Yipp! - Smirre är online.

Info!

Furries i skolan!

Nya favoriter på min FA!

FLUFFOGRAM!
I tisdags så assisterade Helena, vi åkte till maxi och bytte ut skålarna som jag köpte till Mor i måndags så det hade blivit fel.

Jag gjorde också en härlig höstgryta på kantarell, potatis och grytbitar.

Fixade också med att göra fint i akvariet, tog bort den blå fisken för han var väldigt aggressiv och har haft ihjäl flera av de andra cikliderna. Det var en hane som var väldigt revirhävdande och han hade tagit ihjäl alla tills han var ensam i akvariet.

Helena och jag hjälptes åt att göra akvariet riktigt fint!

Igår onsdag så var jag hos Mor och hjälpte henne, duschade sen och rakade mig och klädde upp mig.

Var på julbord med Tindra. Var mycket folk men god mat.

Sådana här namnskyltar hade vi alla som tillhör Tindra.

Mycket mat att välja på, detta är förrätterna och sen var det varmrätter och till efterrätt ris alamalta och kakor och frukt.

Sen när jag kom hem så kollade Mor och jag på en film som heter Tystnaden!


En sen kväll ringer en ung kvinna polisens larmcentral. Då hon är mycket upprörd lyckas inte Eva Moreno, som av en slump tar emot samtalet, få veta så mycket mer än hennes namn och att hon hålls fången i en, för henne, okänd byggnad. Samtalet pågår i alla fall tillräckligt länge för att polisen skall lyckas spåra det till en öde lokal i ett industriområde. Men när Moreno och hennes följeslagare hittar tjejen är det för sent. Och efter att både följt hennes dödskamp och funnit hennes kropp, känner Moreno sig personligen engagerad och ber sin chef om få ta hand om detta fall. Då hon redan har mycket att göra, tvingas hon att ta officiell hjälp från rikskriminalens representant Jaan Blauveldt (Björn Bengtsson) och inofficiell från sin före detta chef Van Veeteren (Sven Wollter) som numera är pensionerad.

Var sen på Second Life och umgicks med andra Furries!

Idag assisterar Zebra och vi har städat och jag har hjälpt Mor med pärmar och DVD-boxar, att organisera och göra bättre.

Ikväll varit på Second Life.