Hejsan! - Smirre här.

<3 SUMMERFOX! <3

NORDIC FUZZ CON 2019! - Inte så långt kvar till registrering!

ZABU THE SERGALS TWITTER!

TIMMY THE FOXS TWITTER!

ASHA THE RED PANDAS FURRYPHOTOS!

NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!


I måndags assisterade Helena, vi var till stora sjukhuset i Kristianstad, där jag träffade anestesisköterskan och gick igenom vad som ska göras på måndag i veckan som kommer.

Jag ska vara där tidigt, på fredag ska Mor ringa dit och få exakt tid. Blåräv assisterar då så han är med mig både när jag sövs och på uppvaket. I måndags så pratade vi om att jag är orolig för att sövas, men de sa att de har så bra koll på mig. Får utrustning på mig som håller koll på andning, hjärta, puls osv och en slang ner i halsen som förser mig med syre. Talade om att jag har svårt att andas om jag ligger på mage även i vaket tillstånd men det gick bra att jag kan ligga på sidan och de tar ut fettknutan ur ländryggen. De ska även göra vid mina tänder. De fick också aktuell medicinlista och jag blev vägd. Väger 114,4 kilo nu så jag har gått ner en hel del under sommaren.

Hoppas att efter operationen bli så bra så jag kan vara med på NFC 2019!

Efter sjukhusbesöket så var Helena och jag och handlade, vi handlade på City Gross, Kvantum och Maxi. Tänkte köpa en Flintastek och de hade en kvar på City Gross men den såg inte så fin ut, tänkte att då köper jag den på Kvantum. Dock hade de inga på Kvantum men köpte revben istället, det är gott det också. Köpte även frukt, potatis, Japanmix, pålägg, mjölk och cider med mera samt Snus.

Var rätt trött på kvällen så jag la mig strax innan 21.

Igår så assisterade Zebra, var hos Mor en del och vi sorterade papper med mera. Hittade teckningar som Mor gjort på en ritkurs för många år sedan, de var riktigt bra. Mor läste även Engelska, Matte, Tyska och Data på Komvux på 70-talet när hon skulle skaffa jobb på stadshuset. Var kul att titta i Mors skolböcker.

Hittade också de här "dödslistorna" som Lars Ohlsson hade gjort och lagt ut som folk skulle skriva på, de var fruktansvärt hatiska mot både furries, veganer och hbtq-personer och några hade skrivit på dem också. Jag fick veta detta då 2002 för att furryvänner till mig hade sett det och var rädda, de talade om det och att jag skulle polisanmäla det. På listorna stod fruktansvärda och lögnaktiga påhopp mot mig och mot andra Furries också samt mitt telefonnummer och mejl med uppmaning till hot och trakasserier. Jag och även andra Furries polisanmälde detta men det gick inte bevisa att det var Lars Ohlsson som gjort dem och lagt upp, några Furries kontaktade även webbhotellet där de låg och de plockades bort efter 3 veckor. Det var i samma veva som jag fick veta av Fidde, Jonas och Åsenbjörk att Lars Ohlsson hade gjort inbrott hos en hemvärnsman i Perstorp och stulit dennes AK4, samt slutstycket och en avsevärd mängd ammunition. Att Lars Ohlsson planerade att skjuta ihjäl mig och min Mor, samt söka upp de andra Furrisarna och skjuta ihjäl dem. Detta ringde jag och talade om för polisen och polisen åkte hem och tittade i Lars Ohlssons vapenskåp och där fanns bara hans jaktvapen, så sen drog Lars Ohlsson mig inför tinget och krävde mig på skadestånd för att polisen tittat på Lars Ohlssons jaktvapen. Polisen borde kanske ha vetat att han ägnar sig åt tjuvjakt på fredade rovdjur och förgiftar rävar och lodjur med glykol och använder olagliga fällor, det gjorde väl Lars orolig att polisen ville se hans jaktvapen, att de om de kollat mer skulle de hittat rävsaxar och glykol också. Till saken hör ju också att Lars Ohlsson var flitig med att skriva på ridskolorna falska och lögnaktiga anklagelser mot både mig och andra i Fox Power om att vi skulle ha gjort perversa och hemska saker mot hästar, anledningen till dessa påhopp och anklagelser var att Fox Power engagerade sig för att stoppa rävjakterna i England. Så kallad "Bloodsport" eller "Hubertusjakter" som de också kallas.

Nå väl, nu ska jag inte tänka på gammalt skit utan här och nu och fokusera på det som är positivt.

På kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade två stora Rävbröder.

Samt Sergalen Skitters och var med honom en stund.

Träffade också en Varg.

Samt en grön Sergal

och dansade med en vit och svart Drake.

På kvällen sen såg jag en actionfilm som var riktigt bra, den heter Sabotage!


En tajt grupp bestående av statliga agenter, ledda av Breacher Warton, intar en kartells knark-gömma. Pengar försvinner och gruppen utsätts för förhör. När sedan medlemmarna i gruppen dödas en efter en inser Breacher att någon i gruppen har svikit.

Ronny assisterade i natt och idag assisterar Fjällräv, vi har kollat på ett TV-program om trafikpoliser i Köpenhamn. Otroligt vilka ursäkter och bortförklaringar en del kommer med för att undvika lagens långa arm när det är uppenbart att de kört utan körkort, stulit bilen och kört över tillåten hastighet och vårdslöst.

NYHETER!

Djur!

Katt fastnade i vasken!

Politik!
Militärt!