Pip i Nosen! - Smirre är online.

Lifesteps Of Nick Wilde! <3

Zabu The NOT-SO Sergal!

  CYANIDS FANART!

Igår så hjälpte jag mor en del, Blåräv assisterade.

Gick med Hårig Schäfer både igår och idag, idag bjöd Grävling på pepparkakor.

Hjälpte mor igen efter hundrundan och var sen på Second Life en stund och umgicks med andra furrisar.

Träffade en av Vargarna som jag träffat förut.

Samt en ny Furry.

Var sen på skyttet och var rätt trött, sköt sämre för jag var trött.

Serie 1: 47, 47, 47, 50 = 191 Poäng.

Serie 2: 47, 48, 47, 47 = 189 Poäng.

Spelade sen lite Delta Force på kvällen och knoppade sen.

Idag tagit ett skönt bad hos mor samt tvättat kläder, hjälpt mor med hennes MS-konto och hur hon ska spara saker på stickan. Hjälpt henne med att sortera papper osv.

Spelat lite Delta Force igen och gått en runda med Hårig Schäfer.

Hjälpt mor med några saker och sen läst lite nyheter.

Varit på Second Life i kväll och umgåtts med andra Furrisar.

Träffade Y-fox b.la.

Samt den Ryska Vargen.

Och en Skunk.

Samt var fler Furrisar där, b.la en blå Drake.

Draken Janux var också där samt en Drake till.

Träffade fler Furrisar.

Uppenbarelseboken 13!

Googlade på "666" och surfade runt lite, kom in på en sida som hette Bibelforum och läste en del inlägg där om spekulationer om vad Vilddjuret och 666 är för något egentligen som står i Uppenbarelseboken 13.

För det första är det något som är gott eller ont eller inget dera - utan vad vi gör det till!

Jag har ju ett antal gånger tänkt att Vilddjuret och 666 är just det som jag är så begaisrad i och lägger ner många timmars engagemang i dagligen. Att 666 kan översättas till www = World Wide Web, alltså Internet och att Vilddjuret är Furry Fandom.

Furry Fandom är definitivt inget ont utan något väldigt fantastiskt och fint!

Många olika frikyrkliga grupper spekulerar om allt möjligt vad Vilddjuret är och en del säger att det är EU, andra säger att det är USA eller tom IS som är det. Finns även nya spekulationer om att det kan vara Donald Trump som är den stora draken. En pastor som jag gick och pratade med för flera år sedan sa att det är Djurrättsaktivismen och Miljörörelsen som vill omkullkasta Guds ordning. Några säger att det är Furry Fandom och subkulturer över lag. Några få säger att det är en attack av utomjordingar som ännu är i framtiden eller ett globalt totalitärt system där vi är kontrollerade av makteliten. Om inopererade chips och kontroll över våra tankar av dem som har makten. Spekulationerna är många.

Jag har ju svårt att riktigt förstå det symboliska språket i Bibeln och tänker bokstavligt. Det pratas om ett vilddjur och om drakar och leoparder osv och det ger mig associationer till just Furryvärlden och tanken att de tre 6-orna är www. 

Zebra som är lite mer påläst och insatt i Bibeln hjälpte mig att tänka förnuftigt kring detta och efter att läst en del trådar så får man inse att uppenbarelseboken skrevs ca år 90 efter Jesus i en tid då Romarna styrde och Bibelforskare är rätt övertygade om att det är Romarriket och Kejsar Nero som är Vilddjuret. Att uppenbarelseboken är skriven med viss dåtida satir om det Romerska Imperiet som styrde och ställde då.

Att man får se hur Världen såg ut strax efter Jesus tid på Jorden och hur folk levde och hur samhället var uppbyggt då.

Begrepp som Internet, Furry Fandom, Second Life, EU, Aliens, Microchip, Datorer, USA, Djurrätt osv som är självklara och viktiga begrepp för oss som tillhör "Nintendogenerationen" hade tett sig helt obegripligt för de människor som levde på Biblisk tid precis som språket var helt annorlunda på den tiden.

I Sverige stängde den sista rävfarmen 2001, men i många andra länder, bland annat Finland och Norge, föds rävar upp på pälsdjursfarmer.

Rävarnas päls går bland annat till att göra kragar på jackor som är populära i Sverige.

Få fler medvetna om det djurplågeri en pälskrage innebär. Låt djuren leva - köp aldrig päls!

Finland allt närmare beslut om Gripen!

  • Finland planerar ersätta sina 55 amerikanska F/A-18 Hornet i ny framtida upphandling
  • Förutom Saab i Sverige slåss tillverkare i USA, Frankrike och Tyskland om affären
  • FMV skickar beslutsunderlag till Finland idag

Medan Sverige minskar sin stridsflygsflotta satsar Finland på att upprätthålla samma nivå som tidigare, men med förnyade plan. I den planerade kommande upphandlingen ingår brittiska, svenska, franska och amerikanska plan – men Gripen beskrivs som ett hett alternativ tack vare dess låga driftskostnader jämfört med konkurrenterna.

De Gripenplan som den potentiella affären rör är de nya Gripen E, som är en lite större och betydligt mer avancerad version än den Gripen-version som idag finns i Sverige i from av 96 plan.

I Sverige har riksdagen redan fattat beslut om att köpa 60 nya Gripen E från Saab, som ska ersätta de nuvarande 96 planen. Men i Finland vill man inte minska antalet stridsflyg utan upphandlar en fullständig ersättning av de 55 amerikanska F/A-18 Hornet-plan som man opererar idag.

Den finska regeringen har i sitt förfrågningsunderlag intresserat sig för amerikanska Boeing F/A-18E/F "Super Hornet", franska Dassault Rafale, fransk-tyska Eurofighter Typhoon, amerikanska Lockheed Martin F-35 och Saab JAS Gripen.

Idag lämnar Försvarets materielverk, FMV, in ett informationsunderlag till Finland som kommer att använda underlaget i sin kommande upphandling av ersättaren till F/A-18 Hornet.

– Finland kommer nu att använda informationen från de olika svaren till att utveckla kraven i den kommande upphandlingen. Vad vi har förstått så kommer Finland att skicka ut en formell offertförfrågan i början av 2018, säger Joakim Wallin, som är ansvarig för detta arbete på FMV, i ett pressutskick.

Vid sidan av Sverige är det fyra länder som använder Gripen idag. Snart blir det ytterligare ett land när Brasilien från och med 2019 börjar flyga Gripen E.

Men Slovakien, Botswana, Belgien och Indien är några av de länder som visat intresse för den nya Gripen. För Sverige innebär det att landet kan upprätthålla en egen försvarsindustri som också bidrar till det svenska försvarets materielförsörjning.

– Försvarsmaktens behov av materiel är inte tillräckligt för att behålla en konkurrenskraftig svensk försvarsindustri. Det krävs export och internationella samarbeten för att skapa förutsättningar för försvarsindustriell kompetens i Sverige, säger Joakim Wallin på FMV.

Det som talar för att Finland kan välja det svenska planet är enligt SvD:s källor främst dess låga driftskostnader. Men landet skulle också få ett plan som sedan snart ett decennium har testats vid samövningar på finsk mark.

Svenska och finska flygvapnet har samövat sedan tidigt 2000-tal med flygövningar och divisionsutbyte. Redan 2007 genomfördes den första flygövningen över landsgränsen och förra året landade Gripenpiloter för första gången på en finsk vägbas.

Enligt FMV råder det ingen tvekan om att försvarsexporten inte bara är viktig för försvarsindustrin utan också för Sveriges försvarsförmåga.

– Mycket viktig. Ökar vi försvarsexporten innebär det att Försvarsmakten kan dela kostnader med andra länder. Detta minskar Försvarsmaktens kostnader för de system som exporteras och det leder i sin tur till ökad operativ förmåga, säger Joakim Wallin.

– Det betyder att vi kan behålla spetskompetens i Sverige samt en konkurrenskraftig försvarsindustri som bidrar till Försvarsmaktens förmågor och svensk försvars- och säkerhetspolitik.

Soldat vägrade delta i Prideparaden – riskerar straff!

En soldat vid Livgardet beordrades att delta under Prideparaden i Stockholm – men vägrade. Nu riskerar han disciplinära åtgärder för ordervägran, rapporterar SVT Nyheter Stockholm.

Soldaten skulle enligt ordern köra den lastbil som Försvarsmakten använde under gayparaden i slutet av juli.

I samband med att han skulle utbildas för att köra fordonet förklarade dock att han vägrade ställa upp. Han uppgav att han inte tyckte att försvaret skulle delta "i sådana här jippon".

När kompanichefen sade till honom att han inte hade något val utan var tvungen att delta i den kulturmarxistiska tillställningen försökte soldaten hänvisa till sina demokratiska rättigheter.

Han anmäldes sedan till Försvarsmaktens personalansvarsnämnd och chefen på Livgardet föreslår att han ska straffas med löneavdrag alternativt en varning.

SVT har pratat med soldaten, som säger att han inte ville delta i paraden eftersom han ser det som en politisk handling.

NYHETER!

Mörkar innehållet i statsministerns brev till Trump!

Mordoffrets anhöriga vädjade till polisen!

Han blev inlåst och misshandlad!

Kvinna flyttade in på McDonalds!

Nytt bottenrekord för Socialdemokraterna – SD tokrusar i Sentio!

Tyskland bygger mur runt migranter!

Skicka tillbaka pengarna, drottningen!

Polisbil krossades av gäng: ”Bra gjort, idioter!”

Krävde licenspengar – för hans kebabmeny!

Kinberg Batra mörkar – och skär i välfärden!

Brukar du träna på gym? Då vill Socialdemokraterna testa ditt kiss!

Därför har jag ändrat mig om invandringen!

Höll hustrun inlåst - i flera år!

Flyktingkrisen förvärras nästa år – SD vill att nyanlända ska lämna Sverige!

Mycket mat slängs på asylboende!