Yipp! Smirre är online.

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!

NY TECKNING FRÅN KEKE!

Floofy Videos!

DAGENS DRAKE!

IGÅR & IDAG!

Igår så var jag tillsammans med assistenten och min mor och handlade på Kvantum, hade fått reklam om flera billiga erbjudanden så jag köpte b.la. 3 färdigpizzor för 30 kronor, kycklingklubbor och en hel kyckling samt köttfärs. Sådant som är mumsmums för en räv. Dock ville jag köpa Viggenkronografen som jag fått erbjudande om via de militära grupper som jag är engagerad i men min mor tycker jag ska spara på pengarna, men man kan handla lite extra mat när det är bra ICA-erbjudande.

Viggenkronografen är en Svensktillverkad kvalitetsklocka som främst bars av de piloter som flög 37 Viggen men som nu finns att köpa för 600 kronor för flyg/militärintresserade civilister och hobbykrigare.

Träffade både Grävling, Zebra och en av mina grannar på Kvantum, var många som handlade på Kvantum när dessa billiga erbjudande fanns.

På kvällen var två av mina grannar och hälsade på mig, vi satt länge och pratade och hade trevligt och lyssnade på hårdrock.

Varit rätt trött idag men ska se till att städa innan tisdag, så jag får städa mitt sovrum i kväll och Stridsledningscentralen i morgon innan jag går till Grävling för att hjälpa honom. Ska först på morgonen få tassarna vid gjorda hos Lena så Taxi till Bjärnum är beställd. Sen är det APT på eftermiddan med assistansteamet.

Har i kväll varit på Second Life! Alltid kul att umgås med furries och SL är ju en fantastisk sak eftersom vi bor utsprida över hela världen men med koncentrationer i USA, Japan och några andra länder och här i Sverige är koncentrationen kring Stockholm, Göteborg och Linköping.

Från det ena till det andra så är Bagger 288 världens största grävmaskin.

NYHETER!

Föräldrar varnas efter närmanden mot barn!

Efter att polisen har fått in två anmälningar om att en misstänkt pedofil närmat sig två barn i närheten av Lövgärdesskolan i Angered går nu skolans ledning ut och varnar barnens föräldrar.

I ett brev till föräldrarna skriver skolans rektor att både polisen och kommunens fältgrupp kommer att öka sin närvaro runt skolan.

– Eftersom personen inte är lagförd känner vi att det är viktigt att varna föräldrarna, säger Angereds stadsdelsdirektör Marianne Olsson.

Bakgrunden till varningen är att polisen under veckan fått in två anmälningar gällande närmanden mot unga barn i närheten av Lövgärdesskolan i Angered i Göteborg.

Under onsdagen polisanmälde en förälder att en sjuårig pojke förts ner i en källare av en man som där ska ha försökt att dra ner pojkens byxor.

Den andra anmälan kom under fredagen då en flicka i tioårsåldern uppges ha jagats av en man i 50-årsåldern, berättar polisens presstalesman Christer Fuxborg för SVT som var först med att berätta om nyheten.

Polisen åkte efter anmälan ut och letade efter den misstänkte pedofilen utan resultat. Under fredagen fanns polisen på plats runt Lövgärdesskolan och berättade om händelserna. Polisen uppmanade då också allmänheten att inte tveka kring att höra av sig till dem om de visste något om det som hänt.

Rektorn varnar föräldrarna

Rektorn på skolan har också skickat ut ett brev och varnat barnens föräldrar om det som hänt. I brevet skriver rektorn att både polisen och kommunens fältgrupp ökat sin närvaro i området.

Marianne Olsson är stadsdelsdirektör i Angered. Hon motiverar varningen med att personen som misstänks för brotten fortfarande är på fri fot.

– Eftersom att personen inte är lagförd känner vi att det är viktigt att varna föräldrarna. Vi har ordnat informationsmöten med polisen och ökat vår närvaro med fältassistenter i området, säger Marianne Olsson.

I nuläget känner hon inte till några fler fall med barn som har drabbats av närmanden.

Har beredskap

– Vi känner inte till några fler fall. Själva incidenterna får polisen utreda. Det vi har gjort är att varna föräldrarna. Vi har också en beredskap för om det finns föräldrar som är oroliga eller om det finns föräldrar som känner sig oroliga över att något har hänt deras barn. Då finns den en jourperson på vår resursenhet som man kan prata med, säger Marianne Olsson.

Av Anders Abrahamsson Av Anders Abrahamsson
anders.abrahamsson@gt.se

KÄLLA!

- Jag tycker att föräldrar till barnen på skolan skulle bilda ett beväpnat medborgargarde och patrullera runt skolan för att skydda barnen och få tag på pedofilen. Kanske en del tycker detta är  galet, men det är det faktiskt inte och i detta läge är det motiverat med vapen och medborgargarde.

En person som jag pratade med innan om vargar och att jag med flera djurvänner vill ha fler vargar, så sa personen till mig att när vargarna blir så många så de går in i byar och städer eller om någon varg skulle attackera ett barn så kommer folk kräva att alla vargar i området skjuts. Dock är sannolikheten att vargar ger sig på barn eller människor näst intill obefintlig.

Dock är det mycket mer motiverat att bilda medborgargarden och beväpna sig för att skydda barn och få tag på pedofiler än det är att skjuta vargar. Så om de som försvarar jakt och ser vargar som ett hot men inte stödjer GunRights och medborgargarden för att skydda barn - är det inget annat än dubbelmoral. Det är min åsikt iaf. Jag gillar inte dubbelmoral för det känns osäkert och man vet inte vad människor som har dubbelmoral står.

Sen finns det ju dem som vill ha vapen för att skjuta tiggare, Muslimer och Kosovoalbaner som kör svarttaxi osv, men det är lite väl drastiskt. Dock tycker jag som furrie och mot bakgrund vad jag och flera andra furries fått uppleva att furries och djurrättsaktivister skulle ha rätt att bära och använda vapen för att skydda djuren och oss själva. Det är inte mer extremt att tycka än att tycka att samer ska få skjuta vargar för att skydda sina renar eller fårbönder ska få göra det samma för att skydda sina får.

Vindsbrand i flerfamiljshus!

Hagamannen misshandlad med golfklubba!

Liberala ungdomsförbundet sätter ned foten i frågan om djursex!