Yipp! Smirre här.

Meeting Zabu's Characters!

Nu är det inte så långt kvar tills jag ska på NFC 2017, känns lite pirrigt men också kul, är många nya furrisar där.

Jag är väldigt glad, stolt och tacksam över att vara en furry och en del i furryvärlden!

Har kört fast i Black Hawk Down, uppdraget Besieged. Försökt hur många gånger som helst. Här är en video som visar hur man ska göra, det är näst sista momentet. Killen med 50 cal kulsprutan skjuter mig och min grupp var enda gång, men man ska ta honom genom att kasta handgranater från taket, man kastar dem på rätt ställe i videon så granaterna tar honom. Det går inte se honom från taket men kastar man rätt så sprängs han och man kan sen ta sig över tvärgatan och röja bråteshögen så att konvojen kan komma fram.

Hong Ooi verkar vara en kille i Japan som designar moderna vapen!

HÄR ÄR HANS SIDA!


Igår tog jag hand om tvätt, fixade med kattlådan och gjorde rent den riktigt.

Idag ska jag, Mor och assistenten åka och handla. Mor åker taxi och jag och assistenten kör efter med Forden. Ska komma mer snö i morgon, så jag ska fixa frön och talgbollar till fåglarna också.

Igår var jag på Second Life till sent.

Var först på The Ark, var en hel del furrisar där.

Åt kvällsmat, spaghetti med köttfärssås.

Var sen till GYC, träffade en blå stilig Drake.

Samt dansade med en Tvättbjörn.

Träffade ståtliga fina Sergaler också.

En vacker Rävinna som dansade.

Samt träffade en svart Varg med flera furrisar.

HÄFTIG REVOLVER!

HÅRDROCK & FLUFF!

NYHETER!

Churchill trodde på utomjordingar!Man har nyligen hittat en opublicerad, hittills okänd artikel skriven av Winston Churchill. I artikeln framgår att Churchill var intresserad av utomjordiskt liv och att han var övertygad om att det finns intelligent liv ute i rymden.

Winston Churchill var intresserad av utomjordiskt liv. Det framgår av en opublicerad artikel skriven av Churchill ett år innan han blev premiärminister, rapporterar brittiska The Guardian.

Artikeln ”Är vi ensamma i universum” hittades nyligen på ett Churchill museum på Westminster College i Missouri och diskuterar vilka förutsättningar som krävs för att en planet ska kunna vara beboelig.

För att kunna existera behöver levande organismer en lagom temperatur, vatten och möjlighet att föröka sig, menar Churchill. Slutsatsen han drar är att det måste finnas liv på andra platser än på jorden, eftersom det finns så många planeter.

”Jag är inte så omåttligt imponerad av de framsteg vi har gjort i vår civilisation att jag är beredd att tro att vår plats är den enda i detta oändliga universum som innehåller levande, tänkande varelser”, skriver han i artikeln.

Det är ännu okänt varför artikeln aldrig publicerades.

Vätska inkastad på tunnelbanetåg!

Skräckläkaren får fortsätta – trots alla anmälningar!

Han jagas för morden på Liberty, 14, och Abigail, 13!

Rinkeby används som slagträ globalt: "Trump hade rätt!"

Rinkebybor trötta på våldet: "Deras familjer borde utvisas!"

Åkessons varning om Rosengård!

Goebbels sekreterare död, blev 106!

Joseph Goebbels, mitten, var Nazitysklands propagandaminister från 1933 till krigsslutet 1945.


Joseph Goebbels sekreterare, Brunhilde Pomsel, avled under fredagen, 106 år gammal. Därmed dog en av de sista överlevande som hade en nära relation till ledarna i Tredje riket, rapporterar brittiska The Guardian.

Joseph Goebbels sekreterare, Brunhilde Pomsel, dog i fredags 106 år gammal. Hon var en av de sista överlevande från kriget som hade en nära relation till ledarna i Tredje riket, rapporterar brittiska The Guardian under måndagen.

Pomsel arbetade som Goebbels sekreterare i tre år och följde med Hitler ned i bunkern under Tredje rikets sista dagar. Strax före sin död avslöjade hon att hennes livs kärlek var en jude som hon planerade att fly från Tyskland med och aldrig återvända, skriver Guardian.

Senare i år kommer allmänheten kunna en dokumentärfilm om hennes liv, ”Ett tyskt liv”.

Pomsel beskrev sig själv som en opolitisk person som aldrig har kämpat för något. Hon var duktig på att skriva snabbt och lönen var bra, och därför började hon arbeta för den tyske propagandaministern.

– Jag gjorde faktiskt inget annat än att sitta och skriva på Goebbels kontor, sa hon enligt The Guardian.

Nu är det dags för polisen att be militären om hjälp mot det accelererande våldet i Sverige!

Det räcker nu – vi måste återta tryggheten!

Fox News chockas av asylsexvågen i Sverige – "Det är ju groteskt!"

Fox News Tucker Carlson verkar chockad över situationen i Sverige och den våg av sexbrott och andra våldsbrott som sköljt över landet i asylkaosets spår.

Under fredags­kvällen intervjuade han dokumentär­filmaren Ami Horowitz som förra året besökte Sverige för att spela in en dokumentär. Carlson undrar i inslaget varför Sverige släppt in så många asylsökare från tredje världen de senaste åren.

– Sverige ser sig själva, med sina egna ord, som en humanitär supermakt, troligen den enda form av supermakt de kvalificerar sig för. Så de känner att de har ett moraliskt ansvar att öppna upp gränserna för alla flyktingar som vill komma till dem, förklarar Horowitz.

I inslaget nämns bland annat de många asylrelaterade sexbrotten under sommarens festivaler. När Carlson frågar om svenskarna inte fått nog av våldet och vill stänga gränsen svarar Horowitz att de flesta svenskar vill ha mer invandring:

– Anledningen till att jag gjorde den här dokumentären var för att våldtäkterna och vapenvåldet ökade kraftigt i Sverige när de började med sin öppna gränser-politik. Svenskarna vet att brotten inträffar, de känner på sig det, men man skyller det på att det bara råkar vara mer våld eller att det är män, inte flyktingar, som våldtar. De ursäktar det hela tiden och majoriteten i Sverige vill förbluffande nog fortfarande ha en öppna gränser-politik, säger han.

Horowitz går så långt som att anklaga svenska myndigheter för att försöka mörka den brottslighet som invandrare i Sverige gör sig skyldiga till.

– De försöker mörka de här brotten. Som våldtäkterna under musikfestivalerna, de försöker mörka vilka gärningsmännen är eller att det ens har hänt, berättar han.

– Det är ju groteskt! svarar Carlson.

I inslaget pratas det även om att de svenskar som uttrycker sig kritiskt eller negativt om det stora flykting­mottagandet stämplas som rasister och riskerar att bli socialt stigmatiserade.