Smirre är online!

ZABU THE SERGALS TWITTER!

TIMMY THE FOXS TWITTER!

FURMIL NEWS!

FurMil Industries har utvecklat en ny taktisk stealthbombare för att ge understöd och insatser snabbt och effektivt för Djuriska stridsförband.

B4 Wolf Shadow är fjärde generationen Stealthbombare med stor kapacitet. Topphastighet är Mach 4,2 och den kan flyga på hög höjd i övre stratosfären och ändå slå ut mål på marken med kuslig precision.

Den flygs av två piloter som kan turas om på långa flygningar, bakom cockpit sitter 2 stridsoperatörer och håller koll på allt med hjälp av skärmar och högteknologi.

B4 Wolf Shadow är så gott som ljudlös och omöjlig för fienden att upptäcka både via radar och framförallt när aktivt kamouflage är påslaget som gör den osynlig för ögat.

Stealthbombaren har en stor kapacitet att ta med sig flera olika vapentyper av både olika bomber, robotar och kryssningsmissiler samt har ett autonomt försvar som slår ut fientliga robotar och flygplan med både EMP och laser. På sidorna sitter 2 stycken lasersändare med en mycket kraftig laser som kan slå ut mål på marken och till havs. Lasern är kraftig nog att klyva ett fientligt krigsfartyg samt den har en kraftig laser för att skjuta ner kontinentala robotar och satelliter. Samt elektroniska krigföringssystem som kan förblinda och slå ut fiendens radar, luftvärn, stridsledning och försvarssystem.

Fegis dödar hund och poserar för troféfoto. Anledningen bakom är vidrig

Även om jag kan förstå att alla inte älskar hundar lika mycket som jag, är det omöjligt att begripa människor som känner att de måste göra oskyldiga hundar illa.

På bilden i denna artikel ser ni en ”modig” jägare. Han har dödat en oskyldig hund och poserar stolt framför kameran.

kills dog

Mannen är 31 år gammal och bor i Zgorigra, Bulgarien. Han hatar hundar och om han fick bestämma skulle alla hundar utplånas.

Anledningen: Han stör sig på sin grannes hund.

Efter att bilden spridits på sociala medier kunde mannen åtalas för sitt grova brott. I bästa fall kan han få upp till fem års fängelse, skriver doggiescare.com.

Men det är inte säkert. I Bulgarien är det inte alls vanligt att människor döms för djurplågeri.

En namnlista har upprättats

Därför har en namnlista upprättats för att skipa rättvisa för den stackars hunden.

Om tillräckligt många skriver under kanske synen på djurplågeri förändras i Bulgarien.

Mannen förtjänar att sitta i fängelse för det han gjort, det är inget snack om saken.

Hur kan en människa vara så fruktansvärt iskall och hjärtlös.

Jag hoppas verkligen att mannen får det strängaste straffet och att han aldrig någonsin får komma i närheten av en hund igen. - En rakt igenom ond, vidrig och avskyvärd människa med samma värderingar och syn på djur som de på SIVO har.

KÄLLA!

RYMDEN! - TEMA: MARS!

Resa till Mars ska ge svar om utomjordiskt liv!

Nasa har hittat organiskt material i stenar på Mars!

Mars kan ha haft miljö med hav och liv!

I måndags så assisterade Helena, jag gjorde middag och bjöd Mor på middag. Blev flintastek som jag låtit stekkoka med äpplebitar och buljongtärning, till det potatis med sås och rönnbärsgelé. Mor tyckte mycket om det.

På kvällen kollade Helena och jag på Whallander - Innan Frosten. Den var riktigt bra och rätt kuslig.


Kurt Wallander missar sin dotter Lindas examen från polishögskolan, och när hon väl anländer till polisstationen i Ystad upptäcker Kurt att de har vitt skilda uppfattningar om hur man ska sköta sitt jobb. När en flock brinnande svanar en morgon lyfter från en närbelägen sjö ser det till en början ut som ett vanligt pojkstreck, men en engelsk bibel med citat skrivna på hebreiska antyder för Kurt att det rör sig om något betydligt allvarligare, och utredningen tvingar honom att samarbeta med sin dotter.

Igår assisterade Fjällräv, satt och pratade en del och var sen på Second Life på eftermiddagen.

Var ut till Narwille och var med Krysune och hennes vän en stund.

Var sen till The Ark och var med Sergalen Skitters en stund samt med

en Drakinna.

Sen var hos Mor och vi sorterade papper med mera, hittade dock papper som inte var så roligt. B.la. om det när min pappa hade slagit mig när jag var 4 år och kom blåslagen till dagis och utskrifter från SpChan från 2010 med hur jävla vidriga och lögnaktiga saker som helst om både mig och om flera av de andra Furrisarna. Nå väl så åkte detta i soporna. Nå väl så hittade vi roliga saker också. Gratulationskort från när jag fyllde 30 och tidningsurklipp om Morbror Allan när han fyllde 85. Samt gamla recept på olika maträtter, b.la. pangkaksrulle med köttfärssås som Mor brukade göra till mig när jag kom hem från Vingåker på vissa helger och lov.

Sen på kvällen var Jan Björklund från Liberalerna på TV och det var mycket intressant att höra på honom. Han vill rusta upp försvaret och pratade en hel del om våra 39 Gripen och modernisering av Gripensystemet och flygbaser, samt mycket ekonomi och utbildning i försvaret för både tjejer och killar. Jag tycker att alla som har militärt intresse och vilja ska få utbilda sig till militärer och piloter om de vill. Jan Björklund pratade mycket EU och ännu mer ekonomi och om något mycket viktigt - Nämligen LSS - som är en förutsättning att vi som har diagnos ska kunna leva ett värdigt liv och fungera.

Idag assisterar Helena och jag och Helena har varit och handlat, har köpt en bättre dammsugare!

Samt köpte kattmat till Gustav och Tussi, samt lite grejer till Mor. Har fixat med Mors myslampa och det blev bra.

NYHETER!

Särskild händelse!
Politik!

Björklund till attack mot regeringen om LSS!

Autism!
Pedofili!
Skolan!

Så går det när nyanlända kastas in i gymnasieskolan!

Sjukvård!
Tåg!
Regalskeppet Vasa!
Växter!
Nazism!
Brott!