller assistent.

Jag vill gärna vara social och lära känna andra, men jag är nojig över att jag ska göra bort mig eller säga något som uppfattas som stötande fast det inte är menat så och rädd att det blir bråk. Just för att jag har svårt med det sociala samspelet och saknar kunskap på en del vardagliga områden även om jag har goda kunskaper inom tekniska, militära och vetenskapliga områden. Jag har ju mycket svårt med det här sociala kallpratet och samtidigt om någon visar intresse för mig så kan jag öppna mig alldeles för mycket och berätta saker om mig själv och min bakgrund som kan vara svårt för andra att hantera.

Det finns ju flera exempel på där jag varit ute bland andra och har velat vara hjälpsam och artig, men det har blivit helt fel och slutat med att den jag velat hjälpa eller vara social med har blivit fly förbannad eller dragit sig undan. Tanten på bussen, tanten med bankortet, taxiföraren som ville ha hjälp att hitta dit jag skulle, tjejen på tåget som jag diskuterade djurrätt med och många andra situationer som blivit helt fel.

Dels av okunskap från min sida om det sociala, exempelvis tjejen på Maxi som har kattbilder i sin telefon och jag tittar på dem och vill inleda en konversation om katter, exempelvis fråga om hon har en katt. Dock avbröt Zebra mig innan jag han börja prata med henne och det var att jag satt bredvid henne på bänken och hon satt och plockade med kattbilderna i sin telefon och att jag då tittade på skärmen och att det kunde ha varit något privat hon hade på skärmen, att jag kom för nära helt enkelt fast jag bara ville vara social. Nu märkte hon aldrig att jag tittade på kattbilderna eftersom Zebra avstyrde mitt kontaktsökande.

Zebra hade gjort en god gratäng som vi åt samt fick glass med chokladpäron till efterrätt, mycket gott och uppskattat.

Gått en promenad på eftermiddagen.

På kvällen varit på Second Life med andra Furries!

Träffade bland annat en vit Sergal och en Snöleopard.

Samt en svart Sergal!

En Velociraptor och några andra!

Samt en vit Katt och en Ödla.

Gåsmamman säsong två började i onsdags kväll klockan 22!

Sonja och barnen är tillbaka i Sverige med skyddade identiteter. Huvudvittnet mot Sonjas bror Niklas mördas brutalt. Ska hon tvingas vittna? Deras pappa Anders får ett tungt besked.

Torsdag!

Blåräv assisterade, Zebra på besök och han har hjälpt till att slipa matbordet som Blåräv lackerade sen så det blev superfint! Tusen tack! <3

Gått två promenader på vardera 15 minuter idag.

Hade en diskussion med en kvinna i Mors hemtjänst men kände att mådde riktigt dåligt av den diskussionen. Hon tyckte att jag måste gå utanför furrybubblan och vara på någon verksamhet, tog väldigt illa vid mig av det hon sa även om min Mor förklarade att hon menade väl.

Att vara furry och vara engagerad i djurrätt osv. är mitt val, något som jag klarar av och det är där jag har vänner och andra furries vet att jag har Asperger och vad det innebär. Att jag ska ut på något dagcenter eller så skulle vara direkt skadligt för mig och det kan min läkare Sixten intyga, eftersom jag varit på olika ställen innan med personer som har väldigt sjuka och otäcka värderingar om allt möjligt, där våld och hot har varit vardag osv. och hur det har påverkat mig eftersom jag är rätt så lättpåverkad och psykiskt känslig just på grund av min Asperger. Sådana ställen önskar man inte någon att vara på. Djurplågare är något av det värsta jag vet och jag skulle bryta ihop ur totalt om jag kom till ett sådant ställe igen.

Rävninge var däremot bra, där var jag i en liten grupp med djurvänner och jobbade med Hundar, Hästar och Katter samt fick vara ute i skogen mycket. Dock så började Lasse bråka med mig och tyckte att jag inte skulle få jobba med djur, hotade med en massa hemska saker han skulle göra mot Djuren på Rävninge osv. så det blev bara för mycket och jag blev både väldigt arg och rädd.

Lasse är ju död sedan 2013 så jag och andra Furries behöver inte vara rädda för honom längre. Han är den mest vidriga och hemska människan jag har haft med att göra!

Önskar att alla Rävar pinkar på hans grav, skulle vara rätt åt honom så som han hatade Rävar och andra Djur och oss Furries!

Jag är en Furrie och ska vara tillsammans med andra Furries för det är där jag mår bra och kan utvecklas, jag mår bra av att rita, skriva och skapa saker för Furryvärlden som fabler, serier, teckningar osv. och de flesta Furries uppskattar det jag skapar och uppskattar min blogg och mitt engagemang i så väl Furry som Djurrätt osv. Jag har mitt sociala liv på Second Life, Telegram, FaceBook och FurAffinity och att jag IRL är med Furries på Nordic Fuzz Con när det är!

Att leka och spela spel där jag är militär, sniper och pilot är också något jag tycker om att göra och flygintresset vill jag ju hålla vid liv, synd bara att det är en bra bit till F-10 och var längesedan jag var där. Jag vill komma igång med skyttet också nu när jag är bättre i ländrygg och höfter.

Så jag gör saker utanför Furryvälden också men Furryvärlden är central för mig och Furry och djurrätt är det jag utgår ifrån i mångt och mycket jag gör.

Djur har alltid funnits i min närhet och redan i 11 års åldern så började jag engagera mig för Vargars rättigheter och det föll ju sig också naturligt då jag redan sen 9 års åldern var en flitig läsare av Alverfolket som lever i symbios med Vargar.

Tvättat, duschat och fått taktil.

Mor gjorde pangkakor till kvällsmat.

Gåsmamman!

Ryktet om Sonjas hemkomst sprids vilket får konsekvenser för hennes nya liv. Medan jakten på henne fortsätter, ställer kommissarie Emil Svensson ett ultimatum.

Fredag!

Vixey assisterade, har hjälpt Mor med att organisera om i hyllor i förrådsrummet med mera, samt har städat.

Har varit ute och promenerat två gånger och Vixey plockade blommor.

Min TV box som jag haft sen 2014 har slutat att fungera, efter mycket om och men så fick jag fram uppgifter som jag behövde till teknisk suport och boxen är paj helt enkelt efter att vi testat den. Så de kommer att skicka en ny och bättre box som egentligen kostar 1400 kronor som även är redo för fiber och den som de skickar ska inte kosta mig mer än drygt 500 kronor eftersom jag redan är kund sen länge och att den jag har nu har lagt av antingen på grund av åska eller slitage då den är sen 2014. Den jag har är en Humax och den modellen görs inte längre så den är föråldrad för länge sedan. Jag kommer ha samma kanaler och flyttar då över kortet till den nya boxen för att det ska funka. Kanalerna kommer jag ha samma i 24 månader till. Flex 8 samt C-more standard. I mitt flex 8 ingår bland annat Animal Planet, Discovery och TV 4 Film samt TV 4 Fakta.

Var på Second Life med Furryvänner på kvällen!

Träffade en vit Räv bland annat.

Samt en stor mörkröd Räv som var ny på klubben.

Med flera Furries!

Lördag!

Zebra assistear, Vilat på förmiddagen och sen varit ut till Narismiral med Sergalrna!

Zebra och jag har gått stavgång och gick till bondgården. Kollade om bonden börjat sälja potatis men det hade han inte börjat med ännu.

Hjälpt Mor att sortera papper, hittade bland annat bruksanvisningen till min brödrost samt papper om mitt namnbyte 2000 med mera. Hittade även psykpapper igen om religiösa grubblerier om Guds straff, ångest och inre konflikter samt självmordstankar och sjuka funderingar på om Gud vill att jag ska skada och döda djur osv. Jag mådde som sagt inte bra varesig av pingstkyrkans fördömande och att en hel del där är anti till allt möjligt och min arbetssituation/skolsituation med mobbning, slagsmål, hot och djurplågeri osv. på 90-talet, så som sagt jag ska inte ha med dem att göra eller vara bland dem!

Jag mår bra av att vara Furry och vara med andra Furries samt skapa saker för Furryvärlden online – så det är det jag ska göra! Det är där jag få utlopp för min kreativitet och fantasi och det mår jag bra av! En del personer kanske tycker det är udda och barnsligt att jag som en vuxen person lever i en fiktiv fabelvärld, är på Second Life, ritar och skriver krigsfabler, leker och spelar datorspel osv. intresserar mig i synnerhet för Rävar, Vargar, Sergaler, Drakar och Pokémons osv. men jag mår bäst av det och utvecklas genom det!

I Sverige har vi religionsfrihet och vill man tro på Inari och Fenrir, ta till sig saker från Shinto, Buddhism och Indiansk religion osv. så har man full rätt att göra det och ingen ska fördöma en för det! Likaså att om man vill vara Furrie och umgås med andra Furries så ska inte någon fördöma det, att ha vänner som man delar intressen och värderingar med är något som man mår bra av och alla söker ju sig till likasinnade som tycker om, tror på och lever på samma sätt som en själv!

Att vara bland dåliga människor på jobb eller skola, människor med rasistiska och Nazistiska åsikter som har behov av att hata allt möjligt, som önskar livet ur exempelvis veganer och Furries, som plågar och dödar katter, rävar och andra djur, som stjäl andras saker, som slåss, bråkar, hånar och mobbar andra osv. är inget bra umgänge, i alla fall inte för mig!

NYHETER!

Rymden!
Flyg!


Internet!
Tyfon i Japan!
Teknik!
Kottar!
Branden i Hässleholm!