Pip i Nosen! - Smirre är online.

Zabu On Second Life?!


NORDIC FUZZ CON 2019!

Jag och Zebra har registrerat oss för NFC 2019! Hoppas nu att jag är så pass bra att jag orkar vara med! Många har redan registrerat sig och betalt in och är med på ATEENDELISTAN!

Zebra betalar med Swish för oss och sen betalar Mor in med min bankdosa till Zebra.

FURRYTWEETS!

NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!
Idag har Zebra assisterat, har tagit hand om min tvätt och hängt den.

Mor kommer förhoppningsvis hem i morgon och hon hade varit på röntgen och det såg bra ut. Svullnaden i mors arm har gått ner och hon har ingen infektion längre.

Zebra körde med sin bil och har en app för att betala parkering, var dock någon vajsing med den då det var dåligt Internetsignal vid sjukhuset. Har också tagit hem några saker från Mor som hon bad mig om, b.la. I-paden och lite annat. Var hos Mor under eftermiddagen och vi satt i dagrummet på sjukhusavdelningen och kollade på en gammal film från 50-talet, den var svartvit men rätt rolig ändå. Två gubbar som hittade på en massa bus, gömde sig hos en tjej och klättrade på fasaden  när tjejens kille kom hem för att undkomma att få stryk av honom. Samt de tjuvåkte taxi och var jagade av en polis.

Zebra och jag har registrerat oss för NFC 2019 och redan efter 3 minuter efter öppningen igår 20:00 så hade hela 910 Furries registrerat sig fick jag veta av Mickel och Lyrra berättade att julbordet som hålls på en båt i närheten också är fullbokat. Nå väl, jag tycker om julmat men går bra att äta på Mac Donalds eller ta en Pizza. det finns ju många möjligheter att äta i Stockholm. lyrra berättade att nästan alla rummen på både primära hotellet och sekondera hotellet är fullbokade, men det är inget problem då jag brukar bo hos en nära vän och Furrie i Södertälje som jag känt i många år.

Här ä Atendeelistan, vi kommer med när Zebra Swishat in pengar för oss och sen Mor betalar Zebra för mitt NFC med min bankdosa. (Får inte själv ha bankdosan för jag är inte så bra på det här med ekonomi och matte.) 

Jag har varit på Second Life en stund ikväll!

Träffade en vit vacker Sergal!

Samt en Räv.

och en lila Leopard.

Sliffer var också där och det var bra musik!

Så vi dansade en stund och hade kul!

Sen har jag torkat av skivan till mitt Call of Duty 4 Modern Warfare 1 och nu funkar det att spela den. Skönt. Var riktigt ledsen om den hade slutat fungera. det är ju en optisk laser som läser av den och fingeravtryck eller damm på skivan kan få spelet att flippa ur helt.

Spelade nattuppdraget The Bog!


Fixat med katterna och sen kollat på en ny serie som börjat på TV 4, den heter Gråzon och är riktigt spännande. Missade dock första avsnittet så det var del 2 jag såg men tänker följa den.


Säpo-agenten Eva Forsberg hittar en skarpladdad missil med enorm sprängkraft dold i en lastbil i Göteborgs hamn, och ytterligare en missil saknas. För att förhindra ett förestående terrorattentat inleds ett samarbete med danska underrättelsetjänsten PET. Samtidigt tas drönaringenjören Victoria Rahbek som gisslan och tvingas lämna ut hemligstämplade uppgifter för att rädda sitt och sin sons liv.

Imorgon assisterar Blåräv och förhoppningsvis kommer Mor hem i morgon. Klockan 21 är det Kalla Fakta om pengar som försvunnit i samband med ett tunnelprojekt i Stockholm och på onsdag klockan 21 är det "Maria Wern - Viskningar i vinden del 2" - som handlar om hot mot en skola, såg del 1 förra onsdagen.

NYHETER!

Kina!

USA!

Donald Trumps tid i Vita huset har kantats av avsked!

Miljö!
Politik!
Internet!
Flygresor!
Järnväg!
Sjukvård!
Historia!
Kungligt!
Plaståtervinning!
Olyckor!
Brott!