Godmorgon! - Smirre här.

FLUFFOGRAM!

I förrgår assisterade Fjällräv, vi kollade lite på TV, b.la. något program om ett Amerikanskt krigsfartyg där de jobbade med att ta fram vaccin mot en farlig smitta.

Var sen och hjälpte Mor med en del saker, b.la. att organisera om på Mors kontor. Var en hel del att gå igenom. hittade b.la. en portfölj som innehöll viktiga papper om mig och var en del saker som fick flyttas och organiseras om för att det ska funka bättre.

Igår assisterade Blåräv och vi var och handlade lite till mig och Mor, samt var på verkstaden med Forden och hörde oss för vad det skulle kosta att fixa handbromsen. Det har kommit in vatten i de aluminiumtrummorna som bromsmekaniken sitter i så de har oxiderat och kärvar, att byta dessa med jobb skulle gå på ca 6000 kronor så bilmekanikern skulle se om han kunde få tag i ett par begagnade men som ändu funkar bra och få ner priset till omkring 2000 kronor.

Min Hyacint har nu slagit ut i full blom!

Samt att varorna från Matsmart hade kommit!

Blåbär/Hallonsylt på flaska, 2 ketchup, 2 cider, 1 morotsjuice, 1 druvjuice, Jokk - blåbärsdryck, mörk choklad, 2 trippelbounty, jasminris och 2 burkar bönor i tomatsås.

Pysslade med dokumentation och sammanställning på furrymilitära rollspel om djurens frihetskrig mot de onda människorna, ska bli min 4e "Krigsdagbok" som kommer finnas i min furrystuff panel sen. 

Var sen på Second Life på kvällen och umgicks med andra Furries!

Träffade Catnip och några andra.

En svart och röd Räv b.la.

och Draken Kaii och någon Björn.

Samt Vargen Whitepaw

och en grön och vit Husky.

Sen var det Beck - Spår i mörker på TV 7 som Blåräv och jag kollade på! Den handlar om några ungdomar som bor nere i tunnelbanan och spelar Doom, vilket går över styr när gruppen börjar bli som en sekt och mördar IRL för att komma till en högra nivå.


Spår i mörker är känd som Sveriges första riktiga cyberpunk-film. Bestialiska mord begås på slumpvis utvalda passagerare i Stockholms tunnelbana. Martin Beck är tillsammans med sin kollega Lena Klingström på väg på fjällsemester, men blir mot sin vilja inkopplad i fallet. Med ett massivt tryck från såväl allmänheten, som massmedia och överordnade inom polisen får Beck och hans grupp till slut en inblick i en fasansfull verklighet som man inte trodde existerade.

*Kram!*