NYA FAVORITER PÅ MIN FA!

RÄV-VIDEOS!

Fox Close Up!


Old Cuddly Fox!


Bli månadsgivare idag. Tusentals vilda djur fångas in och tämjs med brutala metoder för att uppträda för turister. Tigerungar tas från sin mamma och kedjas och misshandlas för att turister ska kunna klappa och fotografera sig med dem.

Hjälp oss att stoppa djurens lidande. SMS:a VILDADJUR till 729 01 och stöd med 75 kronor i månaden.

Här simmar Kanadagåsen – med pil i ryggen!

Kapade benen på Hundvalpen – sedan lämnades hen i skogen för att dö!

Ett 60-tal jägare i Söderhamn kan ha jagat olagligt!

Flera fall av förgiftade Hundar – nu börjar dagisen med munkorg!

Blev bestulen på Hund!

Djur och publik styr handlingen i folkparksturné!

FLUFFOGRAM!
I måndags så assisterade Blåräv, vi var och handlade en hel del och Mor tog en Taxi och vi körde med F-22 Raptor. (Forden alltså.) Fick min Illustrerad Vetenskap och Flygbulletinen också i Måndags. Vi handlade mycket på Maxi både jag och Mor inför midsommaren! Var sen med Raptorn till Kvantum och hämtade MatSmartlådorna med varor till både Mor och mig samt hämtade min nya Router. Så det var en dag som tog på krafterna så jag la mig rätt tidigt.

På tisdagen vaknade jag tidigt och var i Luskwood på Second Life med andra Furries!

Träffade Hagalz b.la.

Samt Räven Tengu och en annan ny Räv med svart päls.

Skunken Ardy med flera Skunkar var där.

Samt träffade ännu en ny Räv.

Fjällräv assisterade på tisdagen och hade med sig "Pip-Hunden" och vi skulle koppla in den nya routern men fick inte liv i den fasta linjen ändå. Sa att det är i jacket eller telestationen som felet är för den fasta linjen för både telefonen och Internet har varit dött sen det åskade för över 4 veckor sedan här över Finja. Telia som jag varit i kontakt med flera gånger säger att det är signal. Nu så ringde Fjällräv upp 90 200 till Telias tekniska support och han har talets gåva rejält och då var det så att jag hade trillat ur Telias IP-pool och de fick från telias huvudkontor i Stockholm aktivera min linje igen, så nu har jag fast fungerande telefon och Internet. Har också mätt upp mitt Internet och är lite mer boost i det fasta än det mobila.

Packade också upp MatSmartvarorna och här är mina varor då!

Ekologiskt vetemjöl, 6 flaskor vildäpple/krusbär och 6 flaskor rabarber/fäder. Japanskt grönt the, torkade aprikoser, apelsinmarmelad och 2 påsar nötter samt buljongtärningar.

På seneftermiddan så kollade vi på en film som heter Sucide Squad! Var mycket med vapen och hjältar och action, sådana filmer som jag gillar.


Samla ett gäng fängslade superskurkar och förse dem med de kraftfullaste vapnen regeringen kan uppbringa. Skicka sedan iväg dem på uppdrag att besegra en fiende som sägs vara oövervinnlig. Underrättelseofficeren Amanda Waller har bestämt att enda lösningen är en grupp av omaka och förkastliga individer utan något att förlora är det enda som gäller. Gruppen inser dock snart att de inte blivit utvalda för att lyckas utan för att få skulden när de misslyckas.

På kvällen var jag länge på GYC och umgicks med andra Furries!

Var party och där var b.la. en stor Kitsuneräv med gul päls.

Samt fler Rävar

och Sergalen Max.

Träffade ytterliggare en Räv

och en Sergal till samt en Coyote.

Träffade ochså en Drake

och Räven Simon.

Samt en Drake till och en Kanin med grönt hår.

Kom i säng sent igårkväll, 01:15. Men somnade snabbt och nöjd med mitt snabbare fasta Internet och helkväll på GYC!

Idag har Blåräv assisterat och vi åkte tidigt på förmiddan ut till Grantinge och plockade jordgubbar.

Mor ska göra en tårta i morgon och vi ska fira midsommar tillsammans och Moster Evy och Moster Ester kommer på besök. Moster Ester tog tåget från Stockholm igår och bor hos Moster Evy i Tjotahejtihusen i Hässleholm nu.

Efter vi plockat Jordgubbarna så Åkte sen ut till vår gamla villa i Norra Sandby och kollade, de var inte hemma men såg att de slängt ut hela köksinredningen - den som kostade 120 000 att sätta in då 2004. Men de som bor där nu vill väl ha en toppmodern. De bygger nog om väggar och Rum inne i huset också för när vi körda sakta förbi så såg vi att det står flera gipsskivor i salongen. Gräsmattan är klippt och trädgården snygg så. Men staketet som jag och Fjällräv gjorde innan och höll på med i flera veckor behöver målas om. Men nå väl, vi har sålt villan så den är inte vår längre, de som köpt den får göra vad de vill med den. Måla den lila med gula prickar om de vill. Lol.  :-P 

Jag och Mor hade den i 20 år och lagt ner otroligt mycket jobb och pengar på den så man har ju känslor för den med både kärlek och hat. Nackdelen var att jag inte trivdes så bra där dels för mitt urkassa Internet och trafiken där att vi fått flera Katter och en Hund överkörda. Samt att mannen som bodde i ett hus längre bort var helt galen på taxibilarna att jag åkte färdtjänst till mitt jobb i Rävninge, han rusade en gång ut och slog näven i motorhuven på en taxi och gapa och skrek på chauffören. Sen en annan gång kom han och skällde på mor att trafiken med taxibilar förstör vägen osv. Han gapade och skrek på Eva också för att hon gick förbi hans hus med sina Hundar. Ja, han hade verkligen problem. Skönt att vi kom ifrån Norra Sandby. Polisen var ju några gånger hos dem också och jag vet att Gladan sa att både han och hans flickvän är kriminella och att jag inte ska ha med dem att göra. Jag var ju dessutom helparanoid ute i Norra Sandby på grund av flera olika saker. Både att Gladan, Janne, Jocke och Handihand spelade ut mig mot andra Furries i samband med dramat som var kring SveaFur och SpChan och att sekretesspapper och annat från Zenu spreds som löv för vinden, Lasses hot mot Djuren och även mot mig och mot Monica och Jonas på Rävninge och att Jocke satte in lås på datorn så att jag inte fick besöka vissa sidor och forum och inte ha kontakt med vissa Furries. Jag var ärligt talat vettskrämd och helparanoid av hela situationen och försökte till och med få tag i vapen och ammunition och ja, jag hade inte tvekat att skjuta om jag mött en okänd människa i skogen eller sett någon okänd människa i närheten av hästhagen i Rävninge och jag gick även till attack med en kofot mot en man som jag såg stå utanför fönstret till mitt rum med någon apparat som han riktade mot datorn, jag trodde han höll på med något trollskit som jag skulle få skulden för - men han läste tydligen av elmätaren och gjorde det med denna apparaten utifrån.

Som sagt så har jag inte med varken Handihand, Gladan, Janne eller Jocke att göra idag. De är inga personer som jag vill ha med att göra överhuvudtaget efter deras agerande och de förstörde mig psykiskt med att sätta paranoida griller i huvudet på mig, sprida lögner och förtal om mina furryvänner och spela ut mig mot andra furries osv.

Idag mår jag mycket bättre, bor i Finja och har bra uppkoppling och fri tillgång till Furry och annat online, varit på NFC flera gånger och sett vilka fina och bra kamrater Furries är och vilka fantastiska konstnärer, musiker, programmerare och designers de är! Min resa till Japan 2012 och mina ateendes på NFC och Second Life samt FaceBook har fått mig att inse att jag är en furry, ska vara en furry och vara bland andra furries - det är där jag hör hemma och har vänner att dela värderingar och tankar med! Men jag vet också att Furrisarna är INTE mina assistenter eller mina kuratorer, utan de är just furries och vänner! Tindra och de assistenter jag har idag har gjort ett fantastiskt arbete för att bygga upp mig psykiskt, få distans till det som varit svårt och traumatiskt genom livet och stärka min sociala förmåga! - Vilket är bra för både mig själv och mina furryvänner! <3

Idag på eftermiddagen så har jag badat och fått taktil, kändes riktigt skönt.

Blåräv gör just nu pangkakor så det ska vi äta ikväll.

NYHETER!

Okänt ämne släpptes ut i vattnet!

Ja till cannabis i Kanada!

Här kör Turkiets ambassadör ut Jonas Sjöstedt (V) från vallokalen!

Staffan Norberg lämnar Telges koncernstyrelse i protest!

Midsommar bjuder på regn och blåst!

Förberedd inför midsommartrafiken?