Hejsan! Smirre är online.

Måndag!

Zebra assisterade, fixat ärenden i Hässleholm. Vilat en stund, sen hjälpt Mor med pappersjobb och fakturor. Läst nyheter och läst igenom Telegram. Mor och jag gjorde en enklare middag med ravioli på burk.

Tagit ner nällorna som växte i Mors rabatt men fick vara jäkligt försiktig då man kan bränna sig illa på nällor. Mor och jag pratade om framtida projekt med rabatterna och växter.

Kollat lite saker om Vargar, Rävar och andra nyheter samt diverse YouTube klipp med mera.

Zabu The Sergal spelar krigsspel!


Mor och jag har kollat på Macahan, Zebs fru har hittat guldkorn i bäcken men oklart om vems mark bäcken är på. Zeb och de 7 Indianerna för boskapen från Texas genom det soliga och torra landskapet. Den vite mannen som var med Zeb för att driva longhornboskapen planerade en stöld av boskapen med sina kriminella kompisar och det slutade i eldstrid. Brodern till Luke träffade en vacker flicka i en stad som nog hade stadens finaste lägenhet och Lukes broder fick både bada skumbad, fick god och fin mat samt fick dricka champagne, han hade nog aldrig varit med om 5 stjärnig lyx tidigare. Luke sitter ännu i fängelse och väntar på en rättegång då han sköt en man i självförsvar när denne man och några andra misstänkte Luke för att vara hästtjuv och tänkte lyncha honom. Faktum var att hästen sprang lös och Luke tog hand om den. Det är inte att vara tjuv utan vad vilken djurvän som helst hade gjort. Mannen som tänkte lyncha Luke tillsammans med sina kompisar är skadad i armen av Lukes revolver som avfyrades i självförsvar. Zebs gamla revolver som Luke fick i present då Zeb skaffat en ny revolver.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Mor, Blåräv och jag var på banken och fixade med några saker och sedan när vi väntade på taxin hem så var vi i Tingshusparken och där träffade jag en gubbe med en liten söt Hund som var brun och vit, samt Hunden hade fina tunna vita morrhår som såg jättekul ut. Gubben badade sin Hund i fontänen.

Hemma sen så chattade jag med andra Furries och sedan gjorde Mor och jag middag, blev stek med potatis och äpplemos samt Sveas gurka.

Det var nya Windowsuppdateringar, bland annat en speciell Webbläsare som laddar supersnabbt har kommit till Windows. ”Microsoft Edge” heter den. Har ju klart kvar FireFox för FireFox är bra på många sätt för den har en bred läsförmåga av flera typer av html osv.

Senare på kvällen så kollade Mor och jag på Macahan och de kom fram med longhornsboskapen och i stan hade de ordnat med välkomstorkester och var en stor fest. Dock hade ju många av Longhornstjurarna dött på vägen. Det blev en del skjutande också när det kom fram vad Mr: Peasly var för en pervers och ond man och Zeb och fejksceriffen gjorde upp ute i öknen. Spännande fortsättning följer!

Onsdag!

Zebra assisterade. Har hjälpt Mor med en del saker som att ta hand om Mors tvätt med mera. Gjort lite pappersjobb och saker kring bank och ekonomi.

Vilat en stund under dagen och sen gick en promenad på kvällen och plockade fina blommor till Mor som står i en vas i Mors kök.

Torsdag!

Vixey assisterade. Det var extremt varmt så jag låg större delen av dagen med fläkten på. På sen eftermiddagen så hämtade vi magdroppar till Mor på apoteket samt handlade lite till Mor, bland annat sill och nypotatis.

Var på Second Life på kvällen och umgicks med andra Furries!

Träffade den svarta Sergalen igen och var med honom en stund

samt träffade en ny Räv.

med flera Furries.

Samt en ny Varg.

Var bra musik, så jag dansade länge med några andra Furries.

Fredag!

Jösse assisterade. Varit med Mor en del under midsommaraftonen. Vi åt matjesill, nya päror och gräddfil med gräslök. Var gott. Det kan man typ äta hela sommaren. Dock inga jordgubbar då de kostar 75 kronor för en ask.

Jösse och jag var in till stan och handlade, fick dock inte tag på någon myrdosa på ÖB och jag promenerade till Maxi och handlade lite bröd, pålägg, mjölk, bananer osv.

Mor och jag satt ute på kvällen då det är lite svalare.

Senare på kvällen kollade Mor och jag på Macahan och det handlade om en ond och girig gubbe som hette Coe som ville köra bort småbrukarna från en vacker dal, med rena terrorn och hot om hägning och att bränna gårdar osv. ville Coe ha bort småbrukarna och ha den fina dalen för sig själv. Coe var en mycket ond man och dessutom väldigt lik Rune Nilsson som också var en mycket ond och vidrig man jag hade med att göra när jag gick i gymnasiet. Men när Coe och hans privata arme av banditer började bråka med familjen Macahan då jäklar blev det pang pang och krut och kulor. Coe och hans banditer fick vad de förtjänade.

På kvällen här i Finja började det att åska och regna rejält. Låg och lyssnade på regnet och åskan innan jag somnade.

Lördag!

Vixey assitereade, Mor och jag kollade på ett intressant program om Coloradofloden i USA och hur viktig den är för både Djurliv och för 4 stora städer med både dricksvatten och elektricitet.  

Vixey och jag var och handlade lite till Mor och lite till mig, samt hämtade saker på apoteket till Mor. Annars under dagen vilat en del och läst nyheter samt läst igenom Furrychatten och skrivit lite mer djurisk science fiction på bloggen.  

Mor och jag kollade på Doktor Pol på kvällen, det var en Kossa som var dräktig och den kvinnliga veterinären stack in armen i baken på Kossan och kände på Kalven, hon fick Kobajs på tröjan. Hon sa att Kalven kommer fördas i augusti. En Ko är dräktig i ca 9 månader och Kalven måste ha den första mjölken för att få igång sitt immunförsvar, sen var det en Hund som fått piggar från ett Piggsvin på nosen, så de fick söva Hunden och ta bort piggarna som satt rejält. Det var också från en bonde som hade Myskoxar där de tog ett blodprov på en gammal Myskoxe och de chipsmärkte en Myskoxkalv. Sen om en Uggla som skadat sin ena vinge, men rehabiliterats i 3 månader och skulle släppas ut i naturen.

Söndag!

Vargen assisterade, varit hos Mor en del idag och hjälpt Mor med saker på hennes dator. Vilat en stund under dagen och jag gjorde Sill och päror till middag åt Mor och mig.

Favoriserat på FurAffinity på kvällen och sen har mor och jag tittat på Macahan. Two Bears var bortrest och WolfPaw hade ansvar för stammen, några ur stammen plundrade en vagn och skrämde kvinnan som körde vagnen och hennes två barn. Detta ledde till att militären kallades in och grep WolfPaw och de Indianer som var med om att plundra vagnen, Samtidigt så anföll Red Kittel och hans stora här av Kråkindianer och det blev en triangelstrid med WolfPaws stam, Kråkindianerna och vit militär. Zeb som är en klok man lyckades efter en del lösa situationen för han respekterar Indianer och att det är deras land och tänker att rädda liv är bättre än att ta liv. WolfPaw och hans grupp blev friade tack vare en vit Löjtnant som hade ett stort agg till Indianer i början insåg att de flesta Indianer är väldigt fina personer som vill skydda sig själva och sitt land och vill att de vita respekterar det.

Regnade rejält här i Finja nu under kvällen men ingen åska.