HELP Us Get To Anthro Crossroads East 2019!

FLUFFOGRAM!
Igår assisterade Zebra. Jag tvättade kläder och Zebra och jag gick stavgång runt om på området, vi gick först runt de andra längorna där en del invandrarfamiljer bor och sen runt det stora huset och ner på det området där en del hus är rätt slitna och det står en massa skrot. Det området som jag kallar Kosovo. Jag trodde Kosovo var en stad i Jugoslavien som blivit hårt drabbat av kriget men det är ett helt landområde som brutit sig fritt, förklarade Zebra.

Zebra och jag var sen till Kvantum och hämtade MatSmart-lådan som Mor och jag beställt tidigare med varor till oss båda. Här är mina varor.Anton Berg nougat/nöt-praliner, lökpulver, vitlökspulver, Jason Alore Vera (läkeväxt) duschtvål, druvsaft, äppelmust från 1632 som är vällagrad, engelsk fläderdricka, apelsinjuicekoncentrat, pepparkakor, 3 burkar bönor i tomatsås, kitkattchoklad, chokladrollers X 2, tripelbounty X 2 och en påse nötter som är doppade i choklad.

Idag assisterar Helena, vi har handlat lite till Mor samt jag har köpt frukt, vi har städat samt fixat med akvariet. Hängt upp min tvätt och fixat med mina fabelserier!
Innan hade jag två uppsättningar med actionfyllda och "dampiga" fabelserier som hette Freedom Fighters 1 och 2. Dock i dessa serier så namngav jag personer som är/var mobbare, djurplågare och furryhatare som är bad guys och bekämpas av tappra djurkrigare. Dessa serierna var gjorda 1993, 1996, 2010 och 2013. Det jobb jag gjort med dem under seneftermiddagen och kvällen är att jag scannat dem på nytt och gjort en helt ny bok som heter bara "Freedom Fighters" på 44 sidor och där jag redigerat bort personnamn och ersatt med fiktiva namn. Serierna är ju gjorda för att underhålla och ta ställning för Furry och för djurrätt, men inte skrämma eller såra någon. Dessa personerna som omnämndes med namn i första versionerna av Freedom Fighters 1 och 2 är ju antingen pensionerade eller avlidna idag men det kan finnas barn till dem som kan bli sårade. Så därför är nu mina actionfabelserier med fiktiva namn som ändå talar om vad personen är för en typ av fiende till djuren men inte så att man kan härleda till verkliga personer!

*Kram!*