Livliga Rävar som piper och låter! ^^


Ännu en fin film om Rävar! ^^


FLUFFOGRAM!
Onsdag!

Blåräv assisterade, var i Mors lya och hämtade hem Gran Canaria drickat och lite husgeråd. Vilade en del under dagen.

Zebra assisterade på kvällen och då tog vi oss an ett stort jobb, gå igenom papper och fakturor hos Mor för att fram över ska det ju redas upp vilka som inte är betalda och hur Mors ekonomi ser ut.

Tvättade en del kläder på kvällen.

Torsdag!

Vixey assisterade. Varit hos doktorn och lämnat prover och lämnat in hälsodeklaration.

Vilat en stund, sen ringde prästen mig och hon kommer hit på fredag för att diskutera mors begravning.

Ringt och sagt upp prenumerationen på Kvällsstunden som tydligen är förnyad för inte så länge sedan så företaget som ger ut Kvällsstunden vill sätta in resterande belopp på Mors konto men jag vet inte numret till Mors konto, möjligen att Zebra vet det sa jag till henne som jag pratade med i telefonen, så hon på kvällsstunden fick Zebras telefonnummer.

Vixey och jag har hängt upp min tvätt i torkhuset, är en fin dag så det torkar bättre utomhus.

Åt Mors hemlagade köttbullar med potatis och lingon till kvällsmat.

Läst igenom Furrychatten och kollat FurAffinity.

Fredag!

Zebra assisterade. Prästen var på besök och vi diskuterade Mors begravning och vi valde två andra psalmer som finns i psalmboken, totalt blir psalmerna - O´Store Gud, Vart jag går och Flyttfåglarna!

Vi ska också sjunga Mors favoritsång – Det stod en blomma / Gud i Naturen!

Prästen är också djurvän och tycker speciellt mycket om Vargar, hon la märke till den fina Vargbonaden jag har i vardagsrummet - så vi pratade en del om Vargar, Rävar, Furry, Inari/Shintoism osv. Hon var klart positivt inställd till det! Så nej, det finns inget motsatts förhållande mellan att var Furry och att vara Kristen. Inte heller mellan att vara Kristen och tycka om andra Religioner.

Detta är nu en präst från vanliga Svenska Kyrkan och inte från Philadelphia eller Maranata för i de kyrkorna finns en del individer bland de äldre som har en fördömande attityd till allt som är annorlunda, men det finns så klart en del bland de yngre i alla fall som är mer liberala och förstående för det som är annorlunda också. Så även inom kyrkorna är saker i nyanser och inte antingen eller. Precis som i övriga världen.

Sen med digitaliseringen och Internet osv. så har vi en mer öppen och mångfasetterad och mångkulturell värld 2020 än vad det var till exempel 1995 då jag var med i Philadelphia och hur Philadelphia leddes då under en auktoritär pastor med väldigt extrema och helt vidriga åsikter om både Furrykulturen, Djurrättsföreningar, Djur, Pokémon, rockband, spel, filmer, funktionshinder, psykiatrin, andra religioner/kulturer och att han såg allt som ont, farligt och sataniskt som han inte förstod sig på.

Det stormade en hel del kring denna pastor även efter att jag lämnat Philadelphia och vad jag förstått så blev denne pastor avsatt just på grund av de extrema, vidriga och fördömande åsikter som han hade om mångt och mycket.

Jag gick ju i samtal varje onsdag hos denne Pastor på 90-talet och det tog jag skada av.

Under ett antal år så tog jag avstånd från allt som hade med kristendom att göra, vilket Handihand och de assistenter jag hade där tyckte var fel att jag gjorde och fel att jag sökte mig till andra religioner, sen var ju klart både Conny, Jocke och Janne samt ledningen på Handihand både rädda och arga över hatiska och vidriga inlägg som skrevs på SveaFur och SpChan av mina antagonister från Norrängsskolan, Röingegården och SIVO.

Handihand, Conny, Jocke och Janne hade en bestämd uppfattning att Furries är perversa, kriminella och farliga personer som jag inte ska vara ibland. Att Furries föraktar mig och andra som har funktionshinder och att någon med funktionshinder kommer aldrig bli accepterad bland Furries. Det är så fel det de försökte få mig att tro om andra Furries och spela ut oss mot varandra och skapa konflikter osv. det de gjorde är oförlåtligt.

Jocke var väl den som gick längst med sitt hatiska och rasistiska skitsnack som han försökte tvinga på mig om att människor är mer värda än andra djur och att furry är den mest hatade och avskydda gruppen i samhället och visar man öppet att man gillar furry och är en del av det så är risken stor att man råkar väldigt illa ut, enligt Jocke så är Furries lika avskydda som pedofiler. Sen då att Jocke satte lås på datorn och rensade min hårddisk från furrymaterial och blockade andra Furries från att ha kontakt med mig.

Jag gjorde helt rätt som lämnade Handihand och bröt all kontakt med dem och med Jocke, Conny och Janne. Vill inte veta av dem och skulle någon av dem komma hit så önskar jag fan att jag hade ett riktigt vapen! Att skott i pannan är för snällt, ärligt talat så skulle jag vilja slänga frätande syra i ansiktet på Jocke om han skulle ta kontakt med mig, frätande syra så han blir blind och vanställd för resten av sitt liv.

Att 2013 drogs NFC igång och jag fick träffa andra Furries IRL och såg att Furries är som alla andra, trevliga och sympatiska killar och tjejer varav en del också har diagnos. Furries är personer som identifierar sig med Djur och står upp för Djurrätt, det finns en stor värme och kärlek inom Furrykulturen och Furries är personer med ett stort hjärta för Djur och varandra, med en stor passion för konstnärligt och musikaliskt utryck och det samma inom Cyberspace med FurAffinity och andra servrar för konst, musik och skapande. Samt inte minst Second Life som betyder så mycket för vår livsstil/kultur.

Idag vet jag att alla pastorer inte har sådana värderingar/åsikter och att Kristendomen inte är Furryfientlig och att majoriteten av kristna personer inte anser att om man har en diagnos så är man ond och har demoner i sig.

Hur som helst så känns Shintoism, Indianska värderingar och Buddism rätt för mig och jag har många fina och bra vänner bland både Furries och Djurättsaktivister. Jag har funnit mig tillrätta i Furryvärlden och trivs där.

Zebra och jag har kollat på min ekonomi och jag har handlat hem mjölk och yoggi, så jag får något i mig på mornarna.

Städat och fixat bättre ordning i köket.

Lördag!

Vixey assisterade. Har vilat en del under dagen då jag hade ont i huvudet på grund av vädret.

Under eftermiddagen har jag städat lyan och plockat ordning på en del saker i köket. Lagt in de torra kläderna i garderoben osv.

Windowsuppdateringar och omstart av datorn.

Senare på kvällen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Var på Second Life tills klockan var över två på natten. Kändes bra att vara med andra Furries. Jag får som sagt inte deppa ner mig, även om jag sörjer och saknar min Mor väldigt mycket.

Träffade en trevlig Varginna.

Samt Vargen GreyPaw.

Och även en stor fin Drake.

Träffade också en rolig Katt.

Samt någon annan.

DJ,n var en Leopard och han streamade upp bra musik.

Dansade och hade kul med andra Furries, bland annat Vanessas bror, Vanessa är inte så ofta på Second Life då hon har mycket att fixa med inom Amerikanska Flygvapnet, det är nya EWS-system till Raptorplanen och de gamla F-18 ska fasas ut och ersättas av F-35.

Det satt en stor Isbjörn mitt på golvet men var gott ocm plast att dansa och ha kul ändå.

Söndag!

Vargen assisterade. Vilat på förmiddagen. Vargen och jag har pratat mycket under eftermiddagen och jag har fixat med fler rymdskepp till Vulpina Stjärnflottan!

Gjort spagetti med köttfärssås till middag.

Moster Ester i Stockholm ringde så jag har pratat med henne en stund.

Killen som ska bli min förvaltare kom och hälsade på mig på kvällen, vi pratade om ekonomin och att jag måste snusa mindre och på sikt sluta snusa och även säga upp TV-boxern för att få ekonomin att gå ihop och kunna ha pengar undansparat till utgifter fram över och även kunna spara till en Japanresa om några år.

Det finns ju mer jag vill göra i Japan, besöka Kitsune Mura och besöka Inaritemplet igen, samt besöka Hiroshima och Fredens park.

Samt på hemvägen uppleva Shaghai under några dagar.

Info!

Inget språk är längre “utländskt” tack vare denna Japanska innovation!

Detta är varför du ska pröva att hälla kokande vatten på bilen!

Hitta det bästa och billigaste larmet!

Nyheter!

Djur!

5 djur som inte finns längre – grund av människan!

Klimatflytt dödade mammutsläktingen!

Äldre hannar är viktiga för flockens visdom!

Rymden!

Television!

Trollning!

Islam!