Hejsan! - Smirre här.


Fox and Cat Playing Together!


Rävserie!

Svensk fågel: Ta ert ansvar för kycklingarna!

Spanska sjukan i Finja församling!

Finja brandstation!

MÅNDAG!

I Måndags så assisterade Blåräv, vi samlade ihop en massa skräp hos både mig och Mor. åkte till tippen där vi slängde det. B.la. en del elektronikskrot slängde jag.

De gamla skrivaren som är kass, Gamingkeyboarden som lagt av och min gamla SEGA som inte fungerat på flera år. Jag har en ny SEGA med inbyggd hårddisk där alla gamla klassiska spel finns som Psycho Fox, alla Sonic -spelen och Sonic and Tails, Mortal Combat och helikopterspel och många fler spel. Jag har kvar konvertorn så jag även kan spela gamla 8-bits masterspel. Exempelvis Aerial Assault, Alien, Submarineattack, Wonderboy, Chase HQ med flera. Mötte en kille som jobbar på tippen och han blev helt exalterad över min SEGA men förklarade för honom att den är paj och inte lönt att laga den för det finns inga reservdelar för den är så gammal. Den är sen 1990. Men att jag köpt en ny SEGA med inbyggd hårddisk, Bluetoth tasskontroll och HDMI-ingång samt att alla gamla klassisksa SEGA-spel finns på hårddiken. Att det fanns ett antal nytillverkade SEGA-maskiner på Ginza.se så jag beställde en ny där ifrån. Men om de finns nu vet jag inte.

Var hos Mor en hel del i Måndags. Mor hade ju blivit bättre på sjukhuset och kom hem. Men idag så har hennes arm börjat svullna igen vilket tyder på att det ännu inte blivit bra. Kanske hon måste åka in igen. Vi får se fram över. Är faktiskt riktigt orolig för Mor men får lita på att sjukvården gör sitt bästa för att hjälpa Mor.

köpte Kan Jang och börjar sakta bli bättre från förkylningen!

Jag kollade på filmen Patrioter sen på TV4 På kvällen.


Med tiden som underrättelseagent bakom sig har den förre CIA-analytikern Jack Ryan rest med fru och barn på semester till London. När Ryan skall möta sin familj utanför Buckingham Palace hamnar han mitt i en terroristattack mot Lord Holmes, medlem av kungafamiljen. Ryan hjälper till att stoppa angriparna och hyllas som hjälte. Men Ryans modiga ingripande gör honom till måltavla i terroristens ögon, vars bror han råkade döda. Ryan måste nu ge sig in i hetluften igen för att rädda sin familj.

TISDAG!

I tisdags så assisterade Helena, jag fick ett brev från Skånetrafiken att de inte fått in intyget från Sixten Arozenius om att få fortsätta vara ensamåkare och därför är jag inte det längre. Blev både förbannad och ledsen, jag har varit ensamåkare alltid innan och det finns som sagt starka anledningar till det. Att om jag inte är ensamåkare och taxin tar upp "troll" i bilen eller kör till vissa platser så är det väldigt traumatiskt för mig och en person som blir rädd och känner sig trängd kan bli farlig, jag är inget undantag och sådana situationer ska inte behöva uppstå. Sa till Skånetrafiken att jag vägrar åka om jag inte får vara ensamåkare med egen assistent. Skånetrafiken kunde bara beklaga detta och de kan inte ge mig ensamåkning i fortsättningen utan läkarintyg från Sixten fast jag alltid har varit ensamåkare så länge jag har haft färdtjänst. Att det är nya regler och det är mer ekonomiskt att samåka anser Skånetrafiken.

Blev jävligt less på hela situationen att de inte fattar problemet så jag gick hem och la mig.

Tillbringade sen kvällen på Second Life och det kändes bra att vara tillsamamns med andra Furries i en bra och trygg miljö!

Träffade en av Sergalerna och var med honom!

Samt en grå Drake

och ytterligare en Drake som var blå.

Den vita Sergalen var där också och en Rävinna samt Fågelfurryhybrid.

Träffade också en Get.

ONSDAG! 

Idag Onsdag har Blåräv assisterat, varit hos Mor en del men Spindeln som bodde i glasentrén är borta. Kan inte begripa var den tagit vägen. Den har varit ett långt tak i glasentrén och Mor hade döpt den till Yngve. 

Blåräv och jag åkte hem till Terese och skulle plocka päron för hon hade gott om goda päron på sitt träd för några dagar sedan, när vi gick till trädet så var det inte tt ända päron kvar. Fåglarna hade käkat upp dem alla. Som tur var så hade Terese några päron i en spann på trappan och dem fick vi, tackar! Fick också rabarber som Mor ska göra rabarberkräm av. Träffade även Tereses Schäfer, Bruno. Ja och Bruno fäller också hår och har två hål i nosen samt morrhår!

Har kyckling och pommes i ugnen som jag ska äta sen ikväll, men tar tid innan det är klart för det var fruset när jag satte in det.

NYHETER!

Djur!

Så räddar du livet på din hund!

Konst!
Militärt!
Rymden!
FaceBook!
Lego!

Stefan Holm om nya legoboken!

Terrorism!
Särskild Händelse!
Kina!
Smitta!
Brand!
Strömavbrott!
Media!
Skola!
Trafik!
Lantbruk!
Nazism!
Brott!