I JAPAN FINNS DET EN LITEN RÄVBY!

ZAO FOX VILAGE!

The Imperiled American Wolf!


FLUFFOGRAM!Lördag!

Vixey assisterade och vi satt och pratade en del.

Var ut till Narismiral och var med Sergalerna där!

Träffade en ny Sergal, han var trevlig!

Samt det var fler Sergaler där.

Krysune var också där, men hon var trött och ville bara sova.

Jag tvättade kläder och sängkläder, samt fixade med mitt akvarium på eftermiddagen!

På kvällen kollade Vixey och jag på en film som heter Snömannen!


Någon har skickat ett anonymt meddelande till polisen i Oslo, som får kriminalaren Harry Hole att se likheter mellan försvinnandet av en kvinna och äldre ouppklarade fall. Kan en seriemördare ha återvänt efter flera års tystnad? Tillsammans med sin assistent Katrine Bratt letar Harry Hole desperat efter sammanhang och ledtrådar som kan ta dem tillräckligt nära mördaren för att hindra honom från att begå flera bestialiska mord.

Söndag!

Zebra assisterade. Hjälpte till hos Mor en del med att sortera upp saker!

Jag hittade min "Godmorgonkloss" som jag hade som barn ofta med till Lekis som ett hjälpmedel i morgonsamlingen när vi skulle säga godmorgon!

Vet att en del av de andra barnen tyckte det var konstigt att jag hade den och skakade när vi skulle säga godmorgon, men för mig var det till hjälp i en abstrakt situation som var svår för mig att förstå när vi skulle sitta i en ring på golvet och säga godmorgon.

Mor och jag gjorde en god vegansk gratäng till kvällsmat, med nypotatis i olivolja samt Timjan på det! Blev riktigt gott så veganmat är inte fel och är mer etiskt riktigt samt bra för planeten!

Gjorde ett projekt med att flytta alla mina NFC-blad till en spearat sida som heter SMIRRECONS!

Detta då för att få ledigt mer plats på min ordinarie Furrysida för Fabler och annat!

På kvällen kollade Zebra och jag på en dokumentär om en kille som styckmördat en tjej! Killen har Aspergers men bara för att man har Aspergers så går man inte runt och mördar andra, utan killen hade många andra problem också! Idag sitter han inlåst på Kumla bland de grövsta banditerna.

Den 4 maj 2013 är Vatchareeya Bangsuan hemma och pluggar hos sin expojkvän Kristoffer Johansson (numera Kim Johansson). Hon ses aldrig mer i livet efter den kvällen. Två veckor senare hittas hennes kroppsdelar i ett skogsparti.

Måndag!

Fjällräv assisterar idag, Blåräv tar natten.

Har hjälpt Mor med en del saker under dagen och vi har gjort kyckling med nässelkrydda och paprika på, samt ris till det.

Har skrivit på min Krigsbok om offensiven i Batraområdet under Operation Freedom!

Det har varit svalare idag och varit flera intensiva regnskurar under dagen.

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

DJ Foxxy stod för musiken!

Träffade Sergalen Scitters som jag inte sett på ett bra tag, så jag hängde med honom en stund!

Samt träffade flera Rävar

och en ny Drake samt en Varg!

Ytterligare en Drake!

Partyt drog igång senare på kvällen.

Så jag och några andra dansade!

NYHETER!

Jaktbrottshärvan!
Övriga Djurnyheter!
Gaming!
Militärt!
Terrorism! - Special om IS!

Vi älskar döden som ni älskar livet!

– IS-kalifatets uppgång och fall –

Pride!
Energi!
Fiske!
Fantomen!
Järnväg!
Tiden & Kvantfysiken!
Cruising!
Skola!
Nazism!