Pip i Nosen! - Smirre är online.

RÄV!

Furry-Laser i Stockholm!

NYA FAVORISTER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!

FLUFFOGRAM!


Tisdag!

Zebra assisterade, vi var till Kristianstad och köpte en ny skrivare till Mor.

LÄS OM SKRIVAREN!

Var också till lanthandeln här i Finja, köpte frukt, grönsaker och ägg för över 100 kronor.

Var sen på Second Life på kvällen och umgicks med andra Furries!

Träffade Y-Fox bland annat samt en ny rosa Furry var också där, kul att fler kommer.

Träffade också en grön Drake.

Samt Chester, FoxNir och Muffin med flera.

På kvällen sen så kollade vi på GW,s Mord!

Mordet på 47-årige Eino Hiltunen från Bringåsen är ett av de märkligaste morden i den jämtländska kriminalhistorien. Eino blir mördad av sin vän som därefter stjäl hans identitet. Bara tack vare Einos hund kunde sanningen blottas.

Onsdag!

Fjällräv assisterade, vi var till battericentralen och hämtade ett batteri till traktorn. Jag minns att när jag jobbade på en biltvätt för många år sedan så var det en man där som var extremt äcklig och dum. Han hade bland annat gått till battericentralen och bett om porrtidningar vilket han hade fått då, dessa hade han gått ner till dagiset vid Galgbacken och delat ut till småbarnen där. Föräldrarna var väldigt arga över detta och polisanmälde honom. Vid ett annat tillfälle så hade denne mannen som jag jobbade ihop med stått och tittat på barnen vid dagiset och då tagit fram sin penis och stått och onanerat samtidigt som han tittade på barnen, barnens brorsor hade senare jagat den här mannen genom skogen och kastat en dammsugarslang på honom och kallat honom för "Jävla pedofil." Den här mannen pratade ofta om barn på ett otäckt och perverst sätt och sjöng perversa sånger om barn när vi tvättade bilar eller stöpte ljus till jul. Jag mådde väldigt dåligt av att jobba tillsammans med honom och han höll även på att ta mig i rumpan och sa att jag var söt osv. Den här mannen har en kompis i Perstorp som också håller på med perversa saker, bland annat så bjuder de upp småkillar till mannens kompis lägenhet för att visa porrfilmer för småkillarna och den här mannen visade foton på sig och sin kompis där de bajsade i handfatet och den mannen som jag jobbade med på biltvätten stod naken på knä i sängen med en napp i rumpan och de hade fotograferat varandras könsorgan med mera.
Det är flera år sedan jag jobbade på biltvätten på SIVO, år 2009 när jag jobbade på Rävninge så var Jocke och jag hos tandläkaren i Hässleholm, då kommer den här mannen in i väntrummet och sätter sig bredvid mig och jag vill gå ut ur väntrummet för jag tycker det är obehagligt. Jocke tycker att jag överreagerar och att man kan inte gå ut ur väntrummet bara för att en person kommer in.

Hjälpte sedan mor att sortera en del papper med mera. Hittade saker som någon kurator hade skrivit om det som hände under sommaren 1999. Då efter att jag hade försökt ta självmord på Kristianstadsspåret och blivit inlagd på psyk. Det som var tokigt att efter jag blev utskriven från psyk så var jag hemma på sommaren utan att någon var hos mig, det var då jag bland annat hade stökat till på rummet och sprutat runt senap och ketchup i köket, sen tagit en taxi in till stan till Mors jobb för vi skulle handla och jag skulle vara med. Då påstod jag att någon annan hade tagit sig in i huset och gått banans på mitt rum och kladdat i köket. Vilket var lätt för den polisman som kom att se att det hade inte varit någon obehörig i huset för varken dörren eller något fönster var uppbrutet.

Vet att Zebra nämnde detta en kväll som vi pratade.

Det var ju dock andra värre saker som jag gjorde när jag var själv hemma på dagarna och Mor jobbade under sommaren 1999. Bland annat att jag lekte med eld och eldade upp min bandspelare och min bibel i trädgården, gjorde ett stort bränt hakkors på gräsmattan samt hade gjort dockor av dem på SIVO som jag korsfäste och eldade uppe vid kyrkan osv. Att mor hade sagt att hon var rädd att jag skulle ställa till med en brand för att jag lekte med eld och att mor fick gömma undan tändstickor. Att jag hade sprutat med vattenslangen mot bilar som körde förbi på väg 119 och kastat en spade efter en bil som tutade då jag skulle flytta ett par buskar i trädgården.

Jag var som sagt väldigt förvirrad och hade mycket ångest, dels för det som hände på SIVO och då som ledde till självmordsförsöket på järnvägen och att jag blev inlaggd på psyk. Sen då tjafset med veganerna om att inte ta medicinen, så jag lät många gånger bli att ta min medicin. Det som var helt fel var ju att jag skulle inte vara ensam men kommunen hade ju bestämt att jag redan vintern 1996 inte skulle ha någon assistent utan bara ledsagare ett par gånger i veckan, så jag var mycket ensam med min ångest och mina grubblerier och paranoia.

Torsdag!

Blåräv assisterade, hela dagen gick åt till att röja och få fint i vardagsrummet hos Mor, packa in en massa skräp som ska till tippen sen.

Hur som helst så får Handihand sluta att hoppa på både min Mor och mig med groteska, falska och lögnaktiga beskyllningar om Satanism, knark, pedofili och mordhot osv som de skyller mina furryvänner för och sluta att kräva att jag ska få dem att sluta med det.

Finns ingen rim eller reson i Handihands lögner och skitsnack.

Handihand vill bara spela ut mig mot andra furries för att det ska bli bråk och drama som det var på SveaFur och SpChan.

Inte konstigt att jag har agg mot människor och har de tankar och åsikter som jag har om vapen och att beväpna sig. Att jag tycker att det är legitimt att skjuta ihjäl människor för att värna om furries och djur. Att furries och djurrättsaktivister ska få bära vapen för att skydda djuren och varandra och att jag känner sympati för skolskjutare. Att jag tycker att en statlig djurskyddsmyndighet ska sätta in militära medel som attackhelikoptrar och stridsflygplan mot samer och jägare för att värna om vargar, rävar, lodjur och andra vilda djur. Det finns som sagt en rad anledningar till att jag tycker så även om en del personer uppfattar det som udda och omogna åsikter!

Sent på kvällen så var det fint i vardagsrummet, bara några få saker kvar.

Badade och tvättade också. På kvällen så gjorde Mor pangkakor som vi åt.

På kvällen var det Andarna på TV som Blåräv och jag kollade på!

Onda andras hus!

En tonåring förföljs av onda andar men innan hon kan söka hjälp måste hon försöka övertyga sina föräldrar om att andarna existerar.

Vittne till det övernaturliga!

Ett medium använder sig av sitt sjätte sinne för att försöka lösa ett mordfall.

Fredag!

Fjällräv ha assisterat idag, har städat och sen under eftermiddagen hjälpt Mor med att installera den nya skrivaren. En massa bök innan det gick att lösa så att skrivaren funkar med WiFi och att skrivarens program är på Svenska. Men till sist så lyckades det.

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Träffade en ny Drake.

Samt en Kitsuneräv som rökte pipa.

En röd ny Drake också.

Samt SexyPaws och många andra.

Sergalen Fluffy bland annat.

Några Harar bjöd på frukt. Alltid trevligt och kul att vara på Second Life!

NYHETER!

Djur!

Djurskydd - het fråga i EU!

Person i Munkfors anmäls för djurplågeri!

Mars!

Stor mängd is upptäckt på Mars!

Topp tre sevärdheter på Mars!

Militärt!
Lantbruk!
Skola!
Frukt som luktar!