Pip i Nosen! - Smirre är online.

<3 Vill önska mina vänner och följare en fin fortsättning på sommaren! <3

RÄV-VIDEO!

<3 Rävtik med valpar! <3


Fursuit Dance Video - Good Boy!


FURRY METALL! - WOLF POWER!

DIO - LOCK UP THE WOLVES!


Ta tjuvjakten på allvar och börja arbeta för biologisk mångfald!

Obducerade Vargar bevisar stor illegal jakt!

Det blir ingen licensjakt på Varg!

Män som hatar rovdjur!

FLUFFOGRAM!Igår midsommarafton så var jag hos Mor och umgicks med min Mor och mina två mostrar, vi åt matjesill och potatis, samt Mor och jag hade gjort en fin gräddtårta med jordgubbar och chokladspån på. Den var mycket uppskattad.

Satt och pratade länge om ditt och datt.

När Mor och mostrarna spelade kort så kollade jag på Rambo 4 som jag hade med mig på DVD.


John Rambo har dragit sig tillbaka till ett stilla liv som fiskare vid en flod i norra Thailand och har svurit att hålla sig borta från allt våld. Men när han märker att flera kristna hjälparbetare, som ber om hans hjälp att ta sig in i Burma flodvägen, aldrig återvänder, får det honom att för första gången på nästan tjugo år att tveka kring sitt antivåldslöfte. Rambo får besök av en missionär som vill ha hjälp att hitta sina kolleger som denne misstänker tillfångatagits av den burmesiska militärjuntan. Sedan åker Rambo tillsammans med en grupp legosoldater in i Burma för att frita missionärerna.

Idag har jag på förmiddan spelat uppdraget Charlie don´t surf!

FaceBookat lite och sen samlat favoriter på min FA!

Skypat med en av mina furryvänner här i Sverige och han kommer och hälsar på mig på onsdag, ska bli kul. Vi chattade om att pizzerian i Tyringe har bytt ägare och att man nu fram till 4-e Juli kan få en pizza för 49 kronor. Så vi tänkte ta dit. Zebra assisterar idag så han berättade vart pizzerian ligger eftersom Zebra bor i Tyringe så har han koll.

Har också jobbat på min resesida!

  GRAN CANARIA 2008!

  SKOLRESOR!

I kväll varit på GYC och umgåtts med andra Furries!

Träffade flera Katt-furries.

Det var en röd liten drake där samt draken Kaii.

Träffade också en stor stilig Varg.

Samt en stor Sergal och ett vitt Lejon.

Träffade ytterligare en Varg.

Samt en Drake till

och en Fjällräv

samt en Fågelfurry och några andra.

Även en brun Renamonräv.

NYHETER!

Kungasläkten Vasa kartlagd!