FoxyStuff!

Little fox cub - feeding time!


This fox cub was found abandoned on a busy road, we think the mother was disturbed whilst moving her cubs and dropped this chap. He is being hand reared at the hospital and will soon join plenty of other cubs, who will all stay in our care until the late summer time when they will be released back into the wild!

KATTUM!

JAVA WHISKERS KATT CAFÉ!

Fursuit Dancing!


Fursuiting - EZwolf's Music Video!


Kalla krigets fordon - JAS 39 Gripen!


Onsdag!

Har försökt lära mig hur Playtjänsterna på den nya boxern fungerar, lyckades efter mycket om och men att strema gårdagens avsnitt av Gåsmamman så jag har tittat på det.

Annars under större delen av dagen så har mor och jag planerat inköp för Ica kortets dag i morgon och vi har organiserat om i förrådet så att man kan komma åt sylt och saft med mera bättre. Måste dock fixas bättre belysning i förrådsrummet. Sorterat papper och tidningar med mera, blir fler säckar med gammalt skräp att köra iväg.

Något har hänt med själva TV-antennen verkar det som då Boxern inte får kontakt med antennen, men det funkar att streama Gåsmamman och andra serier.

Gåsmamman såg hag Streamad!

Mycket har gått fel för Sonja som än en gång ber Lukas om hjälp. Gustav landar ett nytt jobb och Linus får betala dyrt när han försöker ta sitt ansvar för det som har hänt. Emil får ett oväntat erbjudande från Barry.

Torsdag!

Blåräv lyckades få TV-delen på Boxern att fungera med hjälp av att göra en ny kanalsökning, kanalerna hade antingen raderats eller stängts av för att det var ett strömavbrott några sekunder när det åskade innan. Så jag behöver kanske inte byta ut Boxern. Det är ju en väldigt avancerad boxer jag har med en massa finesser men det som jag tycker är riktigt bra är att jag nu fått lite grepp om hur Playtjänsten fungerar och hur jag via WiFi kan titta på serier och program som jag av någon anledning har missat.

Vixey assisterade under eftermiddagen. Har skrivit på min krigsbok 4 om olika uppdrag som jag och andra Djurkrigare har gjort samt fyllt i en del luckor, men kommer bli en gedigen och högexplosiv aktionfabel med mycket teknik och där människorna biter i gräset under djurens tassar.

Torsdagen var Ica kortets dag så jag har varit på Maxi och handlat en del varor som de reade, bland annat sådana hamburgare som man kan göra hemma, köpte två paket varav den ena har jag frusit in samt bananer för 10 kronor kilot samt lite andra fynd. Dock fullständigt socialt inferno på Maxi men det fanns många varuprov också på olika sorters korvar och ostar samt annat gott.

Mor hade också beställt hamburgare på sin köplista som man lagar hemma, så det gjorde Mor och jag i ordning varsin till kvällsmat.

Blåräv assisterade på kvällen och natten.

Varit på The Ark med andra Furryvänner och haft det bra!

Träffade en rosa och söt Katt.

Träffade en blå Drake och en del andra furries!

Hängde med en grupp Rävar.

Såg sista avsnittet av Gåsmamman!

Lite sorgligt slut!

Sonja och Barry åker tillsammans för att möta Rosales men mötet blir inte alls som de tänkt sig. Sonja tar itu med Östling en gång för alla.

Chattade länge med andra Furries sent på kvällen.

Fredag!

Vixey assisterade. Har städat och fixat i lyan.

Varit ut till Narismiral en stund med en av Sergalerna där.

Hjälpt Mor att sortera papper och andra saker. Vi röjde på kontoret framför bokhyllorna och hittade videokameran samt sladden till frityrgrytan i en låda bland annat. Hittade också lite kul grejer som jag ritat i ett gammalt kollegieblock, F-16 plan, håriga Schäfern Jessi som nyser och en uppåtstående nos.

På kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en ny vit Drake och

en stor fin Varg bland annat.

Lördag!

Vixey assisterade. Var väldigt trött, vilade en del på förmiddagen.

Tvättade samt hjälpte sedan Mor med en del papperssortering, mest om inköp och som var väldigt gammalt som jag slängde. Bland annat en beställning på en Schwarzwaldtårta från Bjärnors på min födelsedag den 18 februari 1998 som jag bjöd på när jag jobbade på SIVO. Annars var det gamla kvitton och beställningar på byggmaterial till huset i Norra Sandby och kursböcker när jag gick på Komvux samt CD-skivor med Indianmusik och musikredigeringsprogrammet Teknomaker med mera.

Hittade även material om Lodjurskursen som mor och jag gick igenom när vi var aktiva i SRF samt om mitt engagemang i Skånes Djurparks vänförening. Skönt att i alla fall att inte hitta en massa tragiska saker denna gången men man kan ändå inte spara på allt för det blir hur mycket som helst.

Mor och jag gjorde pyttipanna till kvällsmat.

Söndag!

Har vilat mest idag. Sen lagat till mina isterband med potatis och lingon.

Varit på Second Life med andra Furries!

Träffade en blå Rävinna bland annat.

Samt en Skunk var DJ och hon spelade bra musik, samt träffade en Drake och en Tjur.

Träffade Räven Jack och vi dansade och han visade hur man sätter upp en TipBox men tyvärr var det ingen som donerade Linden.

CatNip och några andra var där också!

Träffade en stilig och fin Draktjej så jag var med henne en stund.

Samt träffade en Tigrinna och en Räv till.

Med flera Rävar.

Måndag!

Vixey assisterade. Vixey och jag har fixat med tvättmaskinen samt diskat upp och sopat i Mors kök.

Varit ut till Narismiral och varit med Sergalen Jackie.

Jobbat med Krigsboken. Har baggar i köksskåpen så Vixey har hjälpt mig med att städa och sortera i köksskåpen.

Spelat Delta Force och skrivit på Krigsboken om olika militära fabler om stridsuppdrag med mera.

Varit på Second Life på kvällen och umgåtts med andra Furries!

Träffade en Ekorre bland annat och

en Varg.

Träffade även en ny Drake.

Samt en gul Kanin.

Träffade även en Schackal och

en Fenekräv.

Tisdag!

Zebra assisterade. Har hjälpt mor med en del papperssortering, hittade värdebevis på Natures Harmony, innan hittade vi ju beställningen. Hittade också fler hot, lögner och hatgrejer från Lasse med flera personer som var skrivet på ridforum och Hästnet, men dem slängde jag naturligtvis i sopsäcken, skönt ändå att göra av med sådant som är tragiskt och fel.

Varit på skyttet i kväll och det var månadstävling.

Här är den då: 47, 45, 47, 48 = 187 poäng.

Handlat på Kvantum samt hämtat MatSmart.

Tre paket gröna ärtor, en burk persikor, 6 paket russin, äppelkräm, tre blåbärskoncentrat och 2 påsar naturchipps.

Onsdag!

Blåräv assisterar, har hjälpt Mor med att sortera ut en del saker som ska till tippen och annat som ska skänkas bort. Börjar få lite bättre ordning på alla de prylar och saker som Mor och jag samlat på oss under de 20 åren som vi hade en rätt så stor villa i Norra Sandby.

NYHETER!

Jaktbrott!

Ännu en misstänkt i jaktbrottshärvan!

Cosplay!
Rymden!
Miljö!
Pride!
Militärt!
Integritetskränkning!
Fiske!
Lantbruk!
Framkalalnde av fara!
Klotter!