Fått bekräftelse på att NFC-teamet mottagit min intresseanmälan och fått fakturan. Yay! =^__^=

Photos of Gail!

Mystiskt 3D konstverk av Lexy! - typ vargar med tekannor som tassar som tänker äta upp Barack Obama som hänger upp och ner.

September 24th 2015: Dotty went straight back to bed after her enclosure was fully cleaned and fresh wood chip added, but the gorgeous little Aphrodite stayed around for some photo opportunities.


DAGENS DRAKAR!

- I harmoni som Ying och Yang!

Dagen!

Har städat min lya och gått med Grävlings håriga Schäfer och sen varit med min assistent och hyrt släp och kört jordfräsen ifrån Norra Sandby, då jag ska sälja den.
Varit med assistenten och tvättat hans bil och jag dammsög bilen.

Sen här hemma gjort fin middag med hemmagjord potatissallad och revben i ugnen, var mycket gott och blev mätt!

Lol, jag och min knasiga humor. :-D

Sen i kväll varit på Second Life!

Träffade en varg och en hare.

Var många furrisar inne.

Träffade Y-fox också.

Samt en del Sergaler och andra varelser.

Träffade en trevlig och söt rosa rävkille.

Samt en gul räv.

Och en skunk.

Träffade en rävinna som jag pratade länge med, visade henne min FA, min blogg och min hemsida. Hon tyckte dem var fina och fina bilder, men hon kunde inte Svenska men tyckte att jag skrev begripligt på Engelska. =^__^=

NYHETER!

Traumatiserad hund får ett nytt hem och förändras totalt!

Hundhalsband svart HRM Lucky!

FANTASTISKT FIN GATUKONST I NEW YORK!

TÄNKVÄRT OM VÅRT TEKNIKSAMHÄLLE! :-P


HEMSIDA!

WIKI!

Man efterlyst för misstänkt mord – jagas i stora delar av landet!

Flyktingarna och allt det för med sig!

Jag säger inte att vi inte ska hjälpa dem som flyr från förtryck och krig, det ska vi som empatiska individer och medlemmar i FN och EU - men det ska inte vara till priset av vår egen frihet, religionsfrihet, demokrati och djurrätt!

Båda sidor är fullständigt rabiata när de från Mellanöstern vill göra Europa till Muslimskt Kalifat och Européer agerar Ku Kluks Klan och kastar sten och fyrverkerier på bussar som kör flyktingar till flyktingboenden!

Ni som kommer till Europa är välkomna att söka skydd här, ni får tro på vad ni vill, ni får rösta på vad ni vill och ni får klä er som ni vill. Däremot får ni INTE trakassera och hota Européer, vandalisera och smutsa ner och inte utföra terrorhandlingar oavsett vad ni vill uppnå - sådant beteende är inte acceptabelt någon stans ni kommer! Europas frihet är frihet under ansvar!

Asylsökande utreds för IS-koppling!

Ryssland kan bli partner mot IS!

Nu stänger Finland gränsen mot Sverige – reseförbud till Finland för hela landet!

Klokt agerande av Finland men också trist, Finland är ett trevligt land och vänliga människor. Men ingen vettig regering vill släppa in IS och Al Quaida i sitt land. Vansinne att politikerna i Sverige blundar för terrorister och fundamentalister p.g.a. "humanitära skäl." Vi ska hjälpa dem som behöver det men också vara vaksamma på att inte släppa in krigsförbrytare, terrorister och mördare i vårt land.

Länk till Artikel!

Fick innan en nyhet från FB om hur emigranter plundrade Bistrovagnen och hotade SJ-personal. Det är verkligen inte trevligt och man ska inte behöva känna sig otrygg när man åker tåg.

Jag nyttjar X2000 ibland för att ta mig till Stockholm för att träffa mina vänner och utöva min livsstil.

Idag kom detta på FaceBook!

-Klipp-

Här är flyktingarnas "tack" för den kostnadsfria tågtransporten de fick.

- klipp-

Demonstrerade i Ku Klux Klan-kläder – stenkastning vid finsk flyktingförläggning!

Särskolan förvandlas till asylboende över en natt – elever tvingas flytta!

Varningen: Folk beredda att ta till vapen!

I Högfors och Mossgruvan, några mil norr om Örebro, är spänningen hög mellan de fast boende och de nyinflyttade EU-migranterna. Byalaget varnar för att det finns invånare som är beredda att ta till vapen. Samtidigt står politiker och polis handfallna.

Jag tycker att det mesta har krackelerat. Hela Sverige har krackelerat, det finns ingen som tar tag i någonting, säger Sten-Ove Karlsson, socialdemokrat som under tio år var kommunfullmäktiges ordförande i Ljusnarsbergs kommun.

Nu bor han granne med EU-migranterna.

– Ja, det är ju alldeles för många. Det blir för mycket och det börjar bli kontroverser, det var det inte först. Men ju fler de är ju krångligare blir det, säger han.

Bor i husvagnar och nedgångna fastigheter

I de gamla bruks- och gruvsamhällena Högfors och Mossgruvan i Bergslagen bor det runt hundra fast boende. De senaste åren har det tillkommit mellan 50 och 100 EU-migranter, framför allt romer från Bulgarien. De bor i husvagnar eller nedgångna fastigheter och lever på att plocka bär, tigga eller vad som står till buds.

Byalaget i området menar att samhället har förfallit, att man hittar sopor i naturen och att migranterna kör omkring med oskattade bilar. Stig Fjelling är aktiv i byalaget.

– Det har ju varit ett tryggt fint samhälle. Folk har verkligen trivts här. Men nu har det ju blivit raserat här, säger han.

Från gruvindustri till avfolkningsbygd

Högfors och Mossgruvan har mött samma öden som många andra svenska bruksorter. Från en blomstrande gruvindustri till en avfolkningsbygd där gamla arbetarbostäder vittrar sönder och hyrs ut till reapriser. Sociala problem har funnits länge, men med EU-migranterna har spänningarna ökat.

En av de inflyttade migranterna heter Aleksi Aleksiev. Han säger att han har förståelse för byalagets kritik, men menar samtidigt att det som byalaget kallar skräp är något helt annat för en tiggare.

– Den här kostar två kronor för ett kilo. Då är det 40 spänn. Och för en tiggare är det bra, 40 spänn. Kabel, åtta kronor. Så det är inte skräp, det är pengar i det här, säger han och pekar på en hög bråte.

Reporter: Men varför lägger man det bara så här mitt ute i naturen?

– De har inte förråd. Betalar man hyra har man allt som man ska: tvättstuga, förråd, garage, värme och så vidare... då skulle du inte se något skräp här, säger han.

Irritationen växer

Byalaget berättar att de fast boende blir allt mer irriterade.

– Låt oss säga så här att det sitter några stycken som har lite svartare tankar än vad vi har och festar en kväll. Så har de fått för sig att nu ska vi fan stävja det här, nu får det vara slut. Jag kan tala om för dig att de flesta som bor runtikring är jägare. Så det finns i stort sett ett vapen i varenda jävla hem. Och då törs man inte svara på vad det blir för konsekvenser, säger Håkan Löfquist.

Reporter: Men vad du säger Håkan är att, händer ingenting här den närmsta tiden så kan det hända att folk tar till vapen?

– Ja, ja. Man hör de strömningarna när man pratar med folk.

"Skapar en polarisation"

Polismästaren i Örebro, Bo Andersson, kommenterar situationen.

– Jag är beklämd över att det är ett bostadsområde som är väldigt hårt nedgånget och där jag ser en social situation som inte är den bästa. Från polisens sida så är vi naturligtvis där för att beivra de brott som begås, oftast kanske inte så allvarliga brott på svårighetsskalorna, men det skapar en polarisation mellan ortsbefolkningen och de här grupperna, säger Bo Andersson.

För myndigheterna har frågan blivit allt svårare att hantera. Ska EU-migranter ha rätt till sjukvård, rätt till bidrag, ska deras barn få gå i skola?  Och hur löser man konflikterna mellan bybefolkning och migranter? Socialdemokraten Ewa Leena Johansson har varit kommunalråd i 13 år. Det här är det svåraste problemet hon har ställts inför, berättar hon. Hon medger att kommunen inte vet hur problemen ska hanteras.

– Det är helt nytt fenomen. Jag tror att det är början på något som kommer att bli ännu större. Därför behöver man nationell vägledning i det här. Vi gör olika lösningar, olika kommuner idag. Det är inte acceptabelt. Vi måste ha samma förhållningssätt i de här frågorna. Därför måste vi naturligtvis ha nationell vägledning, säger hon. 

KÄLLA!