Pip i Nosen! - Smirre här.

Måndag!

Vixey assisterade. Vilat en stund på förmiddagen och sedan gick vi en promenad i det fina vädret.

Vita blommor på busken.

Min gula och håriga Pipkatt.

Rabarber.

Knoppar på träden börjar öppnas.

Bigarråträdet blommar.

Här hemma har jag chattat med andra Furries och läst saker om kraftledningsnät och annan intressant teknik.

På Isabelles uteplats så växer det blommor men Isabelle har flyttat för länge sedan så ingen frågar efter blommorna. Tog in några fina gula Tulpaner och satte i en vas.

Favoriserat på FurAffinity!

Gjorde spagetti med köttfärssås till middag, till det drack jag tropisk juice.

Chattat med andra Furries.

Fixat med "Union Fox Tower" för framtida byggnationsprojekt i New Tokyo.

Tisdag!

Vargen assisterade, vi har varit och handlat och jag köpte årets första Vattenmelon, en liten bara för de kostar en del om de är stora. Köpte annars en Höna, Skånekorv, Flintastek, Köttfärs, Chicken Nuggets med mera samt potatis, frukt och grönt samt snus och mat till min gula och håriga pipkatt.

Tulpanerna som var knoppar har slagit ut helt nu när de står inne i värmen.

Chattat med andra Furries.

Gjorde kokt Skånekorv med senap och ketchup samt till det hemgjord potatismos med lingonsylt, till det drack jag tropisk juice.

Favoriserat på FurAffinity!

Onsdag!

Blåräv assisterade, har vilat på förmiddagen och under eftermiddagen har jag bytt sängkläder och tvättat.

Vi har fikat och jag åt melon till kaffet.

Kokat Hönan.

Gått en promenad.

Lila blommor på trädet borta vid Mors uteplats.

Fler knoppar som öppnas på de stora träden.

Röda Tulpaner växer borta vid stora huset där tvättstugan är.

Hämtat och hängt tvätten och har sedan jobbat med min Krigsbok: 4 samt jobbat med andra Furryprojekt kring Djurrättsaktivism och urbanisering i New Tokyo.

Åt kokt Höna med kokt potatis med smält smör på och till det Svagdricka.

Gjort i ordning sängen med nya sängkläder och vilat en stund.

Läste en artikel om Jehovas Vittnen och det är skrämmande hur denna Församling agerar.

Jehovas vittnen får inte stå över lagen!

Under kvällen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade bland annat en vit Varg.

Samt fler Furries.

Träffade också en Hare

samt en svart och röd Drake som är där ibland.

Och en Katt.

Torsdag!

Vixey assisterade, vilat på förmiddagen och sedan har vi varit på kyrkogården och gjorde fint på Mors grav, där även Mormor och Morfar ligger. Satte några fina gula tulpaner i en vas.

Plockade bort sådant som var visset och det röda höljet till julljuset. Plockade också bort den gamla kransen sen i julas och tog vara på kottarna samt tog hem dem.

Fixat med rymdprojekt som kommer upp på Rävskogen fram över.

Vixey och jag har fikat och sedan har jag jobbat med min Krigsbok: 4.

Läst igenom Furrychatten och Fursuitchatten, gillat saker med mera.

Varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en Ödla, fast det var ett tag sedan jag tittade på V, jag såg ju V när jag var 10 år och tyckte det var superbra men idag så känns serien nästan töntig. men får se till att titta klart på den sen så när jag har möjlighet till ViaPlay när Zebra assisterar.

Träffade också en av Hararna.

Samt en Sergal och blev tassad på av Sergalen, glad att jag kan vara Sergaler till behag. <3

Gjorde kokt korv med senap och ketchup samt hemgjord potatismos med lingonsylt, till middagen drack jag juice och kaffe.

Läst igenom Furrychatten och Fursuitchatten, gillat saker med mera.

Favoriserat på FurAffinity!

Kollat på en dokumentär som heter:

Andra världskrigets stulna barn!

När kriget var över 1945 hittades föräldralösa barn bland ruinerna. Det visade sig att Hitlers soldater kidnappat barn som skulle bli tyska medborgare i Tredje riket. De föräldralösa barnen blev ofta behandlade illa och många av dem vittnade om fortsatta trauman långt efter krigets slut.

Fredag!

Zebra assisterade, vilat på förmiddagen, morgonen var svår då det var mycket pollen i luften.

Under eftermiddagen var luften bättre och man kunde öppna fönstret och få in friskluft i lyan, vi har också städat lyan.

Favoriserat på FurAffinity!

Zebra och jag har varit i badhuset i Bjärnum, jag slappade i varma basängen och simmade sedan 8 längder, det vill säga 200 meter. Zebra simmade länge, han simmade 1000 meter men han har en helt annan styrka och uthållighet än vad jag har.

Vi handlade på Förmedlingscentralen på vägen hem och vi lyssnade på en radiopodd om Domedagssekten, dem som släppte ut nervgas i tunnelbanan i Tokyo för flera år sedan, de blev dömda till döden. Ja, Japan har dödstraff i straffskalan för väldigt allvarliga brott. Dock har inte Sverige det fast det begåtts brott i Sverige som självklart skulle medföra dödsstraff, exempelvis Anders Eklund som våldtog och mördade 10-åriga Engla Höglund och Karl Hedin och andra jägare som förgiftat och mördat Vargar. Anders Eklund sitter i fängelse men Karl Hedin och hans mördargäng har man släppt fria då de kunnat köpa sig fria då Karl Hedin är en företagare med social status och väldigt rik. Så begreppen ”rättstat” och ”lika inför lagen” är rent hyckleri och bullshit. I verkligheten är rättssystemet starkt korrumperat som så mycket annat som har med makt och auktoritet att göra, oavsett hur grova brott hen har begått så är det är hens plånbok och hens sociala status som avgör om hen går fri från straff eller inte och så har det varit länge.

Anders Eklund!

Karl Hedin!

Även skolor och en del arbetsplatser har stora problem med mobbning och sexuella trakasserier osv. samt att auktoritära lärare och arbetsledare som systematiskt ger sig på socialt osäkra och annorlunda elever/arbetare, med pennalism, psykiskt misshandel, falska anklagelser och hjärntvätt för att bryta ner elever/arbetare och förstöra elever/arbetare i psyket.

Zebra och jag kommer ibland in i livliga debatter om så väl dödsstraff som GunRights, om att få hämnas är rättvisa och om aborter. Zebra är av åsikten att kvinnans rätt är att få bestämma över sin egen kropp och där med få bestämma om hon vill göra en abort.

Jag är kluven i abortfrågan, jag tycker att kvinnor ska ha samma rätt som alla andra medborgare, men är det rätt att döda ett foster om fostret har ett funktionshinder?

Läs gärna dessa!

Att föda utvecklingsstörda barn!

Några ord om eugenik!

Man funderar i banor om skulle min Mor ha gjort abort för att jag har Aspergers Syndrom och ska man ge aktiv dödshjälp till personer som har olika diagnoser?

Är självmord ett bra alternativ om man har en diagnos eller hjärnskada?

Jag har Aspergers och psykisk ohälsa av trauman jag varit med om tidigare i livet men lever ändå ett gott liv idag. Jag engagerar mig i bra saker som Furry och Djurrättsfrågor samt har en stor passion och glädje i det.

Dock inser jag att jag aldrig kommer kunna bli stridspilot, Sniper eller en Navy Seal på riktigt, utan det är i spelens värld jag kan vara det.

Att ha ett riktigt arbete eller ta körkort eller få vapenlicens är inget jag heller kommer få göra på grund av att jag har Asperger och psykisk ohälsa.

Jag är beroende av personlig assistans och förvaltare för att mitt liv ska fungera på ett bra och tryggt sätt.

Just för min Asperger och psykiska ohälsa samt att jag har bristande skolgång och särskola i bakgrunden på grund av bristande koncentration, bristande tillit till vuxna och avsevärda svårigheter med matte, tid, ekonomi, juridik, politik och annat som är abstrakt och då för oss med Asperger är svårt att greppa och förstå.

Därför tillhör jag LSS och har rätt till visst stöd för att mitt liv och min vardag ska fungera.

Jag fikade sedan här hemma med kaffe och smörgås med honung på.

Kollat på filmen:

Orphan: First Kill!


Leena, en mordisk sociopat, återvänder i denna spännande uppföljare till skräckklassikern Orphan - men hennes plan grusas av en mor som är beredd att skydda sin familj till vilket pris som helst.

Läst igenom Furrychatten och gillat saker.

Läste en nyheter.

Gjorde spagetti med köttfärssås till middag, till det drack jag Svagdricka.

Kollat på en dokumentär som heter:

Ögat mot Universum!

Sommaren 2022 skickade NASA:s nya superteleskop sina första bilder hem till jorden. James Webb-teleskopet lät oss se längre tillbaka i tiden än någonsin tidigare. Vi kunde se detaljer långt bort i universum. Men det var bara början, massor av nya data och spektakulära bilder strömmar in och hjälper forskarna att besvara astronomins stora frågor: hur bildades de första stjärnorna och galaxerna? Vilken roll spelade svarta hål och mörk materia? Och kan vi se spår av liv hos avlägsna exoplaneter?

Favoriserat på FurAffinity!

Kollade sedan på filmen:

Night Hunter!


När polisen griper en man som i flera år rövat bort och mördat kvinnor som han mött över nätet inser de att hans brott är mer omfattande än de först trott.

Lördag!

Zebra och jag gick en promenad på morgonen och kastade skräp, under dagen assisterade Blåräv. Vilat på förmiddagen. Luften var bättre på eftermiddagen med mindre pollen.

Läst igenom Furrychatten och Fursuitchatten, gillat saker och VB en videosekvens med en Varg som först gör tricks med skateboarden och en bild på samma Varg som gulligt tittar upp bakom en blombuske. – Pipum Vargum.

Jobbat med ljudfiler för en framtida rolig CD och Blåräv och jag har fikat med kaffe och Franska kex.

Chattat med andra Furries och fixat med Rävsaker.

Blåräv och jag har gått en promenad.

Till middag blev det Flintastek med klyftpotatis och rönnbärsgelé. Till det drack jag Norrlandsguld och kaffe.

Chattat med andra Furries.

Favoriserat på FurAffinity!

Vilat en stund, fikat och kollat på YouTubes om flygstrid och annat kul.

Jobbat med projekt om ”Kitsune Sakura City” som ska bli en ny stadsdel av New Tokyo.

Försökte använda Second Life men det var superlaggigt i kväll. Hoppas kunna använda det på ett tillfredställande sätt en annan kväll. Sitter ju fortfarande med ADSL = koppartråd för fibernätet har aldrig blivit färdigställt och det är verkligen skandal att inta ha fiber år 2023.

Läste om Aurora 23 och hur de tränar på att rädda piloter från ett krashat stridsflygplan.

Här räddas två piloter ur ett stridsflygplan!

Var problem med Second Life men hittade funktionen för datorns hälsa, såg att flera program var inställda på automatisk start när datorn startas. Antagligen ligger dessa och kör i bakgrunden och kan vara en orsak till att det laggar mycket när jag använder Second Life eller andra spel som kräver en del av grafiken, för enligt bredbandskollen ska ändå Internet vara hyfsat med vad ADSL kan ge.

Favoriserat på FurAffinity!

Söndag!

Zebra assisterade, vilat en stund och sedan fixat saker på datorn för att optimera den.

Favoriserat på FurAffinity!

Läst Nyheter och sedan bloggat upp saker:

Djurnyheter den 14:e Maj 2023!

FurMil News! - Försvara Vulpina Intressen På Mars!

Fikat med kaffe och Franska kex, sedan varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade Chester och

Y-Fox.

Alltid kul att träffa hardcorefurries från gamla gänget.

Gjorde också sällskap med en ny Sergal.

Kollat på filmen:

Sabotage!


John Warton leder en av DEA:s mest framgångsrika insatsstyrkor. Efter ett tillslag mot en drogkartell blir plötsligt gruppens medlemmar själva måltavlor och försvinner en efter en.

Till middag blev det kokt ris med ketchup och chicken nuggets till det.

Favoriserat på FurAffinity!

Var sen på Second Life under kvällen och umgicks med andra Furries.

Träffade något väldigt fluffig Kattdjur och en Varg.

Samt en ny Drake.

Med flera Furries.

Samt en av Sergalerna.

<3 *Kram!*<3