Yipp! - Smirre är online.

Räv på besök: Det var en magisk stund!

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

- Fight mellan kaninen och snöleoparden. Spännande fortsättning följer.

Nio vargar fångade på film!

Årets varginventering är igång i Sverige och Norge, och efter tre veckor har sex kullar med årsvalpar påträffats i Norge.

Varje år görs en inventering i båda länderna mellan den 1 oktober och den 31 mars.

Trots att det är tidigt på inventeringssäsongen har man dokumenterat flertalet vargar. I Kynnareviret i norska Hedmark, inte långt från svenska gränsen, registrerade en viltkamera minst nio vargar på bild.

– Det var fredagen den 12 oktober som viltkameran fångade vargarna på bild, säger Jonas Kindberg, forskningsledare på Rovdata.

En detaljerad slutrapport med resultaten från inventeringen publiceras i juni nästa år.

KÄLLA SVT - VÄRMLAND! + Video från Viltkameran!

DJURNYHETER!

Över 30 hundar omhändertogs – levde i sin egen avföring!

Så ska djur som vanvårdas få hjälp!

Sollefteåbor åtalas för djurplågeri!

Hur påverkar människan djurens livsmiljöer?

Jakttorn vandaliserade och nedsågade!

Fler björnattacker än tidigare år!

ZABU THE SERGALS TWITTER!

TIMMY THE FOXS TWITTER!

KOBRA THE SERGALS TWITTER!

NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!

TEKNIK!

Se och hör när quadrocoptern startar motorn!

Idag assisterar Simon, Simon har ett fint Star Wars spel på sin smarttelefon och man spelar i lag och olika ronder på olika platser. Disney har ju köpt upp Star Wars konceptet så det är en del nya karraktärer med.

Jag har ringt till Göingekliniken och hört mig för om att få gå på sjukgymnastik för att träna upp rygg och höfter och lår efter operationen. Op-såret har läkt fint och i lördags så assisterade Blåräv och jag badade i badkaret hos Mor. Sen när jag låg på tork så såg jag på Kommissarie Späck! - Det är en parodi på Beck. Den var helt galen. Lol.


Harald Hamrell hittas brutalt mördad genomborrad av knivar, gafflar, osthyvlar och en pepparkvarn. Kommissarie Mårten Späck (Leif Andrée) och hans kollega Grünvald Karlsson (Johan Hedenberg) kopplas in på fallet. Den matglade Späcks teori är att det rör sig om en hänsynslös seriesjälvmördare, men den råbarkade Grünvald gör ett fynd på brottsplatsen som snart leder dem in på ett annat spår. Samtidigt får spaningsgruppen tillskott i form av den kvinnliga superpolisen Irene Snusk (Cecilia Frode). Spåren leder dem till något som visar sig vara större än de kunnat ana, ett av kriminalhistoriens värsta brott.

Igår Tisdag så assisterade Zebra.

Vaknade vid 03-tiden på morgonen och var en stund på Second Life med andra Furries!

Träffade en blå Drake som jag träffat förut.

Sen också en ny Fjällrävinna.

Med flera Furries!

Träffade ytterligare en Fjällräv

Samt en Sergal och några andra.

Vilade sen på förmiddagen och på eftermiddagen så var Zebra och jag till doktorn, hon hade gått igenom mina prover och mina sockervärden var bra. Hade också med mig blodsockermätaren och hon gick tillbaka i historiken på den. Doktorn sa att jag inte behöver ta Metformin på lunchen utan räcker att ta morgon och kväll. Hon mätte också blodtrycket och jag tar ju Carilol morgon och kväll men inte på snart ett år tagit Dolphin för den fick jag ju sluta med då den slog ut mina psykofarmika och det var ju inte bra, detta informerade jag doktorn om och hon skulle prata med en annan doktor om att ha någon annan blodtryckssänkande. Jag har lite för högt blodtryck ännu. 

Jag blev också vägd och jag väger nu 116 kilo. Innan inför operationen så vägde jag 123 kilo så jag har gått ner rejält i vikt. Sprutan som jag tar varje måndagsmorgon, Trulicity, är verkligen bra. Inte alls extrem hunger. Faktum är att jag ibland hoppar över måltider för jag inte alls är hungrig, men doktorn sa att det är viktigt att jag äter regelbundet.

Hon kunde se på blodproverna att jag förlorat en del muskelmassa i ryggen och höfterna tack vare att jag under ca 1 års tid gått med rollatorn och inte rört mig så mycket och det är ju inte så konstigt när jag hade så ont av knutan i ländryggen. Så därför ska jag börja gå på sjukgymnastik och träna upp ländrygg, höfter och ben.

Efter doktorn så var Zebra och jag och handlade på både Maxi, City Gross och Kvantum olika varor till billiga priser. Hade dock ont när jag kom hem efter att handlat runt på tre affärer.

På kvällen så beställde jag och Mor färgpatroner till våra skrivare, dock är jag orolig att det blivit fel till min skrivare. Enligt skrivaren som ser exakt ut som min som heter HP Office Jet 6950 som vi beställde till så när jag kom hem till min lya så ser jag att det är ju en exakt lika dan skrivare som 6950 men min heter HP Office Jet PRO 6970. Ta i trä att patronerna ändå passar för de var rätt dyra.

Jag har ju annars eget konto på InkClub men Mor beställde till både sin och min skrivare från sitt InkClubkonto och jag var osäker på vad min heter så vi bildgooglade och hittade då en exakt lika dan som min men som heter 6950.

I måndags så assisterade Simon och vi hämtade MatSmart-lådan som kommit till Kvantum. Mor fick ett SMS med kod för att hämta ut.

Det var varor till både mig och Mor. Här är mina varor.

Polpa x 3, ketchup, tuggpinnar, lingonglögg x 2, olivolja, dryck alorevera/ananas, köttfond och överdragshättor x 2.

Simon och jag kollade på foton som jag har i datorn, b.la. foton från Kolmården 2007 när jag träffade Tromb, Korax och Zeke och de andra Vargarna. Att Vargar är håriga och har två hål i nosen är ett mycket intressant och viktigt faktum. Lol.

Kollade också på foton från när vi renoverade huset som Mor och jag hade i Norra Sandby och foton på Zenta när hon sover, när Zenta ligger på rygg i korgen och man ser hennes navel och att Zenta har två hål i nosen. Lol.

GRÅZON!

På kvällen i Måndags så var det Gråzon på TV så det kollade Simon och jag på, var del 6 och mycket spännande. Säpo och PET hjälper Viktoria och hon hade fått någon aparat som hon skulle sätta i arabkilelns mobil och på så sätt kunde Säpo och PET spåra den arabiske studentkamratens planer på terrordåd. Drönaren som de tänker använda är en Pilgrim V11 och arabkillen tvingade Viktoria att låsa upp så den kan flyga i no flight zoner och när Viktoria ifrågasatte motivet och vad han tänker spränga så blev han förbannad och menade på att västvärldens krig mot terrorister ger honom rätt att spränga civilister här i norden.

LISTA ÖVER DRÖNARE!

- Det finns en hel del varianter på dessa fjärrstyrda flygande krigare!

NYHETER!

Rymden!
Naturreligion!

I skogen blotas det till Frej!

Asaprästen eller goden Räv Skogsberg har byggt en blotplats i skogen. För honom handlar asatron om naturens gudomliga kraft. – Vi ser det naturliga som en manifestation av den gudomliga kraften, säger han.Internet!
Fiske!
Militärt!

Saabs miljardaffär definitivt i hamn!

Civilflyg!
Infrastruktur!

MDMA som medicin – fem frågor och svar!

Graffiti vs Klotter!
USA - Mellanårsval!
Särskild händelse! - Mordet på Khashoggi!
Terrorism!
Brott!