RävNytt!

Juniper Drömmer!

Räven är ett Favoritdjur!

SERIE!

FLUFFOGRAM!Måndag!

Zebra assisterade, har större delen av dagen varit hos Mor och vi har fixat med ekonomi och fakturor, samt gått igenom en hel del papper och fixat med betalning av bilreparation osv.

Mor och jag gjorde chicken nuggets med jasminris till middag.

Bland annat sorterat upp en del bak recept och mycket annat.

Hittade ett påskkort som Tantilenea hade skickat för mig för länge sedan, då jag fortfarande hette Rutger.

Hittade också fler tråkigheter. Bland annat ett papper som min lärare Rune hade skrivit när jag gick i gymnasiet. Rune hade skrivit att Rutger (mig) är mentalt sjuk för att Rutger anser sig vara en räv och inte en människa som han är född till, att diskutera med Rutger om skillnad på människor och djur är som att resonera med ett monster. Rune hade också skrivit att min Mor inte är lämplig att ta hand om mig då hon låter mig leka med leksaker, bygga med Lego, leka med mjukisdjur och spela TV-spel vid 19 års ålder, att Rutger hade mått bäst av att inte ha någon kontakt med sin moder och bo på en institution där personal kunde hålla koll på Rutger och ge Rutger mer normala intressen som lämpar sig för en 19 åring.

Detta är fruktansvärt och jävligt kränkande att en lärare uttrycker sig så här + all jävla mobbning som jag blev utsatt för i gymnasiet från andra elever just för Runes och Lölles skitsnack och djurhat.

Självklart revs och slängdes dessa papper som Rune hade skrivit!

Inte så konstigt att jag har ett förakt och genuint hat mot lärare och auktoriteter, efter allt skit som man varit med om både på Röingegården, Norrängsskolan, Samhall och SIVO.  Att jag har de åsikter som jag har om militant djurrättsaktivism, GunRights och hämnd osv. är inte så konstigt. Som Djurvän och Furry då jag ser de vilda Djuren som något heligt och i synnerhet Rävar, Vargar och Lodjur värnar jag om. Jag är självklart jaktmotståndare och tycker det är legitimt att använda militära vapen mot jägare för att värna om de vilda Djuren och om Rovdjuren i synnerhet.

Nå väl så vet jag att man inte får ta lagen i egna tassar och att hämnas är fel.

Idag har jag det bra med de assistenter jag har genom Tindra som förstår så väl min diagnos som vad Furry är och vilken central roll djuren har i mitt liv och hur viktigt det är. Men jag kommer aldrig att glömma eller förlåta vad Rune och Lölle har gjort. De är de mest vidriga och ondskefulla personer som jag haft med att göra.

Jag är dock inte nöjd med det böjda tangentbordet så jag ska försöka få tag på ett annat och bättre.

Tisdag!

Blåräv har assisterat.

Uppdatering av Grafiksystemet!

Samt omstart av datorn.

Vi har varit in till Hässleholm och gjort flera ärenden samt handlat. Jag har också fått tag i ett vettigt tangentbord på Elgiganten.

Har varit hos Synsam och beställt färdigt mina glasögon nu. Jag hyr dem då det är för dyrt att köpa dem. Det är 3 par. Ett par vardagsglasögon som även lämpar sig för utomhusbruk då det är med fotokromatiska glas och att se på långt håll med, samt ett par läsglasögon för mina brytningsfel som är olika på vardera ögat samt ett par datorglasögon som jag använder när jag endast när jag sitter vid datorn och allt det som jag använder datorn till för mitt sociala liv på Second Life och min furrykreativitet samt gaming/krigande, läsa nyheter, FaceBook, chatta, FurAffinity, YouTube, bygga saker online, bloggande osv.

Att hyra dessa 3 väl utprovade glasögonen kostar mig 477 kronor i månaden men då ingår försäkring samt service med årlig synundersökning och byte av glas om synen förändras samt rengöringsprodukter för glasögonen.

Det kan dock ta upp till 4 veckor innan jag kan hämta dem.

Varit på Stadshuset och pratat om min ekonomi och lite annat. Zebra mötte upp oss där. I lobbyn på Stadshuset har de gjort om. Bänken är i koppar med små hål av Hässleholms vapensköld med de 4 hasselnötterna och ljus bakom, Det var riktigt snyggt. Hade dock inte kameran med så jag kunde ta någon bild.

Blåräv gjorde pangkakor till kvällsmat.

Gick igenom mer papper hos Mor sent på kvällen, sorterade bort bak recept som var dubbletter eller felutskrivna.

Onsdag!

Vargen assisterade. I förmiddags var jag ut till Narismiral och umgicks med Sergalerna där.

Låg och slappade och

badade sen i Yacuzzin med ett par av Sergalerna.


Har hjälpt mor med en del sakar, bland annat gå igenom och sortera upp fakturor och kolla vilka som är betalda och som ska betalas.

Jag gjorde middag till mig och Mor, tog fram slowcookern och gjorde gryta i den med människokött, kantarell och potatis.

Det tog långt tid med den långsamma kokningen gjore att mycket av smaken var kvar i maten.

Under tiden som det kokade sakta så kollade Mor och jag på Göta Kanal – Kanalkungens hemlighet!


Kronofogden är återigen på besök hos Anderssons Båtvarv. Men denna gången är det lugnt, menar Janne Andersson. De sista båtmotorerna till Italien är levererade. När betalningen väl är i hamn, är varvet skuldfritt. Dottern Petra kör turister i en gammal ångslup på Göta Kanal i Hajstorp medan hon berättar myten om kanalbyggaren Baltzar von Platens hemlighet. Allt verkar vara frid och fröjd hos Andersson. Men så slår den italienska maffian till. Det kommer inga pengar.

Har tvättat kläder och fixat lite annat.

Under kvällen varit på Second Life med Furryvänner!

DJ Foxxy stod för musiken och vi dansade och hade kul.

Torsdag!

Vixey assisterade. Var hos Mor en del och vi fixade med en del saker. Bland annat mediciner och papper som vi sorterade upp och gick igenom.

Mor och jag gjorde våfflor som vi åt med grädde och blåbärssylt. Nom! Nom!

Kollade lite på TV. Var bland annat om räddningsaktioner med helikopter i snöiga berg där en kille rasat ner i en snöficka när han åkt skidor och en kille som var inlåst i en luftficka i en båt som sjunkigt och lagt sig upp och ner. Hur man räddade denna killen med hjälp av en dykarklocka.

Fredag!

Zebra har assisterat. Har varit hos Mor större delen av dagen. Har handlat till Mor samt hämtat mediciner till Mor.

Mor och jag gjorde sill med kokt potatis och rivna morötter till middag.

Mor och jag kollade på TV på kvällen. Var om antika slag och antika konstruktioner med kastmaskiner och annat från medeltiden.

Lördag!

Pantern assisterar. Har vilat en stund på förmiddagen, sen städat lyan.  

Hjälpt Mor att gå igenom en del saker på hennes kontor, hittade gamla disketter för Windows 95 samt gick igenom USB-minnen som Mor inte viste vad som var på dem. Var dokument om ekonomi och inköp sen 2017. Har också gått igenom böcker och annat, samt hittade fler blom/trädgårdsböcker som Vixey ska få.

Tänkte åka och köpa kattsand för det är slut samt köpa soppåsar och lite annat men Pantern hade ingen bil idag, så jag får se om jag kan åka till Förmedlingscentralen i morgon och köpa det med Vargen som jag tror ska assistera i morgon.

Mor och jag gjorde kyckling med potatis till kvällsmat.

Sorterade lite papper och batterier och annat som var på Mors kontor.

Kollade lite på TV sen, var om Jupiter och de meteoriter som slog ner i Jupiters stormiga atmosfär för några år sedan. Var sen om WW2 och Tysklands agerande i Polen och hur Ryssland anföll Polen från andra hållet och om frihetskämpar i Polen som stred mot tyrrani makterna. Samt om hemskheterna som var i Aurswitz.

Varit på Second Life en bra stund på kvällen.

Söndag!

Vixey assisterar. Har varit till Förmedlingscentralen och jag har köpt kattsand, soppåsar och ett Hönebröd. Röda soppåsar för ovanlighetens skull, det hade de på Förmedlingscentralen för 9:90.

Vixey har hjälpt mig med akvariet och det blev superfint.

Bilkillen ute i Röinge ringde och hörde av sig att där är en som vill köpa bilen. Men sen hörde han inte av sig om det blev någon affär. Får väl veta det i veckan sen.

Mor och jag har under eftermiddagen och kvällen sorterat upp en del papper. Hittade skitpapper som Jocke hade skrivit, det var då 2010 då jag ville åka på ett furmeet i Köpenhamn, men Jocke tyckte inte jag skulle dit för att Furries är inget lämpligt umgänge för mig ansåg Jocke. Hittade mer skit som både Conny och Sanna skrivit om SveaFur och om andra Furries som de pekade ut, att de hade dåligt inflytande på mig och att de lär mig saker som är kriminellt och fel. Självklart rev jag och slängde dessa papper. Man blir så jävla förbannad på deras lögner och skitsnack. Det är däremot jävligt fel när assistansbolag och skola går in och bestämmer över vilka man ska få umgås med och inte, samt det samma med att påverka brukaren i religion, intressen och annat som är personligt.

NYHETER!

Djur!

Rymden!

Barn!

Kidnappad flicka fritagen av insatsstyrkan i Malmö!

Corona!

Gaming!

Flyg!

Teknik!

Pedofili!

Åtalas för våldtäkter mot barn över internet!

I USA är folk förståndiga och förutseende när otryggheten ökar, att värna hem och familj är en självklarhet i USA men tyvärr inte i Sverige!

Vapenförsäljningen ökar i USA!