Yipp! - Smirre är online.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

- Konflikten mellan Städkaninen och Snöleoparden!

Framgång för projekt – fler Fjällrävar föds!

THE NORDIC FUZZ CON 2019 ANTEENDE FURRIES!

DEALERS DEN!

ARTSHOW!

ÖPPET HUS PÅ NORDIC FUZZ CON!

ZABU THE SERGAL!
4-e oktober - DJURENS DAG - så assisterade Zebra, eftersom de håller på att förbereda för fibernät här på Finjabo nu så har jag fått veta att Telia inte finns med bland aktörerna och detta har ju satt myror i huvudet på mig och oro. Men Zebra hjälpte mig att skapa en G-mejl som jag har länkat om mitt Steamkonto till. Jag har ju en hel del spel på Steam och dyra och avancerade spel. När man inte spelat på ett tag får man en engångskod på mejlen och den ska man skriva in i Steam för att kunna spela.

Lista över mina Steambaserade spel!

Vi åkte också in till psykiatrin och jag lämnade dokumentet i ett förseglat kuvert till sekreteraren som ska ge det till Sixten Arozenius. Zebra har hjälpt mig att formulera det så att det inte blev 8 sidor långt med en massa redogörelser över chaner och forum etc. Utan kort och koncist men ändå så att andemeningen om hur viktigt det är med ensamåkning går fram och varför jag behöver vara ensamåkare.

Har även riktat Rävskogen (denna bloggen) till min G-mejl så att fakturor och uppdateringar etc går till min G-mejl. Märkte också att allt som har med mitt Google att göra, det vill säga både min YouTube, min Personliga Sida och Furry Air Force automatiskt kopplades till min G-mejl.

Fram över ska även Smirres Furrysida och Smirres Resor som ligger hos Webnode och min FurAffinity samt FaceBook riktas om till min G-mejl och fram över när jag väl har fiber så kommer jag vara kund hos Banhoff eller någon annan av de aktörer som finns i Hässlenätet och ha en personlig mejl hos dem som jag bara låter ett fåtal ha tillgång till.

På kvällen 4-e oktober så var det filmen DETROIT på C-more.


Detroit gestaltar den starka och gripande historien om en av de mest skrämmande och rasistiska händelserna i amerikansk historia. Upploppet mellan svarta och polisen i Detroit sommaren 1967.

Fredag!

5-e oktober assisterade Blåräv och jag satt en del med Telegram och diskuterade med mina furryvänner om fibernät, mejl och steambaserade spel. Skönt att jag börjar få ordning på det och mycket tacksam för stöd från både Zebra och andra Furries.

Städade och fixade lite i lyan också.

PAPPAS KLOCKOR!

3 fickur och 2 armbands ur, det ena med visare och det andra digitalt!

På seneftermiddagen i fredags så var vi in till Kulturhuset för det är en grupp där som kommer från Göteborg som köper upp smycken och gamla klockor osv. Jag har ärvt några klockor från min pappa som dog 1997. Det är fina klockor men de var inte så värdefulla som jag trodde för de är förgyllda men inte äkta guld och de ville inte göra någon affär. De sa att hade de varit äkta så hade jag kunnat få 8000 till 10 000 för dem. Det som är i äkta guld ska ha vissa stämplar och några sådana stämplar fanns inte på klockorna. Enligt en av mina nära furryvänner som tittat på dem tidigare så tror han att de är värda ungefär 2500 till 3000 kronor för en som kan det här med klockor och har tid och intresse att få igång dem.

Mor och jag gjorde köttbullar och potatis till kvällsmat, det är gott med Mors hemmagjorda köttbullar.

La mig rätt tidigt igår för jag var trött och Blåräv kände sig krasslig så han la sig tidigt också.

Lördag!

Idag lördag assisterar Fjällräv efter att han har haft långledigt, har hjälpt Mor en del idag med pappersarbete och sortering under dagen.

Har beställt lite varor från MatSmart som kommer sen, till Torgkiosken i Tyringe, råkade bli fel för de ska ju egentligen komma till Kvantum. Beställde Alore Vera dryck, nötter och ananas med mera. 

Fjällräv och jag har hållit på att fixa med akvariet också, byta vatten och göra rent pumpen osv.

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Träffade en grön och svart Drake!

Samt en svart Drake.

Träffade Rothfox och en Långsvans med flera.

B.la. en Sergal.

var en feral Varg och två Tigrar där också.

Samt träffade en stor Räv som jag sett förut.

Var en ny Räv där också.

Träffade även en vit Räv och en Kanin.

Den vita Räven och jag pratade en del om Japan och om Inarireligionen osv. Berättade att jag var där 2012 och visade min resesida. Mycket fint och positivt tyckte den vita Räven.

Träffade även min vän Sliffer

och vi dansade en stund för det var bra musik.

NYHETER!

Djur!

Här är farorna som alla hundägare bör undvika på hösten!

Colombianska VM-hunden Leela försvunnen i Kristianstad!

Gaming!
Järnväg! - TEMA SHINKANSEN!

Japan’s Shinkansen Moving On to the Next Generation!


Japan’s Shinkansen first began operating in 1964, and since that time a rail network covering 3,280 kilometers has been built from Hokkaidō in the north to Kyūshū in the south. The trains, excluding “mini Shinkansen,” travel at speeds exceeding 200 kilometers per hour. At the top of the list is the Tōhoku Shinkansen, with a speed of 320 kilometers per hour. Today about 420 million passengers enjoy comfortable, high-speed travel on the Shinkansen each year, for an average of some 1.15 million riders per day (as of 2016).


Voodoo!
Politik!
Internet!
Värmeteknik!
Krig!
Sjukvård!
Religion!
Poliser!
Ekonomi!
Brand!
Stadsmiljöproblem!
Mat!
Nazism!
Brott!

Publicerade kontaktförbud på Instagram – döms till skadestånd!