Never leave your phone near a Fox!

Var hälsad Lord Fenrir!

De vilda Djurens seger över människorna!

Människorna ska bita i gräset under Djurens tassar!

ANIMAL RIGHT! FURRY PRIDE! WORLD WIDE! =^__^=

Australien släpper ut koalor i det fria igen!

Igelkottungar förlorar sin mamma och riskerar att dö – då tar katten ett avgörande beslut!

Säljakt får kritik från flera håll!

Inställda majfiranden räddning för igelkottar!

FLUFFOGRAM!

Måndag!

Vixey assiterade. Hjälpt Mor med några saker och vi var ute på kvällen och gick en promenad i solskenet. Påskliljor och andra blommor kommer upp och det känns att våren är på väg samt att Körsbärsträden här på Finjabo börjar blomma!

Vi har tittat på Independence Day!


Ett gigantiskt rymdskepp från en utomjordisk civilisation flyger in över månen och skickar ut mindre skepp som svävar över New York, Los Angeles, Washington, DC, Moskva, London, Paris med flera storstäder. De är så stora att de får städerna att bokstavligen falla i skugga. Mänskligheten är till synes försvarslös mot utomjordingarnas synnerligen effektiva massförstörelsevapen. Utomjordingarna är nomadiska parasiter som förflyttar sig från planet till planet efter att alla naturresurser förbrukats. Deras nästa mål är jorden.

Bland byggnader som spektakulärt förstörs under utomjordingarnas framfart finns Vita Huset och Kapitolium i Washington, D.C., U.S. Bank Tower i Los Angeles samt Empire State Building och Frihetsgudinnan i New York.

Som den enda kvarstående supermakten tar sig USA an uppgiften att leda världen till att förinta utomjordingarna och deras skepp. När det visar sig att inte ens kärnvapen biter på deras rymdskepp står mänsklighetens hopp till att en mer okonventionell metodik ska slå ut rymdskeppens sköldar bakvägen. Genom att skicka upp ett rymdskepp till moderskeppet med ett datorvirus stängs sköldarna av och slutstriden kan ta sin början.

Sen tittade vi på Den stora kalabaliken!


Under sommaren 1942 flyger ett brittiskt bombplan vilse under natten på väg tillbaka från Tyskland och hamnar över det tysk-ockuperade Paris och blir nedskjutet. De tre besättningsmännen hoppar ut med fallskärm och hamnar på tre vitt skilda ställen i Paris och försöker hålla sig gömda från tyskarna. I sina försök drar de in två helt oskyldiga Parisbor, målaren Augustin Bouvet (Bourvil) och dirigenten Stanislas Lefort (Louis de Funès), som tvingas hjälpa dem att hålla sig gömda.

Efter att de tre besättningsmännen med fransmännens hjälp lyckats återförenas ger de sig ut på en vansinnesfärd genom det tysk-ockuperade Frankrike för att ta sig över gränsen till det neutrala Vichyfrankrike. Jagade av den koleriske tyske officeren major Aschbach (Benno Sterzenbach) och med det ena hindret efter det andra på vägen blir det ett hysteriskt äventyr.

Tisdag!

Vargen assisterade. Vi har varit och fixat lysrör till Mors kontor.

Har hjälpt Mor en del med hennes dator och annat. Vi gjorde levergryta till kvällsmat. Läst igenom Telegram.

Varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en blå Hund bland annat.

Samt Sergalen Fluffy och en röd Panda samt en Katt med flera Furries.

Träffade också ett Lejon.

Samt andra Rävar.

Med flera.

Onsdag!

Blåräv assisterade, har nu fått tag i en privat tandläkare via telefon som ska kolla på min tand och se vad hon kan göra. Tanden är skadad då en flisa gått av och pulpan är öppen, dessutom sitter tanden löst och jag har tidigare fått den lagad flera gånger men lagningen släpper då och då. Det bästa är nog att dra ut den. Har superont och ner i käken, antagligen är det inflammation i käken så jag kan behöva penicillin.

Japp, tidigt i morgon åker jag till den privata tandläkarkliniken då den ordinarie folktandvården är stängt på grund av Corona.

Annars under dagen så har Blåräv och jag handlat till både Mor och mig. Har vilat en del och äter Alvedon för att få ner smärtan lite.

Suttit med FurAffinity under eftermiddagen och under kvällen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en ny Drake.

Samt en vit Räv

och det spelades bra musik, bland annat "Kids in America" och vi var flera som dansade och hade kul!

Torsdag!

Var hos den privata tandläkaren på Frykholmsgatan i Hässleholm tidigt på morgonen så jag fick ut den dåliga tanden.

Min trasiga kindtand som jag haft ont i över 3 veckor och den är lagad ett par gånger förut men lagningarna släppte och den blev inflammerad. Det tog över en timme att få ut rötterna, de satt djupt och hårt. Det är de långa delarna. Fick ta 4 bedövningsinjektioner och tandläkaren fick borra sönder tanden del för del.

Hade bomullstussar som jag stoppade i hålet där tanden satt för att stoppa blödningen. Det blödde under eftermiddagen en hel del men slutade blöda framåt kvällen.

Kunde äta på kvällen, gjorde köttfärssås med makaroner som var lätt att tugga.

På kvällen kollade Mor, Blåräv och jag på Independence Day – återkomsten.


Fortsättning på "Independence Day", tjugo år senare. Med återanvänd utomjordisk teknologi har jordens nationer samarbetat på ett omfattande försvarsprogram som ska skydda planeten. Men inget kan förbereda oss på en mer avancerad och kraftfull attack. Enbart ett fåtal modiga män och kvinnor kan rädda vår värld undan förintelse.

Fredag!

Zebra assisterade. Har hjälpt Mor med administrativa saker och banktransaktioner, samt sorterat en del papper och gjort av med reklam.

Chattat med andra Furries. Mor och jag gjorde kyckling med potatis till kvällsmat.

Zebra och jag har hjälpts åt att städa lyan.

Har fixat med fler rymdskepp till Vulpina Stjärnflottan samt har sorterat rymdskeppen i något så när ordning efter storlek och eldkraft.
Blev också klar med Timmy´s Revensch!

På kvällen kollade jag på filmen Flugornas Herre!


Ett flygplan med internatelever störtar vid en öde ö i Stilla havet. Snart vittrar alla demokratiska värderingar och de mest primitiva, egoistiska egenskaperna tar över. De starkaste och minst samvetsömma tar befälet. Nu råder djungelns egen lag. Civilisationen rämnar och diktaturen utropas. En religion utropas i grymhetens tjänst och en ny Gud tillbes –"Flugornas herre" - Satan själv.

Lördag! – PÅSK!

Blåräv assisterade på påskafton. Firade påsken med Mor och Blåräv, vi åt ägg, sill och lite annan påskmat och jag hade fått en hare av choklad.

Blåräv och jag gjorde påskfint på Mormors och Morfars grav!

På kvällen kollade vi på en rolig film med Luise de Funés.

Den stora Rymdröran!


Funès spelar en änkeman som lever ett fridfullt liv och gärna äter kålsoppa och klunkar rödvin ihop med sin granne. Plötsligt en natt får han långväga besök, ända från planeten Oxo. Kålsoppan dukas fram och den hungrige rymdresenären blir omåttligt förtjust. Så till den grad att han som tack låter återuppväcka gamlingens saligen insomnade fru. Det är bara det att hustrun inte återkommer som den 70-åring hon dog som, utan som superläcker 20-åring.

Jag fick ett spel av en av mina furryvänner som jag kunde ladda ner via Steam!


WIKIPEDIA OM SPELET!

Söndag!

Zebra assisterade.

Generation Zero har laddats ner under natten men ännu inte spelat det.

Vilade på förmiddagen och under eftermiddagen har jag hjälpt mor med en hel del saker. Gått igenom papper och pärmar, sorterat upp fakturor och beställningar med mera. Samt sjukvårdpapper och omsorgspapper. Men hittade ett kuvert med skit som Lölle, Bjäreke och Ferm hade skrivit inne på Fox Powers bräda. Var mycket otrevliga saker om att spika upp Rävhonor på dörrar, skjuta veganer i ansiktet med hagelgevär och att Furries ska vara på mentalsjukhus och att man ska göra diverse sadistiska experiment på funktionshindrade barn och på Furries och veganer samt annat hemskt med anspegling på våldsporr med barn och Djur. Detta hade jag ju naturligtvis polisanmält och även get polisen IP-adresserna som posterna kom ifrån, men polisen hade lagt ner det och avfärdat det som pojkstreck och att det var skrivet på skämt. Jag kan då inte se något roligt i Lölles, Bjärekes och Ferms hatiska poster i syfte att skrämma och provocera oss som var i Fox Power. Nå väl så slängde jag skiten, sådant är inget att spara. Gick också igenom gamla tidningar och sparade artiklar som Mor vill ha om Hässleholm förr i tiden och bilder på gamla hus i Hässleholm som inte finns kvar. På 50-talet var här många gamla trähus i Hässleholm och fina trädgårdar och en fin stadspark. Inget av det finns kvar idag för asfalt och betong. Man kan undra hur Hässleholm ser ut om 50 år. Hittade även artiklar om den gamla Göingiskan och det Göingsika bondesamhället förr i tiden och en ordlista på Djurarter på Gammelgöingiska. En del ord och utryck i Gammelgöingiskan är lik språket de talar på Danska Gylland än i dag.

Mor och jag gjorde bruna bönor med fläsk till kvällsmat.

På kvällen kollade Mor och jag på Den stora fabriken!


Affärsmannen och politikern Guillaume Daubray uppfinner en luftreningsapparat, vilken orsakar misshälligheter i äktenskapet på grund av påskyndad produktion.

Måndag!

Vixey assisterade. Mor och jag har fortsatt att sortera upp papper om ekonomi med mera och även en del tidningsurklipp, hittade en del intressanta saker som stått i tidningen om Vargar och annat.

Gjorde fisk och potatis till middag åt Mor och mig. Kollade lite saker om Vargar med mera.

Under kvällen varit på Second Life med andra Furries.

Schamanu och några av hennes vänner dansade på scenen till glad Japansk musik.

Träffade Kattfurries och en vacker Varginna i blå kläder.

Var med NagaFox och ett vitt Lejon en stund.

Samt träffade Vargen GreyPaw och en ny Räv.

Med flera Furries. Var många Furries på klubben.

Träffade en ny Drake också.

Samt fler Vargar.

En Varg med lila päls i vit kostym.

Senare på kvällen kollade Mor, Vixey och jag på Den lille badaren!


En kaosartad gudstjänst i en fallfärdig kyrka, en traktor som löper amok och ett utedass som driver iväg på en eka med en man i ”nöd” är bara några av de vansinnigheter som gjort detta till en av Louis de Funès mest älskade filmer.

Knaskungen spelar en ilsken skeppsredare som under ett av sina otaliga vredesutbrott pulvriserar såväl prototypen till en ny båt som dess ritningar och ger uppfinnaren sparken. För sent blir han varse att båten just vunnit båtbranschens svar på Oscar och att den som först får tag på uppfinnaren kommer att segla hem storkovan. En vanvettig kapplöpning tar sin början.

NYHETER!

Miljö!

Sverige värms upp dubbelt så snabbt som övriga jordklotet!

Corona!

Islam!

Pedofili!