Gå till Malmerfors RÄVSERIER!

<3 FURAFFINITY! <3

DragonVed gör fina 3D figurer!

Nya favoriter på Smirres FurAffinity!

FLUFFOGRAM!


Måndag!

Zebra assisterade. Har varit en lugn dag och vi gick en promenad. Det föll lite snö under dagen men den blev kortvarig.

Vilat en stund och sen så jag en film som heter The Ritual på NetFlix.


En grupp vänner bestämmer sig för att åka på en vandringsresa till Sverige, något deras nyss bortgångne vän ville göra. Men en av männen stukar foten och de bestämmer sig för att – hör och häpna – gena genom en stor, mörk skog.

Inte ett helt oklassiskt skräckupplägg, men vad ska man säga – skogen är en läskig plats i sagornas värld. Men filmens unika vinkel handlar inte om skogen utan specifikt om den svenska skogen, och nordisk mytologi. Den bygger på den fornnordiska tron på att sorgsna människor ibland kunde erbjudas ett val mellan livslång underkastelse, och en hemsk död, av en gudalik jätte – en avkomma av Loke.

Gjorde isterband med potatis och lingon till kvällsmat. Sen har Zebra och jag kollat på Beck – Döden i Samarra!


En av kandidaterna till Nobels fredspris blir brutalt knivmördad i centrala Stockholm, efter att precis ha lagt fram bevis om krigsbrott. Beck-gruppen misstänker att det rör sig om ett politiskt mord men utredningen kompliceras av att Alex har en nära relation med ett huvudvittne. Dessutom pressas de av Klas Fredén att lösa fallet innan SÄPO tar över.

Favoriserat på FurAffinity.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Vi har handlat för veckan och jag har gjort matsedel. Det är ny månad, Januari 2021 så jag hade tänkt gå ut och äta sen en gång. Min förvaltare har sagt att en gång i månaden får jag gå ut och äta. Har handlat hem och gjort matsedel för veckan.

Chattat med andra Furries och sen vilat en stund under dagen. Sen gick Blåräv och jag en promenad, träffade vaktmästare Conny så vi pratade med honom. Han var i färd med att fylla på pellets till pannan och vinden var väldigt kall. Skönt när man kom in sen.

Spelat lite Delta Force och skrivit på min Krigsbok 4 och vi gjorde pangkakor till kvällsmat. Det var gott och det blev några över som jag kan ha till lunch i morgon.

Läst lite Vargnyheter och flyghistoria online samt pillat med framtida byggprojekt för New Tokyo.

Chattat och sen spelat CoD MW1 samt skrivit i Krigsbok 4.

Spelat uppdraget ”Radio Adid” i ”Black Hawk Down” och skrivit in det i min Krigsbok 4.

Sett del 1 av dokumentären ”Döden i Arboga!”

Det började som en tidningsnyhet om en medelålders kvinna som påstods ha utnyttjat flyktingpojkar sexuellt. När polisen började nysta i Johanna Möllers bakgrund hittade de snart ond bråd död och en person som till synes hade förmågan att manipulera människor till nästan vad som helst. Snart hade Johanna Möller blivit en av de mest omtalade brottslingarna i modern svensk historia.

Kollat YouTubes och läst om Saab-berget i Linköping.

Onsdag!

Vixey assisterade. Det har snöat här i Finja och jag vilat på förmiddagen. Sen på eftermiddagen gick vi en promenad och jag tog några bilder som jag lagt upp på FOTOBLOGGEN!

Spelat CoD MW 2 uppdraget ”Gulag” och sen uppdraget ”StormChaser” i Delta Force, skrivit in i min Krigsbok 4.

Favoriserat på FurAffinity och FaceBookat.

Sett del 2 av historien om Kalla Kriget på UR-Play!

Slutet på historien?

Maktbalansen mellan de två supermakterna USA och Sovjetunionen skiftar. USA:s inblandning i Vietnamkriget och Ronald Reagans rymdkapprustning är två faktorer som påverkar förhållandena. 1985 blir Michail Gorbatjov Sovjetunionens ledare och en period av avspänning mellan de båda supermakterna inleds. Så småningom faller de forna öststaterna en efter en och en ny politisk världsordning skapas. 1991 är det kalla kriget över. Men kanske bara tillfälligt, för nu på 2000-talet, hörs åter vapenskramlet.

Sen spelat uppdraget ”Russian Underground” i Black Hawk Down och ”Full Stop” i Delta Force samt skrivit in det i Krigsbok 4.

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat.

Blåräv assisterade på kvällen och natten.

Chattat med andra Furries och favoriserat på FurAffinity. Sen kollat på en dokumentär som heter ”Griståget” om Svullo och Eddie Medusa.

Griståget är en av de mest mytomspunna turnérna som rullat på vägarna i Sverige. Artisterna Eddie Meduza och Svullo på samma scen. Tidigare opublicerade filmer och bilder berättar hela historien om hur Errol Norstedt och Micke Dubois skapade sina folkkära och samtidigt kontroversiella alter egon. Men det är också berättelsen om två personers tröstlösa jakt på revansch och bekräftelse som slutar i undergång. En historia full av sex, droger och rock’n’roll som inte rekommenderas till unga tittare.

Torsdag!

Vixey assisterade och Vixey hade köpt med sig fina rosa Tulpaner!

Vilat på förmiddagen, sen bytt sängkläder och tvättat de gamla sängkläderna med mera och gått en promenad. Dock utan kamera då det var rätt dåligt ljus ute samt föll snö. Man får vara försiktig då det är blöt snö med diverse isfläckar.

Spelat Delta Force 4 stycken vinteruppdrag – ”StormChaser, Whirlwind, SnowFox och Pandoras Box.” Skrivit in uppdragen i Krigsbok 4.

Vixey och jag kollade sen på en film från 50-talet på TV som Elvis Presley har huvudrollen i, filmen heter King Creole!


Om den stökige tonåringen Danny som tvingas sluta i skolan för att hjälpa till med familjeförsörjningen. Han får jobb som sångare på en nattklubb men maffiabossen Maxie vill locka över Danny att sjunga på hans klubb istället.

Varit på Second Life på kvällen och umgåtts med andra Furries.

Träffade Y-Fox bland annat och var med honom en stund.

Samt den blå Draken och några andra.

Ett par andra Rävar.

Gjorde kycklinglever med potatis och lingon samt lite grönsaker. Tomat och majs.

Chattat på Steam-chatten med en annan Furrie.

Blåräv och jag har sedan kollat på filmen Code of Honor!


Överste Robert Sikes (Steven Seagal) har bestämt sig för att rensa upp sin stad från alla kriminella element. Han är en målinriktad ensamvarg med en insatsstyrkas kraft och han tar sig an gatugäng, kriminella och politiker med förutfattade meningar tills uppdraget är slutfört.

Fredag!

Vargen assisterade. Vilat på förmiddagen. Sen har Vargen och jag gått en promenad och jag har spelat CoD MW1 uppdraget ”Cliffhanger” – där man ska ta sig an en Rysk flygbas högt upp i Uralbergen. Skrivit in i min Krigsbok 4.

Spelade sedan special OPS där man är på ett tak och har en Barett M82 samt andra vapen och Claymores, fienden kommer i tre vågor och man har även en laptop som är synkad till en drönare som man kan styra och skjuta fiender med Mavericks från luften.

Spelade sedan uppdraget ”Contingency” där man i början ska smyga sig fram genom en skog för att ta sig till en Rysk bas där det finns en ubåt med kärnvapen.

Spelade sedan Delta Force Xtreme 2 och uppdraget ”Icebreaker!” och skrev in dessa också i Krigsbok 4!

Har städat lyan och fixat med lita andra saker också, mikrade hemmagjorda köttbullar och kokade potatis och lingonsylt till det som kvällsmat.

Kollade sedan på Beck – Utom rimligt tvivel!


Under ett ingripande görs ett makabert fynd i bakluckan på en bil och Beck-gruppen hamnar snabbt i skottlinjen för en tillsynes kallblodig mördare. Men saker är inte vad de verkar. Gruppen blir föremål för en påfrestande internutredning och Oskar hamnar i ett riktigt svårt dilemma. Det blir Alex uppgift att lösa en både ovanligt och ofattbart grym mordgåta medan Beck-gruppen riskerar att falla samman inifrån.

Var sen på Second Life en stund och umgicks med andra Furries!

Träffade andra Rävar bland annat.

Med flera Furries.

Zebra assisterade sen under kvällen och natten. Vi kollade på en film som heter Faster!


En man släpps ur fängelset och ger sig ut i friheten fast besluten om att söka hämnd på de som dödade hans bror. En efter en dräper han dem, men han har både mördare och poliser flåsandes i nacken.

Vilat en stund och sen på natten kollade jag på en film som heter Cloverfield på TV7!


En grupp vänner har samlats för att fira av Rob som ska lämna New York och åka till Japan. Men mitt under festligheterna börjar huset skaka och ett monster, stort som en skyskrapa, attackerar staden. Rob och hans vänner skildrar natten med en filmkamera. Filmen berättas genom deras videokamera och visar deras försök att överleva den mest surrealistiska, skräckinjagande händelsen i deras liv.

Sen la upp om Metalliskt glas, metalliskt väte och om Chinas nya plasmajetmotor med mera. Sov sen en stund.

Lördag!

Vixey assisterade. Vilade på förmiddagen. Sen kom Blåräv på eftermiddagen och vi kollade på en film på 5an som heter Jack the Giant Slayer!


Kriget mellan människor och jättar blossar upp på nytt och Jack måste ta sig till jättarnas rike för att rädda den kidnappade prinsessan Isabelle.

Vixey, jag och Blåräv åkte till Burgerking och åt Amerikansk mat. Det var gott och vi gick en promenad. Har vilat en stund sen igen.

Uppdaterat grafikkortet!

Samt chattat.

Vixey och jag kollad  på ett par filmer på kvällen The Ring!


Människor dör på de mest märkliga sätt, sju dagar efter att ha tittat på ett videoband som har en förbannelse över sig.

Journalisten Rachel Kellers systerdotter är en av dem som tittat på bandet och sedan dött, och Rachels syster förmår henne att börja undersöka saken närmre. Så småningom leder ledtrådarna henne till videobandet och när hon tittar på det drabbas även hon av förbannelsen. Nu har hon sju dagar på sig att lösa gåtan, annars står hon näst på tur.

Och King of Thieves!


Baserat på en sann historia om ett gäng pensionerade brottslingar som bestämmer sig för komma tillbaka för en stor stöt i Londons juveldistrikt. Vad som börjar som en framgång förvandlas snabbt till en mardröm då girighet sätter käppar i hjulet.

Söndag!

Blåräv assisterar. Har vilat på förmiddagen och på eftermiddagen startat om datorn och uppdaterat saker, varit lite strul med kontakten med Telegramservern men nu verkar det funka. Har hört att servern för Telegram står i Moskva så det är väl inte bästa ledningarna dit. Men nu funkar det och många inlägg trillar in.

Chattat och favoriserat på FurAffinity!

Gjort bokföring samt gjorde blodkorv och fläsk till kvällsmat. Sen pratat med Zebra i telefonen och läst nyheter.

Vixey kom på kvällen och vi fikade med kaffe och kaka.

Senare på kvällen så kollade Vixey och jag på filmen Pitch Black!


Transportrymdskeppet Hunter-Gratzner är på väg till New Mekka med en blandad last bestående av bland annat troende muslimer med Abu "Imam" al-Walid i spetsen, prisjägaren William Johns och den farlige förbrytaren Richard Riddick

Plötsligt flyger skeppet genom en kometsvärm och träffas av småsten. Kaptenen dör och andrekaptenen Carolyn Fry tar över. Skeppet kraschlandar på en främmande planet som badas i ljuset av flera solar. Den unge fripassageraren "Jack" upptäcks. Riddick flyr, för att därpå infångas av prisjägaren.

En grotta undersöks och man finner blodtörstiga monster som verkar vara känsliga mot solljus. När en gruvkoloni upptäcks, finner Fry en rörlig modell av det solsystem de landat i. Efter att ha undersökt modellen, står det klart att planeten befinner sig i ständigt solljus, men även att den förmörkas vart 22:a år. De listar ut att de precis är på väg in i en period av total solförmörkelse. Det står klart för gruppen att de måste förbereda sig på en kamp mot monster som har både välutvecklad mörkersyn och en snabbt tilltagande hunger.

NYHETER!

Djur!

Två vargar har spårats tillsammans i Skåne!

Minst fyra vargvalpar födda i Östergötland förra året!

Ny attack mot hundar i Malmö!

Corona!

Islam!