Hejsan! - Smirre här.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Måndag!

Zebra assisterade, vilat en stund och sedan har vi gått en promenad.

Kollat på film:

The Titan!


Amerikanska militärpiloten Rick Janssen och hans familj blir delaktiga i ett experiment om genetisk evolution och upptäckter i rymden med målsättning att skapa en människa som kan överleva på Saturnus måne, Titan.

Jobbat med New Tokyo projekt och sedan spelat Delta Force.

Kollat på ännu en film.

Fortrers: Sniper´s Eye!


Den pensionerade CIA-agenten Robert ger sig ut på ett djärvt räddningsuppdrag för att frita Sasha, änkan till hans gamle ärkefiende. Men väl tillbaka i ledningsbunkern verkar Sasha ha egna svekfulla planer.

Åt kycklingklubba med pommes, till det drack jag juice.

Tagit en lång skön dusch och nya kläder, den gula tröjan med Sergalen på.

Kollat på en debatt om AI.

Nu tar AI ditt jobb!

Är människans självklara position på arbetsmarknaden hotad av AI? Tekniska språng leder ofta till stora förändringar på arbetsmarknaden och i ekonomin, men inget kan jämföras med den revolution som AI-tekniken väntas innebära.

Såg sedan filmen:

Andra Sidan!


En skräckfilm om Shirin som just flyttat till ett parhus utanför stan, tillsammans med sin sambo Fredrik och hans son Lucas. När Fredrik är bortrest på jobb börjar Shirin höra märkliga ljud från husets andra, obebodda, del. Och från ingenstans har Lucas plötsligt fått en ny bästa vän.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Har varit på Tindras HQ i Klippan och jobbat. Alltid trevligt att komma dit och trevlig personal, man känner sig välkommen och blir glad. Efter jobbet fika med kaffe och frukt.

Har sedan handlat på Maxi och Lidl. Dock var fläskabitarna slut. Hoppas det finns sådana nästa gång jag handlar på Lidl. Fick tag på fina tomater, bananer och päron. Samt köpte det vanliga på Maxi + köttbitar, porter, vinbärssaft och kantareller då jag ska göra min goda köttgryta sen i helgen.

Till middag blev det lite lättare mat, kassler och potatissallad samt Ananasjuice och kaffe till det.

Chattat med andra Furries och sen läst lite nyheter.

Dock får jag låta bli att läsa på Dumpen då jag inte mår bra av att läsa om pedofiler och vad de gör, det river upp så mycket ilska och frustration hos mig samt ångest som kommer upp från vad jag blev utsatt för hos mina dagbarnvårdare, vilka enligt Hässleholms kommun var de bästa och finaste dagbarnvårdare jag kunde ha, jag blev utsatt för grova sexuella övergrepp mellan jag var 7 och 9 år och jag måste hålla distans till det.

Risken är ju att jag med min ADHD och dålig impulskontroll kanske gör mig skyldig till misshandel om någon person skämtar och gör tecken osv. om sexuella övergrepp på barn.

Vissa människor tycker ju det är roligt att flamsa och skämta om sexuella övergrepp på barn och att säga perversa saker som att barn är lena i stjärten, prat om kärleksbarn och sexualisering av barn osv.

Sådant blir man förbannad av att höra och det är definitivt inte roligt eller gulligt med barn klädda i sexuella kläder, ska visas upp och vara tillgängliga för vuxna perversa män som under alkoholpåverkan tar sig friheter att göra perversa och förnedrande saker mot barnen. En 7 årig flicka som får en stor dildo i sig och tvingas till oralsex och kisslekar med en vuxen man är definitivt inget som är gulligt och kul. Det är så avskyvärt och perverst, sådana handlingar är det som verkligen får en att vilja gripa till vapen mot dessa perversa och hemska pedofiler, det borde vara skottpengar på så väl pedofiler som på smutsiga uteliggare som lämnar knarksprutor, krossade spritfalskor, använda kondomer och porrtidningar samt sin avföring på barnens lekplatser och på förskolegårdarna.

Jag förstår det barn/tonåring som tar med en pistol eller kniv till skolan och går till attack och dödar lärare. Jag känner också stark sympati för invandrarfamiljerna i deras kamp mot LVU.

Ingen förälder vill att deras barn ska råka ut för pedofiler eller bli hjärntvättade. Jag var med om mycket skit som barn och även som ung vuxen och har tagit skada av det – jag önskar att inget barn att behöva uppleva det.

 Dock måste jag hålla distans till det och sluta läsa så mycket om det, maktlösheten och minnena gör mig galen. - Jag vill skjuta människor och vill att hela stan ska brinna och flyta i blod. Jag börjar tänka som en terrorist och att hämnd är rättvisa - det är definitivt inte bra.   

Favoriserat på FurAffinity!    

Bloggat upp om Djurrätt.

Onsdag!

Zebra assisterade, vilat på förmiddagen och under eftermiddagen har jag skrivit på min Krigsbok: 4. Är uppe i över 400 sidor.

Sedan kollat på filmen:

V/H/S 94!


Ett SWAT-team genomsöker en övergiven lagerlokal efter en sekt har begått ett rituellt kollektivt självmord. De hittar en serie videoband, och innehållet avslöjar en mardrömsk konspiration.

Zebra och jag har gått en promenad, snön och isen är borta och solen sken, men kallt i vinden.

Favoriserat på FurAffinity!

Kollade på filmen:

Ted K!


Ted har tagit avstånd från det moderna samhället och föraktar dess tro på tekniska framsteg. I sin radikalisering saboterar han i närområdet, men det eskalerar snart till dödliga bombningar.

Åt kycklingklubba med pommes till middag, drack juice till.

Zebra och jag gjorde lite pappersarbete om min assistans på kvällen och satt och pratade om olika saker och hur man kan lösa olika situationer som kan uppstå.

Torsdag!

Vixey assisterade, vilat på förmiddagen och under eftermiddagen har jag chattat med andra Furries. Det hade fallit ny snö i morse här i Finja.

Favoriserat på FurAffinity!

Vixey och jag har fikat.

Har varit på Second Life under eftermiddagen och umgåtts med andra Furries.

Träffade en Varg och en Drake.

Med flera Furries.

Fantastiskt! - Närbild på en Vargs nos och man ser att där är två hål och morrhår.

Var med ett trevligt Lodjur också.

Samt träffade ännu en Varg

och en Räv.

Zebra kom och hälsade på en stund på kvällen, vi pratade om ekonomi och om mitt betalkort. Sedan kom Pantern och en kompis till honom och hälsade på, vi fikade och prtade om lite allt möjligt.

Såg nyheten om filmen från kameran på den Amerikanska drönaren och man ser att den Ryske piloten i SU-27an med vilje sprutar bränsle och knuffar till drönaren så att propellern blir bockad för att ta sönder drönaren, så detta gjordes med ren illvilja och inte en olycka. Nyheten och filmen finns i Militärt i nyhetsflöde under denna bloggningen.

Till middag blev det Skånekorv med hemgjord potatismos och till det Svagdricka.

Fredag!

Zebra assisterade, vi har haft Tindramöte här hemma hos mig om olika framtida projekt och olika projekt kring assistans och saker att göra.

Det blev fisk med ostsås och pressad potatis till middag, samt lite grönsaker i form, av minitomater och gul paprika. Till det då blåbär/lime-saft.

Vilat en stund och sedan kollat på filmen:

Leatherface!


En psykiskt sjuk patient från Texas påbörjar en våldsam massaker som gör honom till en legendarisk mördare.

Zebra och jag gick sedan en promenad.

Kollade sen på filmen:

Good Kill!


Stridspiloten Thomas Egan har gått över till att jobba som drönarpilot. Tolv timmar om dagen sitter han i ett rum i Las Vegas och dödar fienden med en fjärrkontroll, för att sedan gå hem till familjen.

Lördag!

Vixey assisterade. Vilat en del idag då det regnat större delen av dagen och jag har haft värk i kroppen. Under eftermiddagen så var det uppehåll och vi gick en promenad.

Favoriserat på FurAffinity!

Gjorde spagetti med köttfärssås till middag, till det drack jag Norrlandsguld och kaffe.

Vixey och jag har suttit och pratat en del.

Söndag!

Vargen assisterade, lugn dag. Det regnade hela dagen så vi höll oss inne. Kollat på skidskytte från Norge.

Jag fick en ”Rävkopp” av Vargen som han hittat på loppis.

”Rävkoppen” har även ett tassavtryck i botten.

Gjorde köttgryta på människokött, kantareller, Porter och svart vinbärssaft samt några enbär i. Så får det stå och koka sakta.

På söndagar får man äta lite lyxigare, så köttgryta på människokött med kantareller - där människoköttsbitarna och kantarellerna är kokta i Porter och Svart Vinbärssaft med några enbär.

Till det då potatis och rödbetor. Dryck: vin och kaffe i Rävkoppen.

Mycket gott och jag blev trött, mätt och lätt salongsberusad, så jag vilade en stund.

Chattat med andra Furries om populära TV-serier på 80-talet, om Vinkåker samt hittade Ranja på FaceBook, hon har det bra idag och har flyttat hem till Libanon som hon sa att hon skulle göra när kriget var över. Ranja skriver på arabiska på FB, men hon kommer nog inbte ihåg mig då hoin gick på Dammsdal bara 2 år. Både jag och Ranja gillade låten ”Dansa i neon” som van melodifestivalen 1987 när jag var 12 år som Ranja gjorde en fräck version på. Vi pratade om TV-serier som gick på 80talet. Dallas som Mor följde nitiskt samt serierna AirWolf, Knight Rider och V som jag följde nitiskt. ^^ Och till min stora lycka så finns V från 1984 tillgänglig på Viaplay så den tänker jag titta på igen när Zebra assisterar, då han har appen i sin mobil.

V på ViaPlay!

Kollat på filmen:

I lagens namn!


Ett drama om kriminalinspektör Jarnebring som får i uppdrag att utreda ett fall av misstänkt polismisshandel. Den alkoholiserade Nisse har blivit upplockad av polisen Häll och hans hårdföra team och efter det visar Nisse tydliga tecken på att ha blivit misshandlad. Jarnebrings utredning försvåras av de inblandade polisernas motvilja mot att vittna mot varandra och det enda han har att gå på är orden "Björneborgarnas marsch" som Nisse lyckas viska fram innan han faller i koma.

Chattat och Vargen och jag har pratat om ditt och datt.

Kollade sedan på filmen:

Änglar och Demoner!


Robert Langdon, Harvardprofessor i religiös symbolik, upptäcker bevis på att det legendariska hemliga sällskapet Illuminati fortfarande är vid liv och på gång att ännu en gång hota sin urgamla mytomspunna fiende ? den katolska kyrkan. Illuminati har lyckats stjäla en mycket kraftig bomb skapad med en ny teknik och meddelar att den skall placeras någonstans inom Vatikanstaten. Jakten på Illuminati och bomben blir en hård kamp mot klockan... och snart måste Langdon riskera mer än han någonsin kunnat förutse.

Nyheter!

Djur!

Världspremiär för BBC:s dokumentärsatsning om svensk Natur!

Militärt!

ÖB: Vi är klara för NATO-medlemskap!

Ryskt stridsflygplan har krockat med Amerikansk drönare!

Första bilderna av drönarincidenten – se när ryska stridsflyget möter drönaren!

Stridspilotens bedömning kring drönarincidenten!

Marinen övar undervattensstrid på ostkusten!

Ubåtstillverkaren Saab Kockums i Malmö satsar igen!

Här är de nya Svenska ubåtarna!

Infrastruktur!

Utveckla Eklundsnäsbadet till friluftsområde!

Grönt ljus för bygget av höghusen vid brofästet i Leksand!