Vulpin Kaffevärmare!


Rabi Fennec!

Twitter om Rävar!

Viskande Räven!Bokus!

Info!

Download!Furry Raver's Fantasy!


Furry Poison!


We own the night!


Furry - To Hell and Back! (Sabaton)


The Last Stand - Furry!


Let it roll - Furry!


The Call Of The Mountains - Furry!


White Rabit - Furry!


Miss The Misery - Furry!


Take It Out on Me - Furry!
Inga spår av hund i skandinavisk vargstam!


Teorin om att hybrider mellan hund och varg skulle ha bidragit till dagens vilda vargstam i Skandinavien stämmer inte, enligt ny forskning från Uppsala universitet.

Ursprunget till vargstammen går i stället att härleda till den vargstam som tidigare var utbredd i Norden, anser forskarna.

Saken har framförallt varit aktuell i Norge, där frågan om huruvida inslag av hund funnits bland vargen sedan den kom tillbaka till Skandinavien på 1980-talet, efter att mer eller mindre ha varit utrotad, även lyfts i stortinget.

I Sverige väcktes diskussionen till liv 2017, då en korsning mellan en hanhund och en vargtik påträffades utanför Katrineholm.

Men nu visar alltså genetisk forskning att den typen av korsningar inte ligger till grund för vargstammen i Skandinavien.

"Det här betyder rimligen att den skandinaviska vargstammen, åtminstone på fädernet, har ett regionalt ursprung. Det kan till exempel ha rört sig om invandrande vargar eller vargar som helt enkelt fanns kvar från den stam som en gång i tiden var utbredd över hela Skandinavien", säger Hans Ellegren, professor i evolutionsbiologi, i ett pressmeddelande.

 FLUFFOGRAM!
Har under veckan hållit på att fixa i min lägenhet och har hjälpt mor en del också! Satt in en del papper i pärmar hos både mig och Mor, samt hittat en del gamla tidningsurklipp. Bland annat då jag var med i Norra Skåne 2006 då jag lämnade in Jack på Slättaröds hundpensionat i samband med att Mor och jag skulle iväg på en utbildningsresa med Handihand!

Hittade gamla bombmålskartor som jag gjort för länge sedan, dem kan ha när jag leker flyganfall sen!

Har tvättat och duschat också, naveln har blivit mycket bättre. Får inte röra naveln själv utan det måste assistenterna hjälpa mig med. Order från sjuksyster!

Igår blev det klart i Rosa hallen med bokhyllan osv, båda hyllorna sammanfogade och fästa samt gubbelängen med Räven och Tjädern ovanför och ljusslingan fäst.

Gubbelängen hade jag över min säng i Gumlösa när jag var barn! Tyckte om att titta på den innan jag somnade och Mor satt ofta och spelade på pianot eller dragspelet om kvällarna!

Blev riktigt bra med både bokhyllan, gubbelängen och ljusslingan!


Har ändrat om på brunvitrinen och har nu min ångmaskin och X-vinge där, kul att ha dem framme så att fler kan se dem. Har haft dem sen jag var liten.


Har också uppdaterat min lya på hemsidan!

I gårkväll var jag på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en Varg bland annat.Samt en Leopardtjej.


Med flera Furries!


Fjällräv har gått och ramlat och skadat sig, så han är sjukskriven ett tag fram över. Varit fullt upp för Blåräv och Helena att få ihop schemat.

Jag har passat Fjällrävs Cockerspaniel, han blev väldigt glad att jag gjorde det.

Albin ska komma sen i veckan och snart är Zebra tillbaks från sin skidsemester!

NYHETER!