Emily Nevla Fursuit Plush Video!


Furry Pride Parade Jun 17 2017!


Samlarfigur Vulptex Crystalline Fox!

NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!

ZABU THE SERGALS TWITTER!

TIMMY THE FOXS TWITTER!


AMMUS VALPAR OCH DET HEMSKA SOM HÄNT DEM!

- Ja, kvinnan som gjorde detta mot Ammu och hennes valpar kan få 5 års fängelse, detta hon gjort är så fruktansvärt vidrigt och grymt så både jag och andra Djurvänner/Furries anser att dödsstraff är motiverat och att det skulle behövas beväpnade Djurrättsliga medborgargarden.

I fredags så assisterade Zebra, blev lite knas på morgonen om oklarheter hur och när jag skall åka för samtal med narkosläkare inför operationen men det som gäller är den 3 september och det går att komma till sjukhuset mellan klockan 08 och 16 för att gå igenom det, samt att aktuella mediciner ska det komma en utskrift från Solbrinken via brev som jag ska ha med mig.

På kvällen var Zebra och jag och hämtade MatSmart varorna.

I lördags så assisterade Fjällräv som är tillbaka efter sjukskrivningen av sin knäskada.

Var på GYC på kvällen och umgicks med andra Furries! Var en hel del där och fullt hålligång. Vargar, Rävar och Sergaler b.la. samt Gripar och många andra Furries.

Igår assisterade Blåräv och vi var hos Mor och fixade en hel del, möblerade om i Mors sovrum och det blev mycket bättre. Flyttade b.la. skåpet med alla gramofonskivor och flyttade TV,n och möblen som TV,n står på samt jag organiserade om kaoset av sladdar. Så nu är det mycket bättre.

På kvällen kollade vi på Annie Löv från Centerpartiet på TV, det pratades b.la. om skogen och skogsbränderna samt om betydelsen av att skydda skogen och de vilda Djuren, att skydda skog och de vilda Djuren verkade som Annie inte ville svara direkt på frågorna utan började prata om företag som äger skog. Det finns nog en del konflikter inom Centerpartiet också vad gäller gröna frågor och Djurrättsfrågor. Jag som Furrie och Shintoist ser på skogen och de vilda Djuren att det är något närmast heligt. Det handlar ju faktiskt om levande individer med behov till naturliga habitat och inte bara något man ska tjäna pengar på. Blev nästan förbannad att Annie inte tar dessa frågor på allvar och ändå har mage att hävda att Centerpartiet står nära Miljöpartiet i värderingar. Hyckleri och  ren lögn säger jag!

Idag assisterar Helena och vi har varit och handlat, köpte snus, cigaretter och mat samt lite frukt med mera. Här i Finja så vid en av villorna står en stor korg med äpplen och en skyllt att man får ta äpplen gratis som de vill bli av med, så alltid bra att få gratis äpplen och de är krispiga och goda. Dock är de fallfrukt så man får sortera bort dem som är dåliga, men de flesta äpplena är helt okej.

INFO!

Hells Angels - Angels Never Die! 🍺💀


NYHETER!

Politik!

Valspurten trappas upp – stämningen tätnar!

Politiker diskuterade hot mot demokratin!

Ny rörelse vill samla högerextrema!

Därför utesluter jag ett samarbete med SD!

Infrastruktur!
Åska!
Skolmiljö!
Musik!
Civilflyg!
Tåg!