Yipp! - Smirre är online.

Reacting To Furry Twitters!


Some Narismiral Things!

NARISMIRAL HEMSIDA!

NARISMIRAL TWITTER!

<3 Valentine's Day 2019 in Narismiral! <3


DEXTERS TWITTER!

Some More Sergal Pictures!

Happy Wolf!

Wolves Rules!

FLUFFOGRAM!Torsdag kväll!

Såg jag tillsammans med Blåräv på Vittne till det övernaturliga.

I ett gammalt hus döljer det sig en serie mystiska dödsfall och tragedier bakom den eleganta fasaden. Den nya ägaren utsätts för skrämmande företeelser och när spindlar börjar strömma in genom avloppen undrar de om huset är besatt av onda andar.

Det åskade sen på natten, var både mysigt och läskigt på samma gång.

Fredag!

Zebra assisterade och vi var in till Hässleholm och hämtade medicin till Mor, hjälpte Mor att sortera en del saker med mera. Hittade papper om släktforskningen, har en del förfäder här från Finja och från Småland. Ända bak till 1738. De flesta var torpare. Möjligt att en del under 1800-taletemigrerade till Amerika.

En man har varit hos både mig och mor och slipat och målat om fönsterramarna. Han kan inte Svenska men försökt prata Engelska med honom, inte så bra på uttal men om jag pratar sakta och han pratar sakta så kan vi förstå varandra något så när.

Lördag!

Fjällräv assisterade,jag var hos Mor en del under dagen och hjälpte Mor med hennes dator bland annat.

På kvällen kollade fjällräv och jag på ett par bra filmer!

Ghostbusters 2!


Spökjägarna är tillbaka! Fem år har gått sedan Venkman, Stanz, Zeddemore och Spengler rensade Manhattan på gastar, men nu börjar Dana Barret att misstänka att de osaliga andarna åter gjort entré i staden.

Sagan om ringen! - Härskarringen!


En utvald hob och hans lojala följeslagare tar på sig uppdraget att förstöra Den enda ringen, och att tillsammans med trollkarlen Gandalf, dvärgar, alver och människor förgöra Sauron, mörkrets härskare i Mordor.

Det åskade sen på natten igen.

Söndag!

Blåräv assisterade. Jag hjälpte Mor att sortera upp en del saker under dagen. Vilat sen under eftermiddagen, samt duschat och fått taktil.

På kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries.

Måndag!

Idag har Vixey assisterat och varit till doktorn igen med min navel, den är betydligt bättre men kommer lite blod ännu. Ska fortsätta med samma procedur morgon och kväll med sårtvätt, salva och tuss sa doktorn.

Varit och handlat också idag samt hjälpt mor att sortera upp fler saker från förrådsrummet, saker som kommer från huset vi hade i Norra Sandby innan.

Ikväll har Vixey och jag kollat på en bra film med Maria Wern. Stum sitter Guden!


Mitt i det gotländska midsommarfirandet inträffar en rad bestialiska mord med ockulta förtecken. En man hittas upphängd i skogen tillsammans med slaktade djur, en annan hittas offrad i sin bil på en sommaräng. Semesteridyllen slås i spillror, och snart riktas tankarna mot en gammal nedlagd polisutredning - och en sedan länge avliden gärningsman som någon bestämt sig för att kopiera... Och medan efterforskningarna leder dem allt djupare i en labyrint av asatro och en sjuk människas besatthet, måste Maria Wern och hennes kolleger kämpa mot klockan för att hindra mördaren att slå till igen.

Dags att knoppa nu.

*Kram!*