Godmorgon! - Smirre här.

Kattungens näsa svullnade upp – titta nu när veterinären upptäcker otäcka sanningen!

Mannen ser något blått röra sig på stranden – går närmare och inser att han behöver hjälp!

DR-grupp på FB!

Mördarna slog till i Barnens skog!
Filbornaskogs park

Denna gång var det ett oskyldigt litet lamm som fick utdelade slag mot skallen.
Slagen utdelades Av något hårt föremål tills hjärnsubstansen trängde ut o lammet dog en plågsam död !!

Larmet kom i natt kl 01, vittnen som såg händelsen! var ute o gick med sina hundar!
Och polis tillkallades !

Där förövarna påträffades att mörda ett oskyldigt litet lamm på offentlig plats.
Barnens skog är välbesökt av både vuxna o barnfamiljer och dagis o skolor!

Polis kom snabbt på plats men förövarna hann fly !

Så nu uppmanas allmänheten att hålla utkik o ser ni något misstänksamt så kontakta polisen i Helsingborg .
Våra får har nu mist sitt ena lamm för några barbariska idioter !

STORT TACK till er som ringde polisen i natt !

FINNS ÄVEN EN ARTIKEL I EXPRESSEN!

FLUFFOGRAM!
I söndags så hjälpte jag Mor med en del saker, Mor är inte riktigt bra och hennes blodsocker var väldigt lågt, så jag var orolig för Mor.

på seneftermiddan så åkte jag och Fjällräv in till Hässleholm och beställde pizza, medans vi väntade på pizzorna så kom en polisman in och beställde sin pizza. Han stod så jag hade hans Sig Sauer bara en halvmeter ifrån mig och tyckte det var intressant att titta på både den och på komradion och teleskopbatongen. Fjällräv sa till mig - "Den rör du inte!" Det förstår jag att jag inte får röra en polismans tjänstevapen. Här kan man se alla de sorters pistoler som Sig Sauer tillverkar!

Räven Nick Wilde och Kaninen Judy Hops är poliser i djurstaden Zootopia!

På NFC 2016 så var vi alla Furries på bio och såg Zootopia när den hade premiär.

När jag var barn så ville jag bli polis eller brandman när jag blev stor, sen när jag var tonåring så ville jag bli astronaut eller stridspilot eller militär. Idag är jag 43 år och är sjukpensionär för att jag har Aspergers Syndrom och ADHD men diagnoserna fick jag inte fastställda för än jag var vuxen och p.g.a. dem och bakgrund i särskolan så kan jag inte få något jobb och får heller inte vare sig körkort eller vapenlicens + att jag på grund av diagnoserna samt traumatiska saker som jag varit med om så är jag väldigt stresskänslig och depressiv. Så nej, jag hade inte klarat dessa yrken IRL utan jag får hålla mig till dataspelens värld om jag vill uppleva och vara med om häftiga grejer.

Zebra kommer sen idag och vi ska handla till Mor och mig, sen på onsdag får jag besök av en furryvän som blir hos mig några dagar.

Igår och i natt så assisterade Helena, hon sover ännu.

Jag var ut till Luskwood i går morse och träffade Räven Tengu och några andra Furries!

Vilade en stund på förmiddagen för jag hade ont i huvudet.

På eftermiddan umgicks jag med Helena och sen spelade lite Call of Duty.

På kvällen var jag på GYC med andra Furries, Rävar och Sergaler med flera.

NYHETER!

Religionskonflikten!

Tre män döms för brandattack mot synagoga!

I december attackerade tre män synagogan i Göteborg genom att kasta brinnande föremål mot byggnaden och dess parkering. Nu döms männen till fängelse och utvisning.

Det var den nionde december 2017 som ett gäng män började att kasta vad som beskrivs som brandfacklor på synagogan och två bilar som stod parkerade utanför.

Facklorna orsakade ett antal mindre bränder som slocknade av sig själva efter några minuter. Männen flydde springades från platsen.

Två av männen är statslösa palestinier, 24 respektive 22 år gamla. Den tredje, 19 år gammal, är syrisk medborgare med rötter i Palestina.

24-åringen och 19-åringen har båda permanenta uppehållstillstånd. 22-åringen har tidigare fått avslag på sin asylansökan.

24-åringen och 19-åringen döms till två års fängelse för dådet och 22-åringen till utvisning samt fängelse i ett år och tre månader för grovt olaga hot och försök till grov skadegörelse.

I ett pressmeddelande skriver tingsrätten att ingen av de dömda männen i normala fall borde få stanna i Sverige med anledning av det allvarliga brottet.

På grund av kriget i Syrien så får de två männen med permanenta uppehållstillstånd lov att stanna.

Kräver att Sverige firar ramadan!


Växjös muslimer fortsätter att ställa krav. Att de nyligen fått tillåtelse att ha böneutrop gav imamen Ismail Abu Helal blodad tand och i en insändare i Smålands-Posten kräver han att Sveriges statsminister börjar uppmärksamma ramadan. Själv förstår han inte när vi frågar om hans församling kommer att uppmärksamma kristna högtider. ”Varför skulle vi det, vi är ju muslimer”, säger han. Ilskan ökar nu, även bland liberala politiker, över att den ”interreligiösa respekten” tycks vara enkelriktad.

Nya krav med ”integration” och ”religionsfrihet” som argument

När Växjös muslimska församling bildades förklarade imamen att det var viktigt för integrationen och att Sverige måste tillåta det om landet ska kunna kallas för en demokrati med religionsfrihet.

Samma argument – integration, demokrati, och religionsfrihet – var också käpphästarna när den muslimska församlingen några år senare krävde att få bygga en moské. Bland annat i Dagens Nyheter den 2 november 2003 argumenterade Ismail Abu Helal att moskén var viktig för integrationen eftersom den skulle ”samla alla nationaliteter”.

Det skulle dessutom bara bli en anspråkslös moské i trä som passade det småländska landskapet, berättade han i bland annat Sveriges radio den 17 november samma år. Men nu ska moskén byggas i sten, man har redan köpt en 7 000 kvadratmeter stor tomt. När ansökan var klar vände sig Ismail Abu Helal till både Kuwait och Förenade Arabemiraten för att få finansiering – 60 miljoner kronor väntas det planerade bygget att kosta.

Den byggnad i trä som står i Araby är bara tillfällig. Där ansökte man om att i högtalare varje vecka få deklarera att islam tagit över området. Ismail Abu Helal upprepade i SVT den 12 februari 2018 de välbekanta argumenten. – Jag tror att det är bra för integrationen. Det blir en bekräftelse av religionsfriheten, sade han då.

Under tiden hade den muslimska församlingen också skapat en egen muslimsk skola. Inte oväntat med samma argument. Ismail Abu Helal skrev i SVT den 7 april 2017 att den könssegregerade islamskolan hade en ”viktig roll att fylla för integrationen”.

Med moské, böneutrop och muslimsk skola på plats, tar imamen nu ännu ett steg för att skapa ”integration” och att Sverige ska visa att det råder demokrati och religionsfrihet. Även denna gång är detta synonymt med att Sverige ska bli mer islamskt.

I en debattartikel i SmålandsPosten den 21 maj, en vecka efter att böneutropen fått tillstånd, klagar han över att Sverige inte uppmärksammar ramadan bättre.

Sveriges statsministrar borde lyckönska alla muslimer inför fastan, menar Ismail Abu Helal. Det vore ”bra för integrationen” och något Sverige borde göra ifall man ”påstår sig vara ett tolerant samhälle som accepterar olikheter”. Imamen skulle gärna se att politiker börjar använda det arabiska ordet ”salamalykum” som betyder ”frid vare med er” inför varje ramadan och sedan ”kortfattat tala lite om varför man fastar”.

Enkelriktad öppenhet

Även om Växjös muslimer ständigt återkommer till samförstånd, demokrati, integration och religionsfrihet när församlingen kräver att Sverige närmar sig islam, vill man inte se något utbyte åt andra hållet.

När vi frågar Ismail Abu Helal om han själv tänker börja uppmärksamma och undervisa i kristna högtider blir han förvånad och kan inte ens förstå frågan.

Jag tänkte höra om Växjö moské kommer uppmärksamma Kristi förklaringsdag som är snart?
– Vad är det?

Det är en viktig dag för kristna för att hedra när Jesus och lärjungarna samlades på förklaringsberget där det deklarerades att Jesus är Guds son. Kommer ni uppmärksamma det på något sätt?
– Jag förstår inte frågan. Varför skulle vi det? Vi är muslimer.

Eftersom du själv nyligen skrev att svenska ledare borde uppmärksamma islamska högtider, tänkte jag att du som muslimsk ledare ska börja uppmärksamma kristna?
– Jag skrev att det är ett önskemål att statsministern önskar muslimer lycka till på ramadan. Många muslimer skulle bli glada och det har varit framgångsrikt för integrationen i exempelvis Kanada.

En annan sak som varit framgångsrik är ju att ta seden dit man kommer, men det är inget för dig?
– Jovisst, jag kan äta sill. Men jag kan inte ändra min religion.