Pip i Nosen! - Smirre är online.

NYA FURAFFINITYFAVORITER!

UPPDATERINGAR PÅ MIN FURRYSIDA!

FURRY FANDOM + RELIGION!

FLUFFOGRAM!
I tisdags så handlade Blåräv och jag till Mor och hämtade lådan med MatSmart varor. Mina varor var med, det var allrengöringsmedel, Swinto, ketchup och Solrosolja samt tonfisk. Jag hade också beställt 10 paket Franska wofflor så de var med. Mor hade också beställt en del.

Höll på att fixa hos Mor med att börja röja i förrådsrummet och Annika höll på med rabatterna så det blev riktigt fint. Hon fick ihop 6 säckar med ogräs och ris.

Timmarna mitt på dagen när det var som varmast så låg man utslagen.

Kollade på UFO-hunters på kvällen hos Mor, det handlade om så kallade "Orbs" som är lysande klot som verkar vara intelligenta och kan kommunicera med folk telepatiskt. Dock tveksam om detta ska vara under kategorin UFO,n/Aliens - utan snarare andeväsen.

Senare på kvällen så var jag på The Ark med en av Vargarna.

I onsdags så assisterade Zebra, var mest hos Mor hela dagen och höll på att röja i förrådsrummet. Hittade den grå resväskan och den visade sig innehålla likör och sprit som vi köpt på Gran Canaria för flera år sedan.

UFO-Hunters på kvällen handlade om konfrontation mellan USA,s stridsflyg och UFO,s. B.la. så hade man observerat ett UFO som var som en stor flygande bumerang som var 120 meter bred och ett så kallat tefat som var över 200 meter stort. Stridsflygplanen han inte ifatt dem.

Var sen på kvällen på The Ark och träffade ett par Sergaler.

Idag har Blåräv assisterat och vi har fortsatt röja i förrådsrummet hos Mor, samt Blåräv och jag i kväll har kört iväg en del till tippen.

Jag fick den här porslinskossan av Mor som man ska ha mjölk i till kaffet, så lyfter man kossan i svansen och mjölken rinner ur hennes mun.

På tippen fanns en del kul saker.

En till "Urinblåselampa" Lol!

Samt en lågenergilampa med 6 stavar.

En lågenergilampa med klotkupa.

Ett lysrör dubbelt med infattning, typ sådana som är i köksinredningar och dylikt.

En mycket besynnerlig lampa med 5 bubbliga lysrör som en blomma.

En lågenergilampa modell rätt vanlig.

Ännu en konstig lampa.

En lykta till en motorcykel.

I elektroniklådan var en dator och en mikrovågsugn.

Samt en radio, en kaffebryggare och en hushållsassistent.

En CPU-fläkt och en bilstereo samt ett tangentbord och telefoner med mera.

En tjock-TV.

Samt trucken kom med en stor rejäl el-motor.

Ikväll handlade UFO-Hunters om UFO,s som som spanade på våra olika atomanläggningar och på våra partikelacceleratorer, samt att ett UFO hade kraschat i en skog utanför New York och FBI och polisen spärrade av området och specialbrandkår som kan hantera radioaktiva olyckor släkte branden i skogen och på natten så fraktades vrakspillrorna bort av täckta militära lastbilar. Svartklädda militärer och FBI höll området avspärrat i flera dagar.  

Hittade gamla kuvert som jag klottrat lite hundspex med mera humor på.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen.

*Kram!*