Godkväll! Smirre är online.

Omegle Hangout!

Fursuit Music video of my old fursuit!

Igår så lyckades jag med Telias IT support få igång Internet mobilt till Mor.

Det regnade en hel del i går så det blev ingen runda med Hårig Schäfer men gick ett par rundor med Fjällrävs Cockerspaniel. På Mölleröd och andra rundan vid Majsfälten.

Lyckades få igång Black OPS 1 som det varit problem med och spelat lite krig med det.

Var på skyttet på kvällen, sista skyttet så nu är det sommaruppehåll. Gick hyfsat bra.

Serie 1: 50, 49, 48, 49 = 196 poäng.

Serie 2: 48, 48, 49, 48 = 194 poäng.

Senare på kvällen så var jag på Second Life och umgicks med andra Furrisar.

Träffade  en Drake och en Fladdermusfurry.

Samt en Drake till, en Skunk och en Panda.

Hängde med ett par stora Drakar en stund.

Träffade Demireo Fox och Kallahari.

Kallahari och jag dansade läge till ravemusik och vi hade kul.

Idag har Zebra assisterat och jag har hjälpt Mor en del idag, diskat och sopat i köket samt att Mo och jag har hjälpts åt att göra mat, vi gjorde krepps med fyllning av lök, svamp och creme fraishe som vi stekte. Sen stektes kreppsen som pannkakor i stekpanna och sen rullade man in fyllningen i dem och körde dem 10 minuter i ugnen på 225 grader.

Har också idag gått en lång runda med Hårig Schäfer och jag har även spelat uppdraget 2 i Black OPS 1, det där man ska rymma från det Ryska fånglägret. ett rätts vårt uppdrag men jag klarade det.

Varit ut till Narwille och träffade Sergalerna Krysne och Salaster.

Samt kollat lite nyheter!

Fast en del tycker nog det är overkill att surfa och läsa nyheter från Narwille på Second Life, men underbar teknik gör det möjligt. :-P

NYHETER!

Polisen misstänker: fler dödade rovdjur!

Jakthärvan i Norrbotten, som kan bli den största som någonsin utretts i Sverige, sväller nu ytterligare, rapporterar NSD.

Det var i augusti förra året som flera husrannsakningar genomfördes samtidigt efter en tids spaning och informationsinhämtning av polisen. Fem personer greps misstänkta för inblandning i olika brott.

Misstänker nio dödade djur

Enligt NSD har polisen tidigare uppgett att det handlar om sju djur som dödats illegalt. Men enligt nya uppgifter till tidningen handlar det om totalt nio djur: fem björnar, tre lodjur och en järv.

Bevisningen består av inspelade filmer där lodjur ska hetsas och plågas i fångenskap. Polisen har även hittat en björnskalle i en frys samt björnskinn som inte kommer från legalt skjutna björnar, rapporterar NSD.

Alla älskar det "gulliga" hundtricket – men sanningen bakom är vidrig!

Hundratusentals har sett filmen med den lilla pudeln som går på bakbenen. Nu avslöjar flera filmer djurplågeriet bakom tricket.

LÄS MER!

22 personer döda i attack vid konsert!

Minst 22 personer dog och ytterligare 119 skadades under artisten Ariana Grandes konsert i Manchester, Storbritannien, sent på måndagskvällen.

Brittiska myndigheter har identifierat den misstänkta självmordsbombaren som 22-årige Salman Abedi, rapporterar AP.

På tisdagskvällen samlades människor för hedra offren vid en minnesstund på Albert Square i Manchester.

LÄS MER!

Hundratusen muslimer måste ut från vårt land!

Mer än hundratusen muslimer måste bort från Storbritannien. Det säger den högerradikale profilen Stephen Christopher Yaxley-Lennon, även känd under sitt alias Tommy Robinson, i ett videoklipp som laddats upp på Youtube

I videoklippet står trebarnspappan Lennon utanför Didsbury­­moskén i Manchester dit Salman Abedi, 22-åringen som utförde måndagens terrordåd, brukade gå för att be.

– Våra barn dödas. Om de inte blir våldtagna och förstörda i Rochdale eller Rotherham så blir de slaktade och massakrerade i stadskärnor och på konsert­anläggningar, säger han.

– 66 procent av de brittiska muslimerna säger att de inte skulle anmäla om en annan muslim anslöt sig till IS. Varför? Jo, för enligt Koranen hamnar de i helvetet om de ställer sig på icke-muslimers sida.

Därefter fortsätter han med att kalla de radikala muslimerna för fientliga krigare som utgör ett hot mot landet.

– Det finns över hundratusen brittiska muslimer som säger att självmordsdåd kan rättfärdigas, det som hände igår kväll. Det är hundratusen människor som måste lämna vårt land. Det är hundratusen människor som är våra fiender, säger Lennon.

Stephen Christopher Yaxley-Lennon har en bakgrund som ledare och grundare för English Defence League (EDL), en islamfientlig rörelse bildad 2009. 2013 hoppade han av EDL, enligt egen utsago på grund av "farorna med höger­extremism", skrev BBC då. I samband med avhoppet avtjänade han ett fängelsestraff för bolånebedrägeri.

I februari i år rekryterades Lennon av det kanadensiska mediebolaget Rebel Media. Rebel Media startades 2015 av den konservative journalisten Ezra Levant, tidigare kolumnist på Quebecor-ägda Sun Media.

Lennon har snabbt kommit att bli omåttligt populär bland Rebel Medias följare då han har en minst sagt orädd och konfrontativ journalistik. I ett videoklipp som visats över en halv miljon gånger rapporterar han utanför en domstol då ett muslimskt våldtäktsgäng stod åtalat för att systematiskt ha våldtagit ett stort antal brittiska barn.

Flera invandrare dök upp och protesterade mot rättegången och hävdade att de åtalade männen var oskyldiga. Domstolen var av en annan uppfattning och dömde ett stort antal muslimska män till kännbara fängelsestraff.

IS anhängare över hela världen firar attacken i Manchester!

STORBRITANNIEN På flera håll i världen firar anhängare av terrororganisationen IS den blodiga attacken i Manchester under måndagskvällen. Den brittiska tidningen The Daily Mail uppger även att det kom varningar på Twitter redan fyra timmar innan attacken, men de uppgifterna förefaller vara falska.

Över hela världen har anhängare till terrororganisationen IS firat det misstänkta terrordådet i Manchester som hittills krävt 22 liv. Under paroller som ”Just Terror” spreds nyheten över sociala medier under natten mot tisdagen och mottogs med jubel av fans till IS, skriver The Daily Mail. Twitter har under natten stängt ned dussintals konton, men euforiska IS anhängare har fortsatt att posta meddelanden på Telegram och andra krypterade chatnätverk.

En användare skrev på Telegram att ”vi hoppas att förövaren var en av kalifatets soldater”. Banners med budskapet ”vi började i Bryssel och Paris, och i London formar vi en stat” har också spridits. Budskapet refererar till tidigare attacker i Belgien och Frankrike där IS har tagit på sig ansvaret.

IS har ännu inte tagit på sig ansvaret för gårdagens sprängning via några av deras officiella kanaler men IS anhängare över hela världen mottog dådet som en seger över ”korsfararna” i väst. Det rapporterar den brittiska tidningen The Telegraph. I en video håller en engelskspråkig IS-anhängare upp en hemmagjord skylt med ordet ”Manchester” och datumet för attacken.

VIDEO: Här flyr människor i panik efter terrorattacken i Manchester

”Detta är bara början. Den islamska statens lejon från Irak och Sham börjar nu attackera alla korsfarare”, säger den maskerade mannen i den korta videon.

Andra IS supportrar har även hävdat att attacken var en hämnd för Storbritanniens inblandning i bombningarna av IS i Irak och Syrien. ”Det verkar som om det brittiska flygvapnets bomber mot barn i Mosul och Raqqa precis har återvänt till Manchester”, skrev en användare.

Den amerikanske terroranalytikern Michael S. Smith II säger att firandet av IS anhängare i sociala medier är en stark indikator på att terrorgruppen ligger bakom sprängdådet.

Expert: Dådet välplanerat – men tyder på desperation!

Angrepp skall mötas med beslutsamt motstånd!

Yxman gripen vid minnesceremoni för offren i Manchester!

Anders Lindberg efter terrorn: "Rasister det vidrigaste som finns!"

Det fruktansvärda terrordådet i Manchester har väckt starka reaktioner, inte minst då många av de dödade och skadade är barn och ungdomar. Men det finns värre saker, tycker vissa. Aftonbladets ledarskribent Anders Lindberg säger att det "vidrigaste som finns" är så kallade "rasister" som använder terrordådet för att "sprida intolerans".

22 människor dödades och ett 60-tal skadades i terrordådet i Storbritannien igår kväll. Vittnesuppgifter berättar om hur offren, många barn, slets i sönder av den kraftiga sprängladdningen.

"Folks skinn, blod och avföring var överallt, inklusive i mitt hår och på min väska, jag hittar fortfarande saker som jag inte vill veta vad det är i mitt hår", säger ögonvittnet Abby Mullen.

Men det finns värre saker. Åtminstone enligt Aftonbladets Anders Lindberg.

Det vidrigaste som finns är när "rasister" reagerar verbalt på terrordåd som det i Manchester, säger han på Twitter på måndagen.

"Rasister som försöker utnyttja terrordåd för att sprida intolerans är nog det vidrigaste som finns. Skäms", skriver han.

"Det var likadant i Stockholm. Vanliga människor uttryckte sorg och solidaritet med offren. Rasister tog chansen att hetsa", fortsätter han i ett annat inlägg.

Men många går till motangrepp mot hans påstående, och förstår inte hur han kan göra ett sådant uttalande timmar efter att barn och ungdomar sprängts i bitar:

"Vanliga människor uttryckte sorg och kände ilska. Dårar kallas dom som sjunger kärlekssånger i tro om att terrorn ska sluta", skriver en person som svar till Anders Lindberg.

"Lite som att utnyttja ett dött barn på en strand för din egna agenda. Eller vad säger du?", skriver Roger Sahlström och syftar på den treårige syriske pojken Alan Kurdi som sköljdes upp död på en strand i Turkiet 2015. Bilden på Alan spreds i flera veckor av etablerade medier.

"Det är sådana som du som vurmat för 'öppna gränser. som är de skyldiga. Ni försöker bara skydda er själva, men domen kommer att bli hård", svarar Dennis.

"Jag tycker nog att terrordådet igår var vidrigare", skriver Fredrik.

"Det är med dina egna ord vidrigare än att spränga barn i luften? Du är sjuk", svarar Jan.

"Journalister som genast drar rasistkortet när människor bara vill få leva ifred utan islamisternas terror, är det vidrigaste jag vet!", kontrar "Stinas".

En del tycker att Lindberg själv utnyttjar terrordådet genom sin tweet:

"För du utnyttjar inte terrordådet för att sprida din agenda? Varför ser du flisan i din broders öga men märker inte bjälken i ditt eget öga?", skriver användaren "Sanningen svider".

Roger Moore är död!- Blev 89 år gammal!

Skådespelaren Roger Moore är död.

Han dog i Schweiz efter en tids kamp mot cancer och blev 89 år gammal.

”Vi är hjärtekrossade”, skrev han på Twitter.– Tack pappsen för att du var du och för att du var så speciell för så många människor, skriver hans barn i ett uttalande.Skådespelaren Roger Moore är död. I ett offentligt uttalande meddelar hans barn Deborah, Geoffrey och Christian att de förlorat sin pappa.”Med tunga hjärtan måste vi dela med oss av de hemska nyheterna att vår far Roger Moore dog i dag i Schweiz efter en kort men modig kamp mot cancer. Kärleken som han omgav oss med de sista dagarna var så stor att den inte kan beskrivas med ord”, skriver de och fortsätter:”Vi vet att vår kärlek och beundran kommer att uttryckas flera gånger om världen över av människor som kände honom genom hans filmer, hans tv-serier och hans passionerade arbete för Unicef, något han ansåg vara sin största prestation. Tack pappsen för att du var du och för att du var så speciell för så många människor”.Gift med svenska Stjärnan hade bostäder i Schweiz, Monaco och i södra Frankrike, men kommer att begravas i Monaco.”Våra tankar måste nu gå till att stötta Kristina i denna svåra tid och enligt vår pappas önskemål kommer det att hållas en privat begravning i Monaco”, skriver barnen. Förutom barnen lämnar Roger Moore efter sig sin svenska fru Kristina Tholstrup. Paret gifte sig 2002.Roger Moore är mest känd för sin roll som James Bond. Han tog över efter Sean Connery och spelade agenten i sju filmer mellan 1973 och 1985 men har även spelat i tv-serier som ”Helgonet” och ”Snobbar som jobbar”. Moore föddes i London 1927 och studerade teater vid Royal Academy of Dramatic Art.
Kollapsade på scenenUnder sitt liv tampades han med flera hälsoproblem.1993 drabbades han av prostatacancer, men behandlades med framgång. 2003 kollapsade han under ett scenframträdande på Broadway. Efter det fick han en pacemaker inopererad.För fyra år sedan diagnostiserades han med diabetes typ 2.– Jag gör goda dry martinis men får inte dricka dem längre. Inget mer socker, ingen alkohol. Jag får dricka lite vin och kan få en liten slurk att räcka en timma. Jag njuter mer av det och minns mer av vad som hänt, sa han då till Telegraph.Året därförinnan drabbades han av en lunginflammation så allvarlig att han tvingade lära sig gå på nytt.Adlades av drottningen2003 adlades Moore av drottning Elisabeth och blev ”Sir Roger Moore” med anledning av hans stora insatser för välgörenhet. Fem år senare fick han en stjärna på den berömda gatan ”Hollywood walk of fame”. 1995 startade han ett insamlingsprojekt ihop med ett hotell där han samlade in nära 140 miljoner för vaccinering av barn.Roger Moore var styvfar till Christina Knudsen, dotter till hans svenska fru. Knudsen dog i cancer, 47 år gammal, i juli 2016. More berättade då om sorgen på Twitter.

Skar av snoppen och höll på att döda spädbarn – får sänkt straff!

En 8 månader gammal pojke fick livshotande skador och höll på att förblöda efter att en man skurit av snoppen på honom. Nu sänks mannens straff.

Mannen i Hultsfred skar av snoppen som del av en vidskeplig och våldsam sedvänja.
Könsstympningen, som i många fall påbjuds av religiös eller pseudovetenskaplig övertygelse, är inte olaglig i Sverige om den utförs av legitimerad läkare med särskilt tillstånd. Mannen i Hultsfred var inte läkare.

Pojken fördes till sjukhus med livshotande skador och höll på att förblöda. Mannen dömdes i höstas av Kalmar tingsrätt till sex månader i fängelse och 45 000 kr i skadestånd för grov misshandel men mannen överklagade domen.

Hovrätten mildrar nu straffet till villkorlig dom och 100 timmars samhällstjänst för misshandel av normalgraden. Hovrätten menar att det är rätt att sänka straffet bl a eftersom föräldrarna samtyckt till att kapa snoppen på sin son.

Syntax error av Socialdemokraterna i Malmö!

Här buas Stefan Löfven ut på Sergels torg: ”Sossesvin, fel tillfälle!”

STOCKHOLM ”Sossesvin, fel tillfälle”, skanderar en person i publiken samtidigt som hundratals om inte tusentals människor buar unisont när statsminister Stefan Löfven presenteras. Det visar videobilder från TV4 som nu laddats upp på Youtube.

Det var allt annat än en succé för statsminister Stefan Löfven (S) under måndagen när han klev upp på scenen vid Sergels torg för att fira guldhjältarna i hockey-VM. Direkt när Löfven presenteras och ska kliva upp på scenen bryter ett buande ut i publiken, något Nyheter Idag tidigare rapporterat om. Nu har videobilder från TV4 publicerats på Youtube som visar det pinsamma ögonblicket.

– Sossesvin, fel tillfälle, skanderar en man i publiken.

Efter en stund av massiva burop i publiken försöker en konferencier från TV4 att styra upp situationen, där stämningen har gått från toppen till botten.

– Annars gör vi såhär, vad är det ni har väntat på egentligen? Vad har ni väntat på här hela tiden? Tre kronor! utbrister en man från TV4 som håller i mikrofonen och försöker rädda upp situationen.

Men Löfven klev in ändå på scenen för att hålla ett kort litet tal, trots publikens protester. Sedan klev guldhjältarna från hockeylaget upp på scenen och stämningen var åter på topp.

Tidigare kunde Nyheter Idag berätta om videobilder inifrån spelarbussen där även guldhjältarna protesterar mot att Löfven skulle hålla tal på scenen. När de får veta att de förväntas göra en high five på statsministern utbryter djupa suckar och även burop hördes inifrån bussen.

21-åring misstänks för ett tredje mord!

I samband med häktningsförhandlingar vid Solna tingsrätt den 24 mars visade 21-åringen sin avsky i rättssalen. Foto: SVEN LINDWALL

Han misstänks ha skjutit en man i Sundbyberg till döds och huggit ihjäl ett par i Hallonbergen sex veckor senare.

Han säger sig vara "170 procent frisk" – i rättssalen pekar han finger mot kameran och kallar åklagaren för "monster."

Nu har advokaten brutit med 21-åringen. Anledningen, enligt advokaten, är att 21-åringen riktat "mycket allvarliga anklagelser" mot honom.

LÄS MER!

M- och S-väljare söker asyl hos Sverigedemokraterna!

Muslimer i Sverige rasar över att Saudiarabiens kung Salman skakade hand med Melania Trump!