Pip i Nosen! - Smirre är online.

NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!

OMFATTANDE DJURUPPFÖDNING STÄNGS TACK VARE VÅR GRANSKNING!

I ett beslut från länsstyrelsen framgår det att ägaren till den olagliga massuppfödningen av råttor och möss som Djurrättsalliansen kunnat avslöja får förbud att föda upp gnagare samt förbud att hålla gnagare i den aktuella anläggningen. I samband med vår granskning anmälde vi anläggningen till länsstyrelsen som vid en inspektion uppmärksammade en lång rad brister samt att företaget saknade tillstånd för uppfödningen. Det är en enorm seger att inga djur framöver kommer att leva under miserabla förhållanden och sedan dödas hos det aktuella företaget.

LÄS MER!

FLUFFOGRAM!I onsdags kväll så var jag på Second Life länge och umgicks med andra Furries!

Träffade en blå Drake b.la.

Samt ytterligare en blå Drake som varit på GYC förut med flera furries.

Var en hel del aktivitet på GYC.

Träffade en ny Räv, han var trevlig och intressant.

Träffade också en ny Hyena.

Samt där var ännu en Räv och

en grå Sergal.

Träffade ännu en Drake

och en stor Syx samt Skunken Harri.

Träffade även en liten Räv och en Fågelfurry.

Min vän Slifer dök upp.

Hängde med Slifer en stund och det var bra musik så vi dansade.

I går Torsdag så assisterade Blåräv, vi var in till SynSam med mina terminalglasögon och hörde om de kunde laga skalmen på dem. De skulle försöka. Idag fick jag ett mejl om att de är lagade och att jag kan hämta dem i morgon. de hade reserv-skalmar som passade.

Sen var vi till tippen och slängde en del skräp, b.la. så slängde jag den gamla trasiga CD-radion i elektroniklådan.

Fanns en hel del kul i elektroniklådan!

Kasserade datorer och

en kasserad kopieringsmaskin.

I lamplådan fanns också en hel del spännande saker att kolla på!

En väldigt besynnerlig lysrörslampa.

En reflektorlampa som reflekterar uppåt.

En orange glödlampa.

En större vit rund lampa.

Ett ringlysrör från troligen en plafond.

Arbetslysrör.

ännu ett lysrör som suttit i någon typ av plafond.

Dock inga grislampor denna gången. Sådana stora röda lampor som avger värme som bönderna har till smågrisar.

Sen var vi till Kvantum och handlade lite saker för baket som jag och Mor har gjort idag.

På kvällen kollade jag och Blåräv på Onda Andars Hus och Möte med det okända. Det var rätt läskigt ja. Det finns nog en hel del som inte kan förklaras.

Onda andars hus handlade om en man som skilt sig och köpt ett stort hus, i huset spökade det och mannen måde mycket dåligt av det, isolerade sig från omvärlden och blev deprimerad. Han såg också spöket vid några tillfällen som var en skräckinjagande man och en svart massa som dök upp, oförklarliga bankningar i väggar och en elektrisk såg som gick igång av sig själv och skadade mannen i benet.

Möte med det okända handlade om en barnfamilj som flyttade in i ett hus som en gång varit en begravningsbyrå. Sonen hade cancer och blev sjuk av strålningen som han fick, men plötsligt så tillfrisknade han men blev lynnig i psyket. Slogs med sina syskon och med sin mor, han fick också enorma krafter och kastade sin mor tvärs över rummet. Krusifix som fanns i huset försvann spårlöst och barnen hade sett 4 män i svarta munk kappor i ett rum. En gång så såg barnen hur blod rann på väggen och sonen fick plötsligt flera konstiga sår på armarna och bålen som ingen kunde förklara hur de uppkommit. Fler och fler konstiga saker hände. Mamman hittade en bok som sonen skrivit i och det var fasansfulla och hemska saker om demoner, död och ondska. Mamman skickade sonen till psyket men spökerierna fortsatte och blev värre. Då fröstod mammam att sonen inte var skitzofren utan att det verkligen fanns demoner i huset. De flydde sen fån huset.

Jag vet att när jag själv jobbade på Röingegåden så kom jag i kontakt med en grupp Satanister där och jag har själv sett och upplevt demoniska krafter och sett och upplevt vad demoner kan åstadkomma. Det var riktigt otäckt ja.

Idag fredag så har Helena assisterat.

Vi har städat och fixat, samt under seneftermiddagen har vi varit hos Mor.

Helena berättade att vanliga kyrkan i Hässleholm hade i somras blivit utsatt för en hel del dumheter i somras och nu har de låst kyrkan och har kameraövervakning. Vad som hade gjorts i kyrkan pekar ju klart i en viss riktning. Var b.la. en död katt på altaret, kletat avföring i kyrkan och klotter om död och Nazism. De här killarna har ju problem och deras personal borde hålla bättre koll på dem och kan avstyra när de hittar på dumheter. Som de flesta runt mig vet så har de här killarna som jag gått i skolan med och jobbat ihop med hållit på att sen våren 2008 då de hackade Zenu och kom över prykologiskt material som sprids som löv för vinden på olika chaner osv. De har hållit på att trolla, stalka, hänga ut med falska och lögnaktiga beskyllningar mot mig och mot furries genenrellt samt mobba både mig och andra furries. Varit inne på våra forum och kanaler och levt jävel på olika sätt. Samt att de har misshandlat, plågat och dödat kaniner, hjortar, getter och ankor i Hembygdsparken och även vid flera tillfällen torterat och dödat katter, vilket de också filmat och fotograferat och visat upp online för att chockera och skrämma mig och andra Furries osv. 

Hos Mor har vi bakat Saffransbröd och saffransbullar.

ETT ANNORLUNDA SÄTT ATT LAGA TILL KYCKLING!

Sen i kväll rollspelat militära uppdrag!

Foxylvanska Flygdivisionen "Wild Vixens" gjorde en kraftfull insats i mörkret mot fiendens flygbas.

3 stycken F-16 Fighting Falcon och 5 stycken F-35 Lighting åstadkom stor förödelse på fiendens flygbas.

Sen kunde mitt Fox Power Ranger -team operera och slå ut viktiga och strategiska mål på marken samt befria vår helikopterpilot.

Alltså spelade uppdragen på datorn.

Delta Force Extreme 2 - Night Trap.

Call of Duty MW 1 - Safehouse.

Call of Duty MW 1 - Black Out.

Sen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

NYHETER!

Djur!

Allt fler simhallar förbjuder mobiltelefoner!

Miljö!

Klar EU-majoritet för ett plastförbud!

Militärt!
Vapen!
Mat!
Fiske!
Konstflygning!
Infrastruktur!
Konstkupp eller vandalisering!
Särskild Händelse! - Mordet på Khasoggi!
Politik!
Brott!