Godkväll! - Smirre här.

FLUFFOGRAM!
Vixey assisterade. Höll under större delen av dagen på att tömma den stora bokhyllan i Mors lägenhet.

På kvällen var jag in på Second Life en liten stund och umgicks med andra Furries.

Satt sen länge med FurAffinity och läste igenom Furrychatten.

Tisdag!

Lodjuret assisterade, märker att jag inte tål den här tabletten för blodfetterna för när jag tar den på morgonen så svullnar ansiktet rejält och jag får en extrem värk i ansiktet och huvudet. Det släpper efter några timmar men blir utslagen av det.

På eftermiddagen och kvällen så var Lodjuret och jag och handlade och sen plockade vi böcker och grammofonskivor ur bokhyllan. Det står en del saker ovanpå bokhyllan med det behöver jag hjälp av någon som är lång att ta.

Jag hittade boken om Biggles i Norge och ska även ta vara på den här väldigt gamla Bibeln som gått i släkten i generationer, när vi kollade i den förut så är den gjord 1721. Så den är riktigt gammal och man får bläddra försiktigt i den då bladen är rätt sköra efter så många år.

Onsdag!

Blåräv assisterade. Utslagen igen av antiblodfettstabletten, pratade med Blåräv om det och vi måste prata med doktorn om detta.

Under sena eftermiddagen uppe och vi gjorde pangkakor samt förbereder för morgondagen då det är Mors begravning. Vi kommer bli ca 12 till 14 personer så vi ska ta hit ett extra bord och fler stolar.

En av mina köksstolar är farlig då den lätt tippar bakåt, så den har åkt ut i kontainern så ingen sätter sig på den. Ska se om jag fram över kan få tag på 4 stycken snygga stolar på Förmedlingscentralen så att jag har 4 lika dana runt matbordet och med stadiga ben, så de inte välter omkull.

Torsdag! – Mors begravning!

Idag så har det varit begravning för min Mor och urnsättningen i familjegraven blir senare. Det var en fin begravning, mina assistenter, min Moster Evy och personer från Kommunens hemtjänst och från Pingstkyrkan var där. Zebras fru sjöng solo, Mors favoritpsalm – ”Det stod en blomma/Gud i naturen!” och det var mycket vackert.

Prästen höll ett fint tal om att segla över havet till Himmeln, Mor har ju alltid älskat havet och båtar.

Efteråt fikade vi här hemma och Zebra hade fixat hit Budapesttårta med mera. Evy och jag tittade på några gamla foton som Mor hade, jag viste inte vilka det var men det var mormors far och mor bland annat.

Vilat en stund sedan och sen chattat.

Fredag!

Zebra assisterade. Vi gick igenom en del saker hos Mor och vi bar över två sektioner av bokhyllan och fick ta säckkärran till hjälp.

Gjorde ren bokhyllan och satte upp den. Var en hel del jobb.

Gjorde spagetti med köttfärssås till middag.

Suttit och pratat en del med Zebra om allt möjligt.

Chattat med andra Furries och suttit med FurAffinity och fixat en del under kvällen.

Lördag!

Vixey assisterade. Vilat på förmiddagen och sen åkte vi och tog foto på Mors grav där de fint lagt upp blommorna.

Handlat lite och köpte billiga led-puckar för 199 kronor på Jula istället för ca 300 som de kan kosta i andra affärer. Ville bli färdig med bokhyllan.

Kopplat in dem samt fixat ett kontaktdon till det som behövs för motionscykel, Internetapparat och telefon med mera i vardagsrummet. Satt in böcker och de fina och ömtåliga sakerna i glasskåpet. Pelleskålen och kristallskålen efter Morbror Göte i en hylla.

Har tvättat med mera också.

Läst igenom Furrychatten och pillat lite med FurrAffinity och kollat upp lite Rymdnyheter med mera. Samt lagt in fler rymdskepp till Vulpina Stjärnflottan.

Söndag!

Zebra assisterade. Zebra har hållit på att gå igenom en del av Mors papper och vi har tagit en promenad. Samt har hämtat den tredje delen av bokhyllan som är nu i lilla hallen, samt vi har satt dit tippskydd på alla tre.

Läst igenom Furrychatten och fixat med FurAffinity.

Gjorde fisk med potatis till middag. Sen har Zebra och jag gått igenom Mors mejl och det har tagit större delen av kvällen.

NYHETER!

Djur!

Därför är vissa fåglar lika smarta som däggdjur!

Tre saker att tänka på när du lydnadstränar din hund!

Här tränas hundar i rallylydnad och nosework!

Hundar hålls inte kopplade i Nykvarn!

Gaming!

Miljö!

Nedskräpning i svenska fjällen – vad är dina erfarenheter?

Så kan Sverige påverkas av globala klimateffekter!