Rävlyan! - Spel!

Juniper - Pipum!

Remake Of The Fox And The Hound!

Furry Pride Is Forever! + Bloopers!


Sims 4 Furry Mod 4 - Initial Releas!


San Francisco Furry Pride 2019!

Nya Favoriter På Smirres FurAffinity!

Två män häktade för misstänkta jaktbrottet på Amungen!

Misstänkta jaktbrottet på Amungen – fyra män begärs häktade!

Insatsstyrkan stormade in hos misstänkt för jaktbrott!

Vitt skilda tolkningar av EU-beslut om vargjakt!

VI BEHÖVER DIN HJÄLP - BLI MÅNADSGIVARE!

Vi arbetar med att avslöja djurens verklighet och ta fighten för minkarna!

Stöd vårt arbete genom att bli månadsgivare så att vi kan fortsätta göra skillnad för djuren!

Djurnyheter!

Obligatorisk märkning och registrering av katter föreslås av utredning!

FLUFFOGRAM!

Söndag!

Blåräv assisterade, Blåräv, Mor och jag började rensa rönnbären, skölja dem och frysa ner för att vi ska göra gelé av dem fram över.

Mina saker från Smartasaker hade kommit innan.

LED-belsysning till kranen!

Belysningen till kranen blev riktigt bra, badlamporna måste jag fixa batterier till men kommer säkert vara mysigt om det funkar.

Blåräv gjorde pangkakor till kvällen och det tycker jag om, kollade sen på reprisen av Contact på Discovery då jag missade början av programmet i torsdag, mycket intressant och jag är övertygad om UFO,n och utomjordingars existens, vilket jag skrivit artiklar om förut här på Rävskogen.

Måndag!

Zebra har assisterat, fortsatt med att rensa rönnbär och under måndagen så blev vi klara med det.

Kollat igenom programmen på SVT-Play om Gryningspyromanen!

Lagade middag hos Mor, vi åt fisk, potatis och sallad.

FaceBookat samt varit Windowsuppdateringar.

Sett Brottsjournalen!

Brottsjournalen träffar en representant från Hunt the hunters. GW tar upp fallet med Giftkvinnan i Göteborg som står åtalad för mordförsök på sin sambo. Och som av en händelse visar det sig att det finns ytterligare en historia att berätta.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Jag har varit ut till Narismiral och var med en av Sergalerna där och Draken Antenna. Det finns en vattenpipa på den nya baren i Narismiral.

Handlat och varit på skyttet, det gick riktigt bra på skyttet och satte min första 50 efter det långa uppehållet på över ett år på grund av mina rygg och höftproblem som jag också opererades för på CSK i Kristianstad.

Skytteresultat!

Serie 1: 50, 49, 48, 48 = 195 poäng.

Serie 2: 48, 49, 49, 49 = 195 poäng.

Varit på Second Life på kvällen och umgåtts med andra Furries!

Hängde med ett par Vargar!

Vacker Rävinna som dansade på en plattform!

DJ Foxxy körde bra musik och jag dansade med honom.

Blåräv och jag kollade sen på Brottsjournalen med GW Persson på TV, det var bland annat om försvunna barn som hade blivit mördade och en rik affärsman i Norge vars fru blivit kidnappad för över ett år sedan men kidnapparna har inte hört av sig och hans fru är spårlöst borta, i villan hade de hittat en lapp att de ville ha betalt 90 000 000 i kryptovaluta, samt buntband och ett skoavtryck som det finns 30 000 par skor av samma modell. Man ser hur svårt det kan vara att utreda brott IRL.

Onsdag!

Zebra assisterade, har varit hos Mor en del och vi kollade på ett vetenskapligt program på TV om meteoriter som för med sig grundstenar av liv till olika planeter och att så lätt sprids liv av dessa meteoritfrön runt om i universum.

Har gått igenom en del av mina tidningsurklipp och satt in i pärmen, det är en rätt tjock pärm jag har med tidningsurklipp från insändare och debatter som jag var med i under slutet på 90-talet och början på 2000-talet. Var om Vargar, pälsfamer, cirkus, jakt, Irakkriget och mycket annat som debatterades mycket på insändarsidorna i Norra Skåne av både mig och andra. Sen jag började bygga saker på Internet och blogga osv. så skriver jag inte insändare längre och jag prenumererar inte på Norra Skåne längre heller då jag tycker att tidningen blivit mycket sämre, idag skriver Norra Skåne mest om tråkig sport, är full av rent spam och nonsens. Det jag vill veta och ta reda på finns på Internet – framförallt på furrysidor, furrygrupper och djurrättsgrupper, samt tekniksidor, militära sidor och vetenskapliga sidor. Däremot prenumererar jag på Illustrerad Vetenskap och har gjort i många år, den har alltid hållit måttet och förklarar rymden och mycket annat på ett konkret och bra sätt som är lätt att sätta sig in i och förstå! Sen tittar jag mycket på Discovery och Animal Planet, samt jag vet att nyheter är viktigt att läsa och då brukar jag använda SVT.SE som har faktanyheter från alla delar av Sverige och från hela världen också och som inte är vinklade, utan sakliga och korrekta.

Gjort spagetti med köttfärssås till kvällsmat! Nom, nom!

Torsdag!

Vixey assisterade, har mest slappat och sen tvättat kläder med mera.

Varit på Second Life på kvällen och umgåtts med Furries!

Träffade BlackWolf bland annat och var med honom en stund.

Samt ett par Rävar.

Med flera Furries.

Var bra musik så vi var några som dansade och hade kul.

Sett Expedition Unknown på TV.

Josh Gates tar sig ut på uppdrag för att avslöja hemligheterna bakom legendariska mysterier. Genom att använda sin nyfikenhet till sin fördel så undersöker han olösta händelser, förlorade städer och begravda skatter.

Och sen Contact!

Ett ögonvittne i Kansas visar fotobevis på en landningsställe för UFOs, vilket leder Nick och Sarah till en banbrytande upptäckt. Paul och Kawa motbevisar regeringens redogörelse för ett meteornedslag och letar upp en pilot som stötte på ett fientligt UFO.

Fredag!

Har regnat större delen av dagen, slappat mest. Under eftermiddagen har mor och jag gått igenom en del ekonomi och betalat in medlemsavgiften till F-10 och lite annat.

Suttit med FurAffinity samt chattat med andra Furries.

Vaknade på natten och var på Second Life med andra Furries.

Träffade en Drake som jag träffat för ett tag sedan.

Med flera Furries.

Ett par Vargar bland annat.

Samt Boss Sergal

och Vargen GreyPaw.

Samt en till Sergal och några andra.

Lördag!

Vixey assisterade, hjälpte Mor med några saker, Terese och jag avmaskade Gustav och Vixey och jag handlade med mera.

Blåräv kom sen på eftermiddagen och vi gjorde pangkakor.

Kollade sen på SVT Play!

En dokumentär som heter Ondskans Kyrka!

Skrämmande vad en del människor är kapabla att göra för att de tror att de är utvalda av Gud och att det rättfärdigar att skrämma, manipulera och förstöra andra personer. Sådana här auktoritära ledare som manipulerar, hjärntvättar och skrämmer andra finns även i Svenska frikyrkor och som fått sin pastorsutbildning i dessa sekter i USA!

Jag gjorde helt rätt som lämnade Pingstkyrkan då det på 90-talet var ett starkt och auktoritärt ledarskap där som indoktrinerade i oss ungdomar svartvita synsätt på mycket om ont eller gott, deras syn på funktionshinder, på homosexuella, på Internet som var relativt nytt då och på furry och andra subkulturer, på djurrätt och veganer, på rockmusik, på spel och mycket annat som ledarskapet talade om för mig och andra ungdomar att detta var Djävulens verk och att funktionshinder och diagnoser var demoner som fick oss att tänka orena och syndiga tankar osv.

Hur det fungerar idag i Pingstkyrkan vet jag inte och jag har funnit trygghet, mening och gemenskap bland Furries och inom Shintoism/Naturreligion osv. och är stark och trygg i det. Jag förstår också att alla Kristna personer inte fördömer, hatar och är fientliga till allt som är nytt eller annorlunda.

Dokumentären på SVT Play ger dock en skrämmande inblick i hur farligt det kan bli när en auktoritär ledare tror att han är en Guds profet och att han står över lagen!

Knutbyförsamlingen här i Sverige hade ju också ett sådant auktoritärt ledarskap och var en Pingstkyrka.

Del:1 Med Gud som skydd!

1969 grundas kyrkan Alamo Christian Foundation i Hollywood, Kalifornien. Grundarna är paret Tony och Susan Alamo. Tony är popsångare och Susan är evangelist, och tillsammans börjar de tv-sända gospelkonserter för att sprida sitt kristna budskap. Men när kyrkan ökar i popularitet börjar en annan sida av paret växa fram. En sida där anhängarna lever under sektliknande former, och tvingas till arbete som snart gör myndigheterna nyfikna på verksamheten.

Del:2 Den döda ledaren!

Efter flytten till Arkansas börjar lokalbefolkningen misstänka att allt inte står rätt till hos Alamo Christian Foundation. Tony och Susans fokus blir nu att försöka tvätta bort sektstämpeln genom att måla upp en bild av en stor kärleksfull och framgångsrik familj. De öppnar en restaurang där några av USA:s största artister spelar, och på gästlistan fanns bland andra Bill Clinton. Men när Susan plötsligt blir sjuk förändras läget inom kyrkan.

Kände mig dock inte så bra på kvällen så jag la mig tidigt.

Söndag!

Vargen assisterade, vi har kollat på en del foton från när jag varit i Åre, på Gran Canaria och på Nordic Fuzz Con.

Fortsatt att titta på TV-programmen om Ondskans Kyrka!

Del: 3 En kyrka på flykt!

Framgångarna med Tony Alamos jeansjackor har gjort honom ännu rikare. Men Susans bortgång har förändrat honom och han har förlorat den partner som skötte kyrkan med järnhand. Nu börjar inte bara hans medlemmar ifrågasätta honom. Myndigheterna intresserar sig även för hur kyrkans tillgångar hanteras, och man börjar misstänka fall av barnmisshandel.

Del: 4 Den mörka sanningen om sektledaren!

Trots att Tony Alamo sitter fängslad fortsätter medlemmarna arbeta och tjäna pengar till samfundet. Flera av medlemmarnas har även tvingats att gifta bort sina minderåriga döttrar till Tony, som försöker rättfärdiga äktenskapen i sina predikningar. Men nu börjar den mörka sanningen om Tony Alamo och hans relationer komma fram. Det blir startskottet för en gigantisk polisjakt som kommer att innebära slutet för Tony Alamo.

Har städat färdigt lyan.

Tankat över alla foton som var i kameran och sorterat upp dem i album 2019 och skrivit på min krigsbok, gått tillbaka och fyllt i information om tidigare strider och uppdrag nu när det är mer stiltje med militära aktiviteter då Operation Freedom har varit sommarens projekt och gått väldigt framgångsrikt då flera områden och djur är befriade från mänskligt tyranni.

Har hjälpt Mor att koka en stor gryta med grönsakssoppa men jag är inte så glad i kokta grönsaker så jag har gjort spagetti med köttfärssås till mig här hemma på kvällen.

NYHETER!

Rymden!

Scientists Wonder If Planet 9 Could Be a Primordial Black Hole!


VAPEN!Katastrofer!

Typhoon Hagibis Aftermath!


At least 12 people have died and 13 people remain missing after Typhoon Hagibis lashes Japan.

© Nippon TV News 24 Japan

Mat!
Sjukvård!
Infrastruktur!
Järnväg!
Ekonomibrott!
Skola!
Eric Torell!
Pedofili!
Tiggare!