VULPINE NOTERING!

Malmerfors kommer fram över att komma igång med Rävserierna igen. Av någon okänd anledning har detta stått stilla en tid.

Torsdag!

Vixey assisterade, har varit i Bjärnum på förmiddagen och har via telefon varit i kontakt med tandläkare och vårdcentral idag och ska hämta medicinlista i morgon som jag ska ha med till tandläkaren när jag får tid där.

Tvättat och hjälpt Mor med några saker samt chattat och FaceBookat.

Vilat en stund och sedan tittat på Contact på Discovery!

Teamet upptäcker en video av ett snabbt flygande UFO. Och Nick och Sarah flyger till Utah för att kontrollera dess autenticitet och hastighet.

Fredag!

Zebra assisterade, vi städade min lya och sen var jag hos Mor en del. Hjälpte Mor med papperssortering och vi gick igenom en del ekonomi också. Har restskatt att betala bland annat.

Hittade ett papper som jag skrev när jag var 16 år om min framtid. Rätt vilda idéer jag hade som jag trodde på fullt allvar var möjligt när jag var 16. Att jag skulle flytta upp till Värmland och starta en Vargfarm för att föda upp Vargar och plantera ut, att jag skulle öka Sveriges Vargbestånd till 1 000 000 Vargar. Jag skulle lära Vargarna att hantera vapen, flyga attackhelikopter och stridsflygplan – så att Vargarna kunde försvara sig mot Samerna och andra som vill Vargarna illa. Efter år 2000 skulle jag flytta till USA och utbilda mig till astronaut, jobba i rymden med att bygga saker och vara med och kolonisera Mars. Hade en föreställning att efter år 2000 så kommer det vara som i Star Trek och Star Wars, dvs. typ att alla kommer att bo och jobba i rymden och vi kommer att samarbeta med andra civilisationer osv.

Hittade också ett annat papper som var mindre rolig läsning, från hösten 2008 där Conny hade skrivit fruktansvärda och lögnaktiga saker om andra Furries till Sanna och jag blev både arg och ledsen över vad han hade skrivit och det är antagligen sådant som Conny skrev och sa om mina Furrykamrater och den helt vansinniga uppfattning om Furries som Handihands ledning fick på grund av Connys prat som ledde till att Handihand beordrade föräldralås på datorn, krävde att ha tillgång till mina lösenord till forumet och andra sidor, att Jocke skulle sitta med när jag skypade och satte in spärrar både på Skypen och på Second Life för att jag inte fick ha kontakt med vissa andra Furries osv. Att Jocke rensade min hårddisk från en massa bilder och filer och spel som han tyckte var olämpligt att jag hade, gick in på forumet och delitade flera av mina poster och delitade även en del av mina artworks på FurAffinity. Spärrade sidor som handlade om djurrättsaktivism, militära saker, UFO saker och andra religioner osv. Att jag skulle ha FaceBook var helt uteslutet. Jag hade i princip tillgång till min blogg, SveaFur och FurAffinity och med stark övervakning om med vilka jag var med och vad som sades. Låset gjorde också att klienten till SL inte gick att uppdatera utan att låset stängdes av och uppdateringarna kom ofta på helger så jag var utan SL under flera dagar tills Jocke var i tjänst igen och kunde låsa upp det för uppdatering.

Detta är klart helt fel agerande av Handihands ledning att beordra Jocke att göra så här. Samt hur Jocke pratade när vi var på Rävninge, med hot och förmaningar tvinga på mig detta med att sätta människor över andra djur, att intala mig att Furries är den mest hatade och avskydda gruppen i samhället och att Furries gör en massa hemska och perversa saker med både djur och barn. Att går man omkring med tröjor och märken med Furrybudskap så kan man mycket väl bli nerslagen eller få en kniv i sig. Att jag har retat upp hela Hässleholm med omnejd med mina insändare om djurrättsaktivism och att glorifiera Furry fandom. Samt de hot som florerade på Hästnet, på ridskolor och här på Rävskogen då det gick att kommentera. Hot mot Rävninge och hot mot mig och mot andra Furries osv. Jag hade ingen möjlighet att se vad som skrivits men hästfolk hörde av sig till mig att det stod saker på Hästnet och på ridskolorna som var helt vansinniga och att jag ska polisanmäla skriverierna, att rensa kommentarer på här på Rävskogen hade jag bara möjlighet att göra mellan klockan 18 och 21 då jag hade min datortid.  

Det var ju inte så konstigt att jag var paranoid och rent vettskrämd när jag bodde i Norra Sandby, ville beväpna mig, kopplade in ström i dörrhandtaget och gick till attack med kofot och järnrör mot folk som kom nära vårt hus och trodde bara ont om andra människor och hade ett starkt hat mot lärare och mot personal i daglig verksamhet som hade sagt något negativt om Furries tidigare.

Det hände ju en del saker i Sverige på 90-talet när jag var på Norrängsskolan och jobbade på SIVO. Autonoma ungdomar som ville ha förändring i samhället demonstrerade och var demonstrationer som urartade med vandalisering och stenkastning mot poliser, det brann på restauranger som serverade kött, utfördes sabotage mot djurförsöksanläggningar och det brann på slakterier. Minkar och andra djur släpptes ut vind för våg. Det brann i kyrkor och Satanistiskt klotter på kyrkor och skändade och uppgrävda gravar förekom också. Medierna som Expressen och Aftonbladet skrev ju mycket om detta och gjorde stora svarta rubriker. Både lärare på Norrängsskolan och personal på SIVO var av uppfattningen att det är Furries som gör detta och att Furry är inget att glorifiera. Visst, Furry var nytt då och inte så känt, därför var de rädda och kopplade ihop autonom vänster, Satanister och så kallade militanta veganer med Furry och ville dra mig ur Furry för de trodde att de skyddade mig mot en farlig och kriminell grupp som personal och lärare ansåg att Furry är. Vilket är helt fel och galet. Det skapade en misstro, bitterhet och en ilska hos mig mot auktoriteter, mot lärare och personal.

Jag hade inte möjlighet att bearbeta vare sig mobbningen eller furryhatet för än 2007 då jag var på Furuboda och bland annat skrev mitt arbete om Lasse och situationen på Norrängsskolan när vi jobbade med mobbning som tema. Den som heter ”The Redneck File.” Samt att jag i terapin ritade mycket och bland annat teckningar om personal och lärare som inte var så snälla och som jag upplevde att dessa lärare och personaler hatar så väl Furries som att de hatar Djur. (Teckningarna med saxofoner, rep, lyktstolpar, napalm, knivar, skjutvapen osv. på olika tänkbara sätt att tortera och skända lärare och personaler.) Dessa la jag i Zenu för att fåtal personer som hade med mig och min omvårdnad skulle ha tillgång till det. Det fanns även andra saker i Zenu som läkarutlåtande, papper från Försäkringskassan, papper om min diagnos och psykiska ohälsa och Word-dokument som jag skrivit om mina funderingar kring allt möjligt, bland annat en hel del religiösa grubblerier. Någon hackade Zenu i Maj 2008 och spred detta material på elektroniska anslagstavlor som SpChan och liknande.

Conny och Handihand var av uppfattningen att det var mina Furryvänner som gjorde detta och att de är inte alls några bra vänner, att de vill bara hänga ut och förnedra mig och att de aldrig kommer att acceptera mig som en av dem för att jag har Asperger. Att Furries föraktar personer som har handikapp eller diagnos. Detta hade också Conny skrivit i brevet till Sanna.  

Men nå väl, jag har det bra idag sen jag lämnat Handihand, Pingstkyrkan osv. och inte har med daglig verksamhet och skola att göra.

Idag har jag en mycket bra relation med andra Furries och är trygg i min Furryroll, samt ny kraftfull dator utan föräldralås och spärrar. Bra assistenter genom Tindra som vet vad Furry är och hur det funkar samt vet att det är något som är viktigt och centralt i mitt liv och där jag har vänner som jag funkar ihop med. Brukar vara med på Nordic Fuzz Con varje år och det är fint och jag funkar mycket bra ihop med andra Furries även IRL.

Assistenterna och Tindra vet även vad Aspergers Syndrom innebär och jag har blivit betydligt starkare mentalt och har inte sådana problem med psykisk ohälsa och självdestruktivt beteende samt utagerande beteende som jag hade i Norra Sandby.

Den nya datorn utan lås och spärrar gör att jag har tillgång till hur mycket Furry som helst! Bor i egen lya i Finja och har snabbt Internet, även engagerad i Djurrättsaktivism och har ett stort militärt och tekniskt intresse osv.

Dock känns det fel när personer även idag har svårt att förstå att jag är arg och ledsen över att lärare på gymnasiesärskolan gav elevassistenten order om att i mitt och Mors hem ta ifrån mig saker som mjukisdjur, TV-spel, dataspel, hårdrocksskivor osv. och att Handihand gav order till Jocke att rensa min hårddisk från bilder och filer och spel som Jocke bedömer är olämpliga, spärra de flesta Furries från att ha kontakt med mig och spärra sidor som handlar om Furry, djurrättsaktivism, militära saker, utomjordingar och andra religioner än kristendom osv. Sen som jag känner så hade jag mycket frihet däremot med Per och Laban i Vingåker och var självständig och stark då när jag hade denna frihet, samma när jag var med Ulf och fick leva lantliv och ha den frihet som livet på landet är, så säger personer till mig idag att dessa personer som hade hand om mig då och gav mig denna frihet och självständighet är kriminella och att det var kriminellt det de lät mig får göra som att skjuta, köra maskiner och köra bil osv. Sådant blir man ledsen och uppgiven av att höra.

Jag var ju ung då men idag ser jag dåligt, min diagnos gör det svårt med uppmärksamhet och koncentration och jag har psykisk ohälsa till och från även om det är mycket bättre idag än vad det var i Norra Sandby. Men jag förstår att med de problemen så ska jag inte vara ute och köra bil i trafiken, fara runt på en motorcykel och inte heller kan få bli militär, stridspilot, polis eller få vapenlicens. Samtidigt känner jag att jag är idiotstämplad och omyndigförklarad i samhällets ögon för att jag aldrig kommer att få ett körkort eller en vapenlicens eller kunna få ett ansvarsfullt jobb som polis eller ett jobb inom försvarsmakten där jag till exempel får flyga JAS-39 Gripen eller åka iväg till Mellansöstern och kriga mot terrorister. 

Lördag! 

Blåräv assisterade, har varit en del hos Mor och gått igenom ekonomi och papper. Nu är min restskatt inbetald.

Varit ut till Narismiral och gjorde ett par av Sergalerna sällskap.

Varit hos Mor och fixat med en del. Hittade papper från när jag gick på Komvux 2004 och då hade skaffat en skinnjacka. Att jag blev avstängd från Tekniskan på grund av att jag är en childman och att jag lever mycket i filmens och spelens värld och utgår ifrån det. Alltså, när jag hade skaffat min svarta skinnjacka så hade jag en leksakspistol i innerfickan och några på skolan hade sett det och slagit larm till rektorn. Jag hade den för jag var då av uppfattningen att till skinnjacka så bär man pistol för antingen är man en buse eller en hemlig agent som Max Payne. Jag hade uppfattningen att de som har skinnjackor alltid bär pistol i innerfickan för att antingen är de hemliga agenter som jobbar för SäPo eller dylikt eller så är de med i kriminella gäng med koppling till Maffian. Att skinnjacka och pistol inger respekt och visar att man är tuff och ingen mes. Men det blev helt fel. Andra på skolan hade blivit rädda och trodde att det var en skarp pistol och att jag ville skada eller döda någon på skolan. Rektorn blev arg och talade om att han var nära att kalla dit polisen men först ville kolla upp ryktena om att jag har pistol, rektorn stängde av mig från studierna på Komvux och tyckte att jag var helt dum i huvudet när jag förklarade varför jag bar en leksakspistol och min uppfattning om skinnjacka kombinerat med pistol.

Rektorn hade också svårt att förstå varför jag fick underkänt på nationellt prov, inte klarade matte, engelska och svenska på gymnasienivå. Inte kan grammatik osv. Rektorn ansåg att jag var lat och skällde ut mig. Rektorn hade uppfattningen att jag var på Komvux bara för att fördriva tiden och få CSN-stöd utan att prestera något.

Faktum är att jag har bakgrund på Dammsdal och Norrängsskolan och även om jag är vuxen så är många av mina kunskaper och min sociala förmåga på ett barns nivå. Att jag har Aspergers Syndrom och andra problem som gör att jag har svårt med det sociala samspelet och att förstå och ta till mig saker som är abstrakt. Mina svårigheter hade varken rektor eller lärare på komvux någon kunskap om. Min ledsagare som jag hade då genom Kommunen ville i all välmening att jag skulle ha både en gymnasieutbildning och ett körkort för att det måste man ha för att få en anställning och för att klara sig i livet. Jag övningskörde också med min ledsagare och med min Mor då. Men min läkare satte stopp för bilkörandet av flera anledningar men bland annat min diagnos, att jag har mycket lek i mig och fungerar mycket som ett barn, så ansåg min läkare att jag är inte någon bra och säker bilförare.

Äldre människor talar ändå om för mig att jag mycket väl kan få ett fint datajobb med bra lön, att jag är duktig på data och jag är en intelligent och smart kille. Att jag kan en massa saker om rymden och om stridsflygplan och annat tekniskt.

Men vad är det jag kan egentligen, jag kan saker med den dator som vilken tonåring som helst kan idag. Hur man bloggar, chattar, skriver ett mejl och använder FaceBook, FurAffinity och forum osv. Spelar spel som 12 åringar också klarar av. Spel där man bland annat flyger stridsflygplan, attackhelikopter, är Sniper, marinkårssoldat osv. men det betyder inte att jag kan göra det på riktigt. Det jag kan om rymden är sådant som jag läst i böcker på biblioteket och i Illustread Vetenskap eller sett på Discovery. Men det ger mig inte ett jobb på NASA eller betyder att jag kan bli astronaut.

Har pratat med min Moster i telefon också.

Varit på Second Life ikväll och umgåtts med andra Furries!

Träffade en lila Sergal bland annat, sett honom förrut och han är trevlig.

Uttern Rico och några andra var där.

Träffade en stor Varg som hade solglasögon inomhus.

Samt en Sergal och en Varg till med flera.

Och ytterligare en Varg med punkfrisyr.

Jag vill ha hjälp att beställa några saker från Ikea och att mor hjälper mig med det senare, för Mor vet hur det här med Klarna fungerar. Dock finns några av de saker som var på min Ikea-lista inte kvar i Ikeas sortiment och några saker får jag välja bort då de är för dyra och går att fixa på annat håll. Belysningen är dock det primära och jag har sladd och har fått en kopplingsdel av Zebra och Zebra kommer att hjälpa mig att montera upp belysningen så att jag får ljus på Vargskölden och Rävtavlorna.

Söndag!

Zebra assisterade. Jag var ut till Narismiral på förmiddagen och var med några Sergaler där.

Krysune och henns vän bland annat och en väldigt stor Sergal.

Under eftermiddagen hjälpt mor med en del saker och gjorde Mor sällskap en del, vi kollade på TV. Såg bland annat ett program om Tigrar och andra Djur i Indien, samt ett program om djuphavsdykare som skulle rensa undan skrot från havsbottnen från en trasig oljerigg.

Lagade mat till Mor och mig, kyckling i ugnen och potatis. Hjälpte mor med att gå igenom Mors blodsockerresultat och sen kollade vi på ett program om hur polisen i USA jobbar. En kille som var hög på någon drog hade krashat med bilen in i en trädgård och elledningar med starkström hade rasat ner. Det var världens cirkus där.

Hade svårt att sova på natten, funderade mycket. Var sen på Second Life och umgicks med andra Furries. Sen kunde jag sova.

Träffade Räven Vulpes Reymaker.

Träffade en svart och vit bevingad Räv.

Med flera Furries.

Måndag!

Vixey assisterar. Vilat på förmiddagen och under eftermiddagen har Mor och jag fortsatt med pappersexercis och ekonomi med mera. Vixey och jag har varit till apoteket och hämtat mediciner och i kväll lagade jag mat ihop med Mor.

Orolig för Tussi som börjat magra sista tiden men hon är rätt gammal, född 2005. Tussi är alltså en katt. En väldigt hårig katt, om Tussi sitter i fönstret och solen skiner så ser man hur hennes hårstrån står åt alla håll och det ser kul ut tycker jag. Den andra katten heter Gustav och är född 2008. Han är gul. När jag fick hem honom sommaren 2008 så såg han ut som Pichashu. (En Pokémon.) Gustav har hål i öronen och vid öronhålens mynning en liten tapp, samt på nosen där morrhåren sitter är små prickar och han har ju så klart två hål i nosen också. Tycker det är fascinerande hur katten ser ut. Lol.

Gustav ser ut som en katt för att han är en katt, det hade ju varit besynnerligt om han hade sett ut som en glödlampa! Lol!

INFO!

NYHETER!

Teknik!

Kvantdatorn fungerade trots att den var trasig!

Rätten att glömmas bort gäller inte globalt!

Trots rädsla för brott – stor okunskap kring nätsäkerhet!

Så starkt är magnetfältet i en MR-kamera!

Miljö!

Miljövännen vill ha lägre bensinskatt i landsbygd!

Här står partierna i frågan om bensinpriset!

Militärt!

Försvarsmakten kartlägger länets infrastruktur!

Östersund krigar för nytt regemente!

Kultur!
HBTQ!
Svamp!
Bilar!
Rasism!