Dött lodjur vid vägkanten visade sig vara skjutet!

När tjuvjägare kommer undan och djurplågare går lösa så är det inte konstigt att man är för dödsstraff och stödjer djurrättsaktivister som agerar medborgargarden och gärna djurrättsaktivister med vapen!

FLUFFOGRAM!


THE AGM-65 MAVERICK!Fredag!

I fredags så assisterade Zebra, jag fyller ju 44 år i morgon måndag så Mor och jag började förbereda för tårtan. Vi gjorde en tårtbotten i ugnen enligt Moster Esters recept på en lite saftigare tårtbotten.


Zebra och jag gick stavgång, samt vi städade sen min lya och jag tvättade en del kläder.

Lördag!

På lördagen assisterade Fjällräv, jag höll jag på att pilla med lite Furryprojekt och hängde min tvätt på tork samt fixade med akvariet.

Mor och jag gjorde smörkräm som ska vara till tårtan och några andra bakverk.

Var sen på Second Life på kvällen.

Träffade en Drake bland annat.Hängde i baren med några andra Furries.

Träffade en stor svart Indianvarg.Samt en Snölepoard.Var bra musik och dansade med en röd Drake som hade gröna cybernetiska vingar.

Söndag!

Idag söndag assisterar Zebra. 

Zebra och jag har gått stavgång och gick en bra runda och kollade på olika saker.

Mor och jag har fixat med tågkortet och laminerat det samt Mor och jag lagade mat ikväll. 

Kollat på en bra film som heter I Spy! Den var både spännande och rolig.

CIA-agenten Alex Scott får veta att en överlöpare sålt Switchblade, ett amerikanskt spionplan, till vapenhandlaren Gundars. Denne planerar att sälja planet under ett party som ska hållas i hans högkvarter i Budapest. CIA rekryterar boxningsvärldsmästaren i mellanvikt, Kelly Robinson, för att hjälpa Alex i Budapest. Alex och Kelly förmår nästla in sig hos Gundars och lokalisera planet, men störtar i ett flyktförsök och planet sjunker i Donau. Alex övertalar Kelly om att fortsätta arbeta inom CIA.