God Morgon! - Smirre här.


Some Animal Fun! =^__^=

I fredags så kom Monika och Andre på besök, Monika har fått annat jobb och Andre ska ta över hennes uppgift som teamledare.
Pratade lite med Andre om mitt intresse för Furry Fandom, när jag var i Japan osv. Annars så är Andre via Monika informerad om min diagnos och min tidigare livshistorik osv.

Var ju också hem till Terese och hämtade de nya bokhyllorna som hon skänkte bort, Tereses Schäfer sprang runt och skällde, han heter Bruno och har långa morrhår. Så sen på eftermiddagen så hjälptes Zebra och jag åt att ta ner den gamla bokhyllan och Zebra skrotade den.

Sen satte vi upp de nya, det blev mycket bättre i rosa hallen. Dock ska Blåräv och jag fixa tipskydd till dem på tisdag, då när Albin ska gå bredvid. Vi ska handla så Albin får vara med och se hur det går till med handling.

De tyngsta sakerna längst ner, pärmar med studiematerial, flygteori och Boniers Lexikon med mera.Var rätt trött på kvällen när jag plockat med en hel del saker och fått ner den gamla hyllan och upp de nya.

Igår lördag så assisterade Blåräv, vi var hem till Terese igen jag fick fler saker av Terese, bland annat denna fina byrån som dock mittenlådan är sönder på men Blåräv och jag ska laga mittenlådan på tisdag då han tar med trälim.Fick också ett par mattor av Terese, en som jag har vid ritbordet ochden andra vid ingången till mitt dator/hobbyrum!Jag fick också en bit vildsvinskött som jag gjorde i ordning i ugnen på kvällen, men enbär och oregano, blev riktigt gott. Till det klyftpotatis med olja och flingsalt. Enkelt att göra. Har aldrig ätit vildsvin förut men det var riktigt gott.Var sen på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade den stora Haren igen och han heter inte Jösse heller.Satt sen hos mor en stund och pratade med Mor, sen sovit några timmar och vaknade för en stund sedan, varit in på Second Life igen och hängt med några Furries.Träffade en Varg också samten Långsvans.Några militära projekt som jag gjort tidigare!

Djuriska Trupplandsättare!

Herkules Raven!

Fox Hall Airbase!

Marin säkerhet i New Tokyo!

Historia & Tro!

Kök från Medeltiden hittat under Slussen!