Pip i Nosen!

SURF TO BEASTS & BEYOND!

NARISMIRALS HEMSIDA!

NUEFOX!

I fredags så var jag hos Mor en del och vi sorterade papper med mera. Mest papper om ekonomi och beställningar på hönsfoder sen 1989 då vi bodde i Gumlösa. Men hittade också papper om detta med "Smirrekoll" och låset på datorn som jag hade i Norra Sandby. Vilket var helt fel och gjorde mig ännu mer paranoid. Jocke kunde ju via Smirrekoll styra min dator hemifrån sin och blockerade flera av mina vänner från att ha kontakt med mig, spärrade en massa sidor som han tyckte var olämpliga för mig att läsa. Bland annat en del sidor som handlade om djurrätt och om furry och om andra länders religioner eller om politiska åsikter som Jocke inte gillade. Han krävde att ha lösenordet till forumet för att han, Conny och ledningen på Handihand skulle luska reda på vad andra furries är för några och vad de är ute efter. Jocke delitade en hel del av mina poster på forumet som andra Furries hade svarat på och det blev en hel del bråk kring detta. Både Jocke, Conny, Janne och ledningen på Handihand hade uppfattningen att furries är perversa, kriminella och farliga personer som jag ska akta mig för och att de aldrig kommer tolerera mig som en av dem för att jag har Aspergers Syndrom, att de ser sig som eliter och föraktar svaga personer osv. Ingenting av det de sa är sant eller finns någon grund för men det skadade mig psykiskt, gjorde mig rejält paranoid och att jag kom i konflikt med en del furries på forumet på grund av detta.

Dessa papper är rent skit så dem rev jag och slängde, jag har en ny dator idag utan lås eller fjärrstyrning och tillgång till hur mycket furry som helst och bra kamratrelationer med andra furries och jag vet att de är fina och bra vänner men de blev ju klart arga och frustrerade på alt drama och konstiga saker som hände runt mig när jag bodde i Norra Sandby och de tuppjuck och raseriutbrott som jag ibland hade då!

Jag har lämnat Handihand och brutit all kontakt med Handihand och med Jocke, Conny och Janne för de bara snackar skit, ljuger och kommer med förtal och rena lögner om mina vänner!

Jobbigt att hitta gammalt skit som river upp sår. Men pappren måste gås igenom och det som är skit rivs och stoppas i säckar som ska till tippen sen.

I lördags så var Blåräv och jag in till City Gross och handlade köttet som de hade slut på innan. Så det tog vi hem till mor. Grillklubbor och stekfläsk.

Sen på kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra furries!

Träffade en Varg bland annat.

Samt Sergalen Scitters och var med honom en stund.

Träffade också en Syx med flera andra Furries!

Samt en blå Drake!

Framåt kvällen så drogs musiken på och fler Furries kom. Vi dansade länge och hade kul.

Idag har jag hjälpt Mor en del med pappersjobb igen, hittade dock mer positiva saker som jag tagit vara på. Papper från Dammsdal med mera, dock skrivna med skrivstil så jag kan inte läsa dem men Zebra kanske kan hjälpa mig att tyda dem. Hittade också papper om min gamla SEGA som jag hade på 80-talet. Den har jag tyvärr inte kvar och inte C64an eller Amigan heller. Men dem användes flitigt när jag var tonåring.

Mor och jag lagade till grillklubborna med lagerblad, kanel och vitlök. Det blev riktigt gott och potatis till med äppelmos. Nomnom.

*Kram!*