VIXEN & CUB!

JUNIPER PAWS!

VACKRA FJÄLLRÄVAR!

MYA - POMERANHUSKYN SOM LIKNAR EN RÄV!

ANIMAL ART CRIMES!

MICES AND RATS WITH SWORDS!

Katten Bibbi fick huvudet sönderbränt!

Måndag!

Vixey har assisterat. Har fixat med akvariet och med växterna bland annat. Mor och jag har gått igenom mer papper.

Vilat en del under eftermiddagen. Kollat på Tunn is på kvällen.

Ville Berger tilldelas rättigheter att borra i den grönländska oljebrunnen och Sveriges relationer med Ryssland försämras ytterligare när nya teorier framträder. Samtidigt ställs Liv och Enok inför en brutal uppgörelse i den kalla ödemarken.

Tisdag!

Blåräv assisterade, har handlat med mera.

Bilen har kommit upp på Blocket!

Hjälpt mor med några saker och vi gjorde kyckling till kvällsmat.

Kollat på Skyscraper på kvällen på TV!


FBI-agenten och krigsveteranen Will Sawyer jobbar med säkerheten för skyskrapor. När han är i Kina på jobb fattar helt plötsligt världens högsta och mest säkra byggnad eld och Will misstänks för händelsen. Efterlyst måste han hitta den skyldige, rentvå sitt namn och rädda sin familj som är instängd i byggnaden på andra sidan elden.

Onsdag!

Vargen assisterade, var ut till Narismiral en stund på för middagen och umgicks med Sergalerna.

Träffade några stycken ute vid eldplatsen.

Bland annat en som hade cybernetiska kläder och utrustning på sig.

Samt en svart Sergal.

Hjälpte sen Mor med en hel del saker under eftermiddagen. Pappershantering och bland annat att sortera upp mat recept och bak recept och sätta i dem i respektive pärm.

Samt gå igenom ännu fler gamla fakturor samt hittade också mer lögner och skitsnack som Conny skrivit till Mor om mitt umgänge med Furries och om SveaFur i synnerhet. Fan vad jag är förbannad. Skulle gärna vilja sätta ett skott i huvudet på både Conny och Jocke som de höll på att ljuga, spela ut mig mot andra Furries, spärrar på datorn så jag inte fick vara på vissa sidor som de tyckte var olämpliga och inte heller ha kontakt med flera Furries för att de ansåg att de var olämpliga, samt deras jävla skit om att sätta människor över djuren och annat vidrigt som gjorde mig helparanoid. Jag vet att det är fel att hämnas men jag har de åsikter som jag har om att använda vapen/sprängämnen/napalm, stödja militant djurrättsaktivism, skjuta människor, göra mattor och andra saker av människohud, äta människokött osv. just på grund av sådant här hatskit som jag mötts av för att jag är Furry och identifierar mig som Räv. Har träffat på djurhatare redan då jag jobbade på Röingegården när jag var 16 och 17 och när jag gick i gymnasiet mellan jag var 18 och 21.  

Torsdag!

Blåräv assisterade. Kvantum firade 50-års jubileum för det var 1970 som Kvantum öppnades. Affären har funnits så länge jag kan minnas och jag är född 1975. De hade 10% rabatt på alla varor så Blåräv och jag åkte och handlade en del fina och goda varor till både Mor och mig.

Det stormade och spöregnade rejält.

Hjälpte Mor med en hel del pappersarbeten med mera under eftermiddagen och kvällen.

Var trött när jag kom hem, kollade igenom Telegram och lite andra Furrygrejer, la mig sedan.

Fredag!

Vixey assisterade. Snöblandat regn under större delen av dagen. Min mormor fyller år den 13e Mars så vi köpte en påsklilja och ett ljus och gjorde fint på mormors grav.

Har hjälpt mor att gå igenom saker i förrådsrummet.

Bland annat så tog jag fram symaskinen då Mor vill sy till nya och bättre gardiner fram över. Dock är det så länge sedan vi använde symaskinen så jag kommer inte ihåg hur man trär den, kommer bara ihåg att det var komplicerat att trä den. Plockade reda på en del andra saker i förrådsrummet, bland annat en TV och andra saker som mangeln som jag fick flytta så det blev en gång fram till den högra lagerhyllan då Mor och jag ska gå igenom saft och sylt som är i den.

Fick ont i ryggen, där ryggraden och bröstkorgen sitter ihop samt ont i axlarna.

Mor och jag gjorde hemlagade köttbullar till kvällsmat. De med lök och grädde i som är så supergoda. Nom! Nom!

Tagit hand om foton i kameran, en hel del foton och skapat album för 2020 för NFC-fotona och andra foton tagna under 2020. Samt i Album 2019 lagt in foton från i julas och i höstas.

Omstart och uppdatering av Windows, FireFox och Steam på kvällen.

Vixey och jag kollade på Animal Planet, var om veterinärer som hjälpte Hundar. De hjälpte bland annat en Hund med att operera nosen. Hundens noshål var smala springor och veterinären opererade om nosen så att hålen blev runda hål och det gick lättare för Hunden att andas. Det var mycket intressant och veterinären förklarade ingående hur nosen fungerar. En annan Hund hade hjärtproblem och vätska i buken som tryckte på lungorna och diafragman, så veterinären satte in en nål och en slang för att tappa ut vattnret som var i buken på Hunden. De visade även en Opossum som blivit påkörd av en bil och fick röntgas.

Lördag!

Blåräv assisterade. Fick massage och voltaren på ryggen. Kändes bättre. Hade en jobbig natt då jag hade rejält ont. Somnade efter massagen på förmiddagen och sov till klockan 14.

Sen duschat och fått ljumskarna vidgjorda, kanon. Det är fint väder så jag låg en stund i den gröna solstolen och njöt av solen som sken in genom glasaltandörren.

Mor och jag har gått igenom ekonomi samt gjort fisk och potatis till kvällsmat. Hämtat sjukvårdsgrejer till Mor på apoteket.

Varit på Second Life en stund på kvällen.

Vargen Stephan NightPaw var DJ och stod för musiken.

Träffade en Sergal som hade kevlarskydd på sig.

Samt BlackWolf och någon Hjort.

Träffade ännu en Sergal

och GreyPaw med flera.

Söndag!

Vargen assisterade. Jag vilade på förmiddagen. Under eftermiddagen så har vi varit hos Mor en hel del och gått igenom saft, sylt och annat. Fått en del sylt med mera med mig hem. Mor och jag har gjort kyckling i ugnen med klyftpotatis till.

Gått igenom papper med mera samt jag har tvättat och fixat med mina kläder.

Sett Black Christmas på kvällen.


Filmen berättar historien om Billy, en pojke som misshandlades och utnyttjades av sin mor. Efter att modern varit otrogen mot Billys far, mördar hon fadern och låser sedan in Billy på vinden, för gott. Under tiden startar hon en ny familj tillsammans med sin älskare.

När Billys mor får en dotter som hon älskar och behandlar kärleksfullt, blir Billy galen av svartsjuka. Efter flera år tar han sig ut från vinden för att mörda sin mor och hennes älskare.

Idag bor åtta studerande flickor i Billys barndomshem, tillsammans med sin husmor. Under jullovet blir de plötsligt trakasserade med obehagliga telefonsamtal, och när en av flickorna försvinner spårlöst börjar de ana oråd.

NYHETER!

Rymden!

Järnregn över avlägsen planet!

Tsunami!

Gaming!

Corona!

Militärt!

Kultur!

Internet!

Fiske!

Genetik!