PokéFennek!

Malmerfors är uppdaterat!

The Fandom: Identity!


Fursuit Games for Fun!


Furries Play Fursuit Charades!


5 Years of Fursuit Evolution!


FURSUIT STYLES!


Fursuit Technology!


Bat Dragon Fursuit!


Macarena Macaw: from concept to creation!


THE FURRY FUTURE!

ZABUS VIDEOS!

NFC TWITTER!

NFC 2019 PÅ TWITTER!

FURLUMINATI!

ROOM 940!

NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!

TWITTING FURRIES!

Kobra Sergal!

Rinn!

Timmy!

Big Blue Fox!

Koori!

Trax!

Hassel!

Frenzee!

FLUFFOGRAM!

Måndag!

I Måndags så vilade jag på förmiddagen, var sen ut till Narismiral och var med Sergalerna där en stund.

Var sen hos Mor, vi bakade bröd enligt Mormors recept.

Blev 21 stycken frallor med anis och fänkål.

Sen under eftermiddagen så sorterade Mor och jag en del papper, mest papper om ekonomi och onlineköp men hittade även tråkigheter från 2009 om då när någon av mobbarna använde mitt fursonanamn "Smirre" och sextrakasserade småtjejer och att deras föräldrar hörde av sig osv. Både dem och jag polisanmälde detta men polisen gjorde inget åt det.

Nå väl så åkte dessa papper i säcken också, man ska inte spara på sådant som man mår dåligt av att se och läsa.

Tisdag!

Handlade i Tisdags, köpte en del gott.

Hjälpte Mor med några saker under eftermiddagen och på kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries.

Gjorde en härlig sallad på kvällen och åt!

Senare på kvällen så såg jag ett program med Peter Jide som reser runt i USA och träffar en del speciella människor!

På gränsen med Peter Jihde!

Peter Jihde åker till USA och möter människor vars åsikter är på gränsen till vad som är acceptabelt i Sverige. I USA finns det extrema människor - och lösningar. Vapen, droger och rasism är bara några av de kontroversiella ämnen som tas upp.

Bland annat så träffade Peter Jide en man som är aktiv medlem i Ku Kluks Klan, som är råkristen och extrem Judemotståndare. Han träffade även svarta kvinnor som demonstrerade mot rasismen och som då hade blivit beskjutna av poliser som är på rasisternas sida och de berättade även om en svart man som hade skjutit ihjäl flera poliser vilket trissade upp motsättningarna ytterligare mellan svarta och vita i Dallas.

Onsdag!

Hjälpte Mor med en del papperssortering med mera och fixade även i förrådsrummet på Onsdagen.

Var och hämtade MatSmartlådan på Kvantum och några saker i den var mina.

Hulkmajs, Nötter, Chokladägg, Äpplemust, Blåbärskräm, 2 flaskor appelsindryck och 2 flaskor grapedryck, 2 plastcitroner och sköljmedel.

Läste igenom telegram och FB!

Gjorde sen i ordning det goda jag köpte. Blev årets första Flintastek med klyftpotatis och rönnbärsgelé samt rödvin till det. Nom nom!

På kvällen sen så kollade jag på filmen Venom!


Efter en skandal bestämmer sig journalisten Eddie Brock för att undersöka företaget Life Foundation, som drivs av den ondskefulle Dr. Carlton Drake. Men Brock kommer i kontakt med en utomjordisk symbiot, som Life Foundation forskar om. När Brock och symbioten är förenade får Brock superkrafter och de blir tillsammans Venom. Tillsammans får de stoppa Carlton Drakes planer.

Torsdag!

Var på APT i Klippan med mina assistenter, dock dök inte Fjällräv och han är fortfarande sjukskriven sen han bröt armen.

Blåräv och jag lyssnade på bra och rolig musik i bilen.

Pratade med teamchefen om detta med de papper som jag hittat vid olika tillfällen när jag hjälpt Mor att gå igenom papper sedan flera år bakåt i tiden. Bland annat om det som min lärare i gymnasiet skrivit som var väldigt kränkande och vad skolkuratorn också skrivit. Berättade lite om hur min situation var när jag gick i gymnasiet för teamchefen.

Tvättade också!

På kvällen var jag på Second Life igen och umgicks med andra Furries!

Senare på kvällen så kollade Blåräv och jag  på Onda Andars Hus och Vittne till det övernaturliga!

Onda andars hus!

En kvinna och hennes två döttrar besöker ett plantage som är hemsökt. Efter det blir de själva förföljda av en ond ande, något som kvinnan förknippar med händelser i sitt förflutna.

Vittne till det övernaturliga!

En familj flyttar till ett avlägset beläget hus i Maine men de märker att något inte står rätt till. Deras hundar vägrar gå ut och plötsligt ser de fem par ögon som stirrar på dem genom fönstret. När de ringer till polisen tas de inte på allvar.

Enligt programmet så hade mannen och hans fru varit ute i skogen och sett ett mystiskt hål i marken och på kvällen när de satt på verandan såg de ett mystiskt pulserande ljus i skogen och nästa natt så dök dessa 5 varglika varelser upp, betedde sig aggressivt och skrämde både honom och hans fru och dotter rejält. Det pratades i programmet om Varulvar verkligen existerar. Mannen var jägare men hade sina vapen i uthuset och kom inte åt dem när dessa 5 ”Varulvar” uppehöll sig på tomten utanför huset. Mannen och hans fru gick sen ut på morgonen och hittade stora tassavtryck och hår på tomten.

Själv tror jag faktiskt att så kallade Varulvar existerar precis som Varrävar/Kitsunerävar och Sergaler! Jag tror de kommer från en annan värld till Jorden för att skydda skogarna och de vilda Djuren mot människor! Dessa 5 Varglika varelser (Varulvar) ville markera att de inte gillade att han jagade Djuren i skogen! Det är min tanke!

NYHETER!

Djur!

Alarmerande situation för berguven!

Rymden!

From Science Fiction to Science Fact!


Gaming!
Teknik!
Karma!
- Ja, hugger man ner skogar och plågar Djur så blir det starka reaktioner!

Kultur!
Design!
Samlevnad!
Lantbruk!
Blommor!
Militärt!

Videos!Sjukvård!
Vandaliseringen av Ebba Åkerlunds grav!

Hotfull knivman döms för att ha skändat Ebbas grav!