Smirre här.

Furries Surprise Strangers!


Timmy Fox! - Random Fursuiting!


MÅNGA NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!

ZABU THE SERGAL!

ZABU PÅ ASK-FM!

TIMMY THE FOX!

KARISHAD!

MALMERFORS UPPDATE!

- Snöleoparden kör sina trix för att komma åt Lollo! Lurar Rävväktaren att dra sitt tjänstevapen när hon gormar om Människorna, hon slår ner Rävväktaren, tar tjänstevapnet och tänker ta Lollo med sig!

I fredags så var jag hos Mor en hel del, vi höll på att fixa i det "Förbjudna Rummet" - det kalals så för att katterna inte får vara där inne, är en massa saker som vi hade med från Norra Sandby i det rummet.

B.la. så hittade vi hänglampan som man kan ha en växt i och UV-lampa. Var en massa papper och tyg etc också. Meningen är att jag ska få det gula Ikeabordet att ha blommor på och Helena och jag ska åka då och fixa större krukor och Medelhavsjord till mina apelsinträd och palmer, samt en LED-armatur med UV till dem så ska jag ha det mellan fönstret och öppna spisen.

På kvällen var jag på GYC och umgicks med andra Furries!

Träffade en blå Drake.

Där var ytterligare en blå Drake.

Träffade också en av Sergalerna och var med honom en stund.

Samt flera andra Furries.

Fjällräven i hatt och en mörkgrå Långsvans var också där.

Sen var det Wallander - Afrikanen på TV klockan 21.


En svart man hittas död i en godsvagn som anlänt från Sverige till Polen. Det står snart klart att mannen skjutits på en bangård i Ystad. Han hade holländsk medborgarskap och skulle åka hem från Sverige dagen efter han sköts. En svensk man erkänner snart att han dödade mannen över en dispyt om ett vapenköp och fallet verkar vara löst. Men allt är inte som det ser ut att vara.

I lördags var jag hos Mor rätt mycket, vi fixade med en hel del i både Datarummet och Förbjudna rummet.

Fjällräv assisterade i lördags, på kvällen så grillade vi isterband och hamburgare och Fjällräv hade gjort hemmagjord potatissallad. Det var mycket gott.

På kvällen kollade vi sen på Wallander - Mastermind!


En kvinna hittas mördad i sin lägenhet. Hon verkar ha tömts på blod men inga blodspår finns i lägenheten. Samtidigt har Wallanders och Martinssons bilar blivit utsatta för skadegörelse. Dagen efter försvinner Therese, Martinssons 18-åriga dotter, och det finns stora mängder blodspår kvar i hennes rum. Wallanders team står inför det faktum att någon leker en dödlig katt-och-råtta-lek med dem.

Idag assisterar Zebra, Mor och jag har hållit på att sortera upp en del papper och sätta in i pärmar. Det är papper om ekonomi, bilen, sjukvård, beställda saker osv. kräver mycket jobb och tankearbete.

Vänstra skalmen på mina glasögon har gått sönder men hittat ett par gamla glasögon som jag kan använda och se någorlunda vettigt med.

Ikväll klockan 20 är det sista partiledarutfrågningen och det är Jimmie Åkesson från Sverigedemokraterna som sitter i studion.

I morgon assisterar Helena och vi ska åka till sjukhuset i Kristianstad där jag ska träffa läkare och gå igenom inför operationen. Har med lista på aktuella mediciner och de kommer antagligen ta prover och väga mig. Vad jag förstått så fixar de både knutan i ryggen och mina tänder medans jag är nersövd. Men det blir längre fram. Detta är ett möte med amnestiläkare för att gå igenom hur operationen ska göras på ett så bra och säkert sätt som möjligt och att de vill känna mig och veta mina mediciner och vikt etc.  

NYHETER!

Pride!

Här färgades Karlstad i regnbågens färger!

Politik!

Vårdcentraler och pendling!

Sossarnas totala haveri när det gäller skolskjutsarna!

Tänk efter innan du röstar!

Så vill partierna lösa bostadsbristen i Falkenberg!

Framtidens artist deltar i konsert i Södertälje – ska få fler unga att rösta!

Flera valaffischer har redan vandaliserats!

Vanvård!

Gruppboende kritiseras – äldre man låg och blödde i 14 timmar!

Teknik!

Rymdbolag ska förse hela världen med internet!

Snart kan din mobil hitta dig bättre och oftare!

Näthat!

Efter ryktesspridning på Whatsapp – över 25 lynchade i Indien!

Indiens högsta domstol kräver svar av Whatsapp efter mordvåg!

Företag!
Skola!
Brott!