FLUFFOGRAM!


I måndags så assisterade Jösse, var hos Mor en del och sorterade och kasserade papper. Hittade bland annat papper från när jag var inlagd på sjukhus 1977 då jag var 2 år gammal och hade 40 graders feber och tvåsidig lunginflammation. Detta på grund av att hyresvärden på Stobygatan 16 stängde av värmen till lägenheten på vintern på grund av min pappas agerande mot hyresvärden. Hittade också ett fotavtryck från när jag var alldeles nyfödd och papper om längd, vikt och hur jag åt som bebis. Vet dock att i bebisboken som jag sett innan så är sidan om dopet blank för att min pappa aldrig tillät att jag skulle döpas.

Sen kollade jag och Jösse på två intressanta vetenskapliga program!

Svarta hålens mörka kraft!

Rymdens svarta hål är ett av universums största mysterium och en gåta som forskarna länge har försökt lösa. De uppslukar allt som kommer i deras väg, inklusive stjärnor och planeter och det som försvinner i ett svart hål är borta för alltid. I den här tvådelade dokumentären söker astronomen Janna Levin svar på frågor om var de kommer ifrån, varför de finns och vad som händer om man trillar ner i ett svart hål. Och framförallt, vad de kan berätta för oss om rymd, tid och gravitation.

Vetenskapens värld!

Kan två partiklar känna av varandras existens, trots att de befinner sig på ljusårs avstånd? Albert Einstein avfärdade det som spöklik avståndsverkan. Ändå tycks kvantfysiken rymma denna häpnadsväckande telepatiska förmåga. Och nu håller fenomenet på att tämjas i form av avancerad teknik: kvantdatorer och kvantkryptering.

På kvällen var jag på Second Life en stund och umgicks med andra Furries!

Träffade ett par Vargar med flera!


Samt en stor fin svart och röd Sergal!


I Tisdags så assisterade Zebra, vilade på förmiddagen och var sen ut till Narismiral en stund. Hängde med Saber där en stund och det där med Sabers motorcykel är utagerat så.


Var även med Gustav en stund, han har en gammal tratgramofon på rummet.


Sen var Zebra och jag in till både City Gross, Kvantum och Maxi och handlade och nu kom jag ihåg att köpa smör. Samt köpte sådana här Anton bergs marsipanägg som jag ska ha i påsk sen. Köpte även mat, mjölk och frukt med mera.

Hjälpe sen Mor att sortera papper igen och hittade mer skräp, bland annat de här sociala cirklarna som någon psykolog använde för att utbilda mig i sociala kompetens - men vilket slog helt fel och jag mådde ännu sämre psykiskt och fungerade ännu sämre socialt, mer paranoia och självdestruktivt samt utagerande beteende vilket gjorde situationen på forumet ohållbar + detta med den anonyma lappen om att sluta använda Internet och Anubis-statyn på trappan. Den lappen hittade jag också men både den och de sociala cirklarna hamnade i sopsäcken. Hittade också andra dokument från 1998 och 1999 då jag hade en mycket mörk och dålig period på grund av situationen på min arbetsplats med mobbning, misshandel och kränkningar från så väl andra personer med olika problem som från personalen och orsakerna var att jag åt veganmat, använde mediciner som även personal uppmanade mig att sluta använda för de ansåg att jag knarkade och att jag ofta fick ett hatiskt och kränkande bemötande för att jag var vegan och för att jag hade kontakt med Furries på Internet osv. Mor hade varit i kontakt med någon kurator och att hon var orolig för både min och hennes säkerhet på grund av hur min sjukdomsbild såg ut då och saker som jag gjorde då som innefattade lek med eld, Satanistritualer och väldigt utagerande beteende mot allt möjligt och extrema ångestattacker. Våren 1999 mådde jag så dåligt så jag gjorde ett seriöst självmordsförsök och blev omhändertagen av polis och inlagd på psykiatrin i Kristianstad. Sen drogs utredning igång och läkare på psykiatrin slog snabbt fast att jag har någon form av diagnos och ska definitivt inte vara på SIVO av hur situationen var där. Sommaren 2000 testades jag på nevropsykiatrin i Lund och efter en dag så fastställdes det att jag har ett typiskt Aspergers Syndrom, samt posttraumatisk stress med stark ångest och depression.

Bättre mediciner sattes in och bättre stöd med förståelse för autismspektrum osv och vilket sakta men säkert gjorde att jag kunde börja utvecklas i rätt riktning och kanske i viss mån våga lita på andra personer och bli mindre paranoid, hatisk och hämndlysten.

Det var väl först när jag reste till Japan 2012, gick med i Tindra som har spetskompetens inom autism och assistenter som förstår autismspektrum och har förståelse att furry är det jag är och bland dem jag fungerar någorlunda bra. Var ju en hel del tjafs på forumet med Kryllan, Drew och 13 om vem som skrev vad och anonyma påhopp på SpChan och om hur jag ska och inte ska agera som furrie osv. Dock efter första NFC 2013 så lättade mycket av ångesten och jag blev mycket mer trygg i min furryroll och med andra furries. 2014 flyttade jag till Finja och att jag lämnade Norra Sandby var ett stort steg, för det var så mycket ångest och mörka tankar när jag var i Norra Sandby, dels detta med låset på datorn och att jag inte fick ha kontakt med vissa furries för att Jocke tyckte att de hade fel åsikter samt Jockes och Connys bråkande om detta med människovärde och att sätta människor över andra djur och att furries är den mest hatade gruppen i samhället och deras lögnaktiga påstående om vad furries gör med både djur och med barn och att furry fandom har en hemlig djävulsagenda osv.

Ett stort steg!

Att flytta ifrån Norra Sandby och bryta kontakten med Jocke, Conny, Janne och Handihand som bara ville göra mig ännu mer sjuk. Att flytta till Finja och ha fri tillgång till furry och annat som är viktigt och betydelsefullt för mig, det gör ju att jag utvecklas och mår bra!

Pratade länge med Zebra om dessa papper som jag sett och läst men förstår att även om allt det som hände ute i Norra Sandby, på SIVO och på Norrängsskolan osv är tragiskt, hemskt och destruktivt så har jag det faktiskt mycket bra idag, jag har egen lya, fri tillgång till Internet och en mycket bra och fin relation med andra Furries. Så det ska jag fokusera på och det utvecklar mig och gör mig harmonisk, glad och motiverad!

Så senare på kvällen var jag på Second Life med Skunken Sammy, Rico och en vit Drake!


Träffade också en Fjällräv!


Samt en blå och svart Drake och en vit bevingad Räv.


Träffade också en Leopardtjej.


Idag har Jösse assisterat, jag har hjälpt Mor under dagen att röja i förrådsrummet så nu har vi inte gått igenom en massa papper där man hittar gamla och jobbiga saker.

Jösse och jag har tittat på foton från när jag var i Japan 2012 och jag har gjort min egen köttgryta med köttbitar, potatis, kantarell och fond. Är kvar till lunch i morgon också.


Sen har Jösse och jag kollat på filmen om Rävarna som bor på Londons soptipp och där man får följa dem under ett helt år. Var längesedan jag tittade på den!

NYHETER!

Eric Torell!
Trollning!
Gatans parlament!
Skolbussar!