Fursuit Dance - Sniper & Friends!


FLUFFOGRAM!Hårdrock!

Sabaton - Hearts of Iron!


Måndag!

Vixey assisterade. Vilade på förmiddagen. Var sen och sorterade en del saker i Mors lägenhet. Hittade bland annat flera plastpåsar med halsband och brosher, tagit vara på det som är helt.

Under eftermiddagen så fixade Vixey och jag med akvariet och det blev superfint.

Tisdag!

Zebra assisterade. Har fått bättre ordning i bokhyllan och Zebra ordnade med tippskydd med mera.

I en gammal Djurbok från 50-talet med många bilder, en bok som jag ofta satt och bläddrade i när jag var barn och tyckte om att titta på bilderna.

En av mina favoritbilder var den med en opossum som hänger i svansen från en gren.

Här är den bilden då! =^__^=

Zebra har hjälpt mig med en hel del ringa runt saker och pappersjobb efter Mor.

Den tredje sektionen är också klar nu!

Den som står i lilla hallen.

Gjorde kyckling med ris till kvällsmat och Pantern assisterade på natten.

Onsdag!

Zebra assisterade. Zebra har fortsatt med pappersjobb och telefonerande.

Jag har varit i Mors lägenhet och plockat saker i förrådsrummet, en hel del som bara är skräp som jag stoppat i säckar men lyckades komma fram till köpmansdisken där jag hittade dels en helt oanvänd ostbricka med tillbehör samt finbesticken som jag tagit hit. Även den virkade katten som Mor fått av Moster Evy.

Moster Evy och min kusin var här också och hämtade den gamla stora fotogenlampan, som han ska ha i sin sommarstuga. Bra det så den inte försvinner ur släkten.

Gjorde pizza med ost och människokött till middag. Har sedan sorterat igenom mina köksredskap. Har ju hos Mor hittat fina och spillrans nya knivar, Tsetsukiknivar med mera. Så jag har sorterat ut dem gamla och slitna som jag typ köpt på ÖoB osv. och har nu bättre ordning också i mina kökslådor samt skarpa knivar + ett bryne till de nya knivarna.

Pillat med bilder till framtida projekt om Djuriskt teknik och Djurisk infrastruktur.

Läst igenom Furrychatten och suttit med FurAffinity. Finns hur mycket fina bilder och andra kreationer på furrytema som helst! Ibland lite väl sexiga men man väljer ju själv vad man vill favorisera. =^__^=

Torsdag!

Blåräv assisterade. Vi har varit i Mors lägenhet under eftermiddagen och grejat. Hittade Sega-konsollen men inte slangen till AC,n. Tagit hit symaskinen då Vixey ska hjälpa mig att sy upp gardiner med mera. Hittade också fler smycken, bland annat ett fint halsband som jag gjorde till Mor när jag gick på Dammsdal i Vingåker.

Zebra kom förbi och berättade om att det finns företag som köper upp dödsbon och om han ska kontakta dem så ska jag märka ut vilka saker som jag vill behålla.

Blåräv och jag handlade, köpte billiga kantareller bland annat. De är från Litauen och kostade 30 kronor, samma mängd om det är plockade i Sverige kostar 87 kronor. Så det är stor skillnad. Annars köpte vanlig mat och dryck, inget snus då jag har snus hemma och håller på att trappa ner snusanvändandet Successivt då det är på tok för dyrt.

Pillat med FurAffinity och med diverse New Tokyo-projekt under kvällen.

Har chattat också.

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat.

Var sen länge på Second Life på kvällen och umgicks med andra Furries.

Träffade en Tigrinna bland annat med flera Furries.

Träffade också en trevlig Varg och en Fjällrävinna.

De börjar pynta för Halloween nu på Second Life.

Träffade andra Rävar med flera Furries också.

I en av barerna satt en men kunde inte köpa något att dricka då jag bara har 7 Linden på mitt SL konto.

Träffade en Renamonkitsune bland annat.

Samt Vargen GreyPaw

och Draken Kaii med flera.

Träffade också en Hare som är polis.

Fredag!

Vargen assisterade. Träffade två män som kollade på Mors lägenhet och som fram över eventuellt ska sälja det som jag inte kan ta hand om och städa Mors lägenhet.

Men vi kom fram till att det blev för mycket jobb än de tjänar på det. Så vi i Flock 21 måste fixa detta själva, så det är väldigt mycket jobb.

Har hittat ljudböckerna, Röde Orm och Brännmärkt. Samt tagit hit Mors dator som en av mina nära furryvänner sen kan hjälpa mig att bygga om till en server, då datorlådan är rätt stor.

Har även tagit hit lita andra saker och de röda lamporna som nu hänger i mitt TV-rum efter att Vargen hjälpte mig att hänga upp dem.

De hängde på terrassen i Norra Sandby redan när vi köpte huset 1994. De som ägde huset innan var Danskar och sådana här röda lampor gjordes i Danmark på 70-talet. Gillar dem mycket och de är svåra att få tag i då de inte görs längre och även svåra att få tag på i Danmark.

Åt kassler med mimosasallad till kvällsmat. Favoriserat på FurAffinity på kvällen.

Lördag!

Blåräv assisterade. Vilade på förmiddagen för jag hade ont i huvudet och hela kroppen. Är väder och lågtryck som påverka mig. Det är ju höst nu och grått och trist. November är en fruktansvärt deprimerande månad när allt är grått ute och all växtlighet stannat av samt träden fällt sina löv.

Förut när Mor var frisk och vi hade bra ekonomi så brukade Mor och jag vara på Gran Canaria i November och det gjorde susen för mitt välbefinnande att betydligt lättare klara mig igenom vintern.

I alla fall varit uppe under eftermiddagen och fixat. Hämtat medicin och köpt en kabel då jag ska fixa en fin liten lampa i glasfönstret i hallen. Har ju dock upptäckt att den blå lampan som jag fick av föreståndaren på Rävninge var borta, hittade sedan den i det gamla Drakskåpet men då var glaset borta. Antagligen har den gått sönder och någon bara lagt undan den där, utan att säga något. Iaf tagit vara på stickproppen och strömbrytaren så ska det vara till morgondagens projekt att fixa en liten fin kristall-lampa i hallen.

Plockat upp de här ”Destination Världen” filmerna och satt dem i en hylla och satt upp fotoalbum i en annan hylla. Moster Evy och jag ska gå igenom alla gamla foton från 50 och 60-talet.

Har också tagit hit Rönnbären som Vixey och jag plockade innan. Fick möblera om lite i frysen med de fick plats. Jag har ställning, saftduk, fruktpektin och vinbär. Så det är bara att hitta en lämplig spann så ska Vixey och jag ta tag i det med att göra Rännbärsgelé. Har hittat glasburkar hos Mor som jag ställt på köksbordet där som jag ska ta hit sen. Har också hittat Bebisboken sen jag var liten. Dock inte hittat Mormors tidningsalbum från 60-talet eller minnesalbumen efter Moster Svea och Morbror Allan.

Är ju på gång att ett företag ska komma och köpa upp vad som är av värde av Mors saker och städa Mors lägenhet. Måste prata med dem om minnesalbumen och Mormors tidningsalbum.

Blåräv gjorde pangkakor till kvällsmat, så de åt vi.

Sen fixat med lite fler New Tokyo projekt, rymdprojekt med mera och kollat lite Furrysaker på YouTube.

Söndag!

Zebra assisterade. Vilade på förmiddagen och på eftermiddagen så häll jag på att sortera igenom en massa DVD-filmer. De flesta var egeninspelade. Hittade några köpta samt saker som vi filmat själva, bland annat från Gran Canaria 2006. Samt några märkta med 41 och bokstäver. Tror att Landsvägens Drottning är märkt 41 och någon bokstavskombination. Får prova vilken det är. Vet att jag gillade filmen som barn och drömde ett tag om att när jag tar blir 18 år så tar jag körkort och skaffar en lastbil och ger mig ut i världen och få vara med om äventyr.

Som barn är det lätt att tro på sagor och filmer. Lastbilschaffisjobbet är inte så spännande och romantiskt som i filmen. Det är ett tungt och stressigt jobb med tunga lyft, långa körsträckor på kort tid och mest motorväg och i verkligheten så händer det inte så värst mycket mer än att man ser andra lastbilar och vanliga personbilar och klockan går. Lasten ska vara framme och avlastad om en halvtimme, jisses 14 mil kvar till kajen. En fucking traktor på vägen bromsar upp trafiken, är jag inte i tid så får jag inget betalt för körningen och kaptenen på båten skäller ut mig för att jag kommer för sent.

Hittade någon rysare och någon film om en Samuraj i USA som ska lämna ett svärd till presidenten. Så de tog jag vara på. Men typ alla Jerry Springer och Dr:Phil och Så ska det låta osv. som mor typ spelat in massor av, de åkte i säckar. Blev 4 säckar totalt med brända skivor som jag aldrig kommer titta på.

Hittade alla 3 tidningsalbumen från Mormor, såg att Mormor sparat en hel del artiklar om Kennedy och Kennedymordet. Samt många andra tidningsartiklar.

Vet att i förrådsrummet finns flera kassar och lådor med filmer, förhoppningsvis så är DVBD-boxen om Rymdödlorna V där. Vet att vi beställde den boxen för några år sedan, den är vit med ett stort rött ”V” på.  

1985 när jag var 10 år, då gick Rymdödlorna V på TV vid 21 tiden på lördagar. Det var veckans höjdpunkt när man bara hade TV 1 och TV 2 samt Danmark med dålig bild och ägde 3 VHS-er med Tom och Jerry och Fred Flinta. Hade en ångmaskin och Lego. Men ingen dator. Saker har verkligen förändrats och utvecklats under min livstid och det är en fantastisk tid vi lever i. Min första speldator var en Comendore 64 och den köpte jag på en anons nåär jag var 14 år och när jag var 16 år så köpte jag en riktig PC. En IBM PC 2. Den kostade 14 000 och hämtade den i Malmö. Sen fick man köpa en massa program också för dyra pengar och det tog timmar att installera dem för att man över huvudtaget skulle kunna göra något med datorn. En kompis i Gumlösa fixade specialmeny där 1 var Windows 3,11 och 2 och 3 var meny för ”Glade Flygaren.” Där nummer 2 var en F-15 Strike Eagle och nummer 3 var en F-16 Fighting Falcon. Så sitta och flyga och bomba saker var något jag gjorde mycket på den datorn. Speciellt gillade jag att använda Mavericks och Lowdragbomber samt napalmbomber. Men det fanns ett 20 tal olika sorters bomber att välja att hänga på planen samt 12 olika robotar. Maverick är en robot som är laserstyrd med kraftig och riktad sprängverkan. Mot fientliga flygplan var jag bäst på att använda Amraam eller akan om de var nära mig. Att använda Sidewinder är lite svårare då den går på IR värmen från fiendeplanet så man måsta komma bakom och låsa på fiendeplanets motor, samt skicka Sidewindern och snabbt gira undan för att inte träffas själv av explosionen eller bitar från fiendeplanet.

Skaffade senare ett ritprogram för 4900 kronor men det var precis så den datorn mäktade med det.

Dagens datorer är ljusår överlägsna den datorn från 1991!

Gjorde i ordning och stekte mina kantareller och till det kasslerbitar och majs. Detta blev min middag.

Fixat i datorrummet för att ta över sekretären till datorrummet sen. Gått igenom en massa saker i sekretären. Blev en hel säck med skräp.

Under kvällen har Zebra och jag städat och röjt i Mors lägenhet och packat ner mer skräp i säckar som ska till återvinningsgården senare.

Lagt upp fler rymdskepp till Vulpina Stjärnflottan!

*Kram!*