Igår så var jag och Helena hos doktorn, doktorn kollade på min navel som jag har haft problem med sedan strax efter jul. Det är en spricka nere i naveln och jag ska 2 gånger dagligen tvätta med en tops och asolsprit, så det gör jag.

Jag var även på FB igår och nej, jag ska inte låta mig skrämmas av att andra inte förstår min empati för de vilda djuren eller att jag är furry, gamer, shintoist osv. Får som sagt inte ta åt mig så lätt av allting och i synnerhet inte på Internet.

Dock tycker jag att en del nyheter kring detta med Djurfront och vad Djurfront gjort och inte gjort är väldigt vinklat och att både bönder och media vill svartmåla Djurfront. Djurfront precis som vilken annan grupp som helst består av individer och är det sant det som sägs så är det oprofessionellt och väldigt dåligt agerande att använda sig av maffiametoder mot bönder. Djurfronts syfte är att vara ett vakande öga och hålla koll på verksamhet där Djur är med och verka för att Djuren behandlas på ett bra och värdigt sätt. Men om detta nu stämmer som bönderna säger att Djurfront hotar och använder rena maffiametoder - så smutsar det ner det som Djurrättsrörelsen står för och kämpar för! Samma sak med SveaFur så har den jargong som förekom på SveaFur stundtals och att "troll" tilläts vara inne och härja och förstöra på SveaFur har skadat även Furryverksamheten och vilket naturligtvis är långt ifrån något bra!

Idag har jag varit hos Mor en hel del, vi har sorterat saker och plockat undan dukar samt flyttat ett bord med mera.

Jag hittade några teckningar som jag har gjort i Vingåker mellan jag var 11 och 13 år.

En kille i grön jacka och gröna stövlar med en Vargtalisman i halsbandet.Jag pryade ju på P-10 i Strängnäs och där fick köra en Centurion på en lerig åker, det är inte alla som gjort det. Centurion är alltså en stridsvagn som väger över 50 ton. Dock som barn så kallade jag den för "Pantsarn" och det är den jag ritat här.Vi jobbade ju främst med vikingarna och vikingatiden i historia och här har jag ritat ett vikingaskepp med både segel, åror och en utomobordsmotor.


Vi jobbade ju en hel del med Vargar och andra vilda djur också, jag är nog lite äldre när jag ritat detta. 14 eller 15 skulle jag tro. Det handlar om hur Vargar förflyttar sig!Har också idag med min assistents hjälp gjort en betydligt bättre och mer korrekt ritning till den DVD-hylla som jag tänkt bygga längre fram i vår eller sommar.

Gjort grafikuppdateringar!

I kväll varit på Second Life och umgåtts med vänner! Träffade en Varg som hade solglasögon inomhus. Lol.Samt flera furries!


Träffade även en annan Räv.Samt en Drake.


Och en Räv till.TÄNKVÄRT!

NYHETER!

Djur!
Miljö!
Internet!
HBTQ!
Kungaregalierna!
Pedofili!

Muren!
Lundin Oil!
Lantbruk!
Tiggeriet!
Kriminalitet!