NYA FAVORITER PÅ MIN FA!  1  2  3  4  5

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT! - Varginnorna vill delta i svanstävlingen och de och rävinnorna sitter nu på planet på väg till tävlingen.

LÖRDAG OCH SÖNDAG!

I går lördag så var en vän och jag in till Kristianstad för att titta på elektronik, min vän köpte en rätt avancerad kamera som var till rea nu i mellandagarna. Jag kollade på spel och på TV-apparater. Den välvda TV,n som ger djupkänsla kostade nu 14 000. Den kostade 29 000 innan vill jag minnas.

På kvällen var jag på julefterfest på Second Life! Dansade och hade skoj med andra furrisar, b.la. en stor röd Sergal och en Rävinna.

Idag varit hos mor en del, ätit lite julmat och i kväll har jag kollat på THE JURASSIC WORLD - den var riktigt bra. Dinosaurer är fascinerande varelser. Speciellt de smarta Velociraptors som jagar i flock likt vargar. Jag tror inte det är i en så avlägsen framtid som det faktiskt med genteknikens hjälp går att återskapa både dinosaurer och andra varelser som dött ut. Likaså att det skulle vara möjligt att genkoda om sin kropp så man blir en furry på riktigt. 20 år in i framtiden skulle jag tro det ligger.

Att återskapa dinosaurerna skulle vara helt fantastiskt och likaså att vi som är furrisar i sinne och hjärta skulle kunna bli det rent fysiskt.

Det handlar om forskning och teknik och att fröstå DNA på djupet. Men också i slutändan om pengar.

Dinosaurer är stora och smarta djur med råstyrka, vassa tänder och klor. Det bästa vore att ha dinosaurer i ett naturreservat. Att ha dem instängda i en nöjespark bara för att folk vill titta på dem känns inte rätt. De som andra vilda djur behöver leva i frihet i sin naturliga miljö och skapa sociala band.

TRAILER TILL FILMEN!

VELOCIRAPTOR ELLER BARA RAPTOR!

Fascinerande varelser, men alla dinosaurer är fantastiska precis som de djur som finns idag. Visst 65 000 000 år skiljer människan från dinosaurerna. Men kan man återskapa dem så är det att göra världen och naturen hel igen.

LÄS MER OM VELOCIRAPTORN!

NYHETER!

Barnen vågade inte besöka Liseberg!

Respirator skulle slås
av – pappa drog pistol!

Jenny hittade sina bilder på porrsida!