Godmorgon! Smirre här.

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

- Agentmänniskorna försöker fånga Snöleoparden som anlade branden men de verkar inte vilja döda henne.


I tisdags kväll så lyssnade jag på Stefan Löven på TV, han pratade mycket om skattefördelning och att bygga upp välfärdssamhället igen samt han gick ut bland villorna och träffade vanliga medborgare i deras hem för att prata politik.

I onsdags så assisterade Zebra och jag var hos mor en del, hjälpte Mor med några saker och vi beställde varor från MatSmart i Katrineholm.

Här är mina varor!

Hulkmajs, Gelehjärtan, Saddamchips, Sprey till skorna,  Ananas, Nötter och Belgisk choklad.

Sen var det Maria Wern - Den eld som brinner på TV!


Bara några dagar innan Almedalsveckans invigning inträffar en explosion på ett hotell inne i Visby och en partiledare försvinner spårlöst. Maria Wern och hennes kollegor utreder fallet, men allt blir mer komplicerat än de kunnat ana.

Igår assisterade Blåräv och vi var till Elgiganten och jag köpte en ny micro, då den vita hade slutat fungera.

Var sen på The Ark och umgicks med andra Furries!

Träffade en trevlig Renamonräv.

Samt en Långsvans

och en Varg. En grön Velociraptor dansade till tuff musik på scenen.

Träffade ytterligare ett par Vargar och en feral Fjällräv

med flera Furries.

Sen var det Jonas Sjöstedt (V) på TV och han hade mycket kloka saker att säga om hur ett bra, modernt och jämställt samhälle ska fungera. Sen där efter på TV4 så var det personlig intervju med Jimmy Åkesson (SD) där han berättade att han började engagera sig i SD redan som 16 åring och att de rensat bort en del i partiprogrammet som var rasistiskt och dumt och fått ordning på SD. Han berättade också om när han gick in i väggen på grund av medias uppmärksamhet kring honom och att det fanns en hotbild mot honom då hans parti SD är kontroversiellt i en del personers ögon.

Såg de sena nyheterna och det kom fram en del saker om både Centerpartiet och andra partier. En kandidat på listan - Jixel - blev utesluten ur Centerpartiet då det kom fram till Centerns ledning att Jixel är engagerad för Vargarnas sak och med i Varggrupper på FaceBook och hittat en video på FB där Jixel har deltagit i ett Vargseminarium. Så nej C kan inte förneka att de är ett "Varghatarparti" och det har de varit länge, sen tycker jag att om man är engagerad för Vargar och för Djurrätt osv så skulle man av egen självbevarelsedrift inte villa ta i C med tång ens. Så man kan ju fråga sig varför Jixel var engagerad i C. Är ju klart bättre om Jixel är med i MP, V eller Djurens Parti som är på samma linje och där han har stöd och möjlighet att påverka för Vargarnas och de andra vilda Djurens sak. Centerpartiet får göra om valsedlarna och skicka ut nya utan Jixel som kandidat. Jixel säger själv att han tänker driva sina frågor som "politisk vilde" efter att blivit utesluten ur Centerpartiet.

De pratade även om att politiker hade fuskat med körersättning som var privat och tagit ut pengar från sina partier för privat körning. Kommer inte ihåg vilket parti det gällde. Men skandalerna kommer ofta fram i media så här inför valen.

NYHETER!

Djur!

Ny brittisk lag ska motverka valpfabriker!

Får djurförbud på grund av tjock katt!

Hur mår zebran?

Ko räddades ur dike!

Autism!

Autistisk tonåring vill kunna utbilda sig men det går inte i Köping!

Rymden!

Vattenfynd på månen gläder inför nästa månfärd!

Politik!

S lovar höja försvarsbudget till över 60 miljarder!

Flyktingfrågan blev nedgången för S!

Jimmie Åkesson kan mycket väl bli statsminister – och Medborgerlig Samling kommer in i riksdagen!