Yipp! Smirre är online.

Sovit några timmar nu, har fortfarande ont i ryggen och Mor ska få tag i en Kiropraktor på Måndag.

Idag så har Blåräv och jag varit in till Hässleholm och handlat på både ÖB och Maxi. På ÖB köpte jag b.la. kryddor och en glasform som man kan ha i ugnen. På maxi köpte jag mat med mera till både mig och mor. Skulle köpa dammsugarpåsar också men pengarna räckte inte och såg att där är en påse kvar i paketen, köpte diskmedel iaf som Fjällräv sagt till mig. På Onsdag ska jag handla igen på City Gross som öppnar då och då köper jag dammsugarpåsar också. När jag och Blåräv var på Maxi så väntade jag på att få komma till och köpa min snus. Ser två killar som står och pratar med varandra och den ena av killarna har en tatuering i nacken av en Räv i hatt, tyckte det var fint men vågade inte fråga och killen märkte att jag tittade på tatueringen och han tittade strängt på mig.

Killarna hade även Harley Davidsson tröjor och "81-märken" såg jag sen. De är alltså från den lokala Hell´s Angels-klubben här i Hässleholm och jag vet ju vad både min Mor och mina assistenter sagt, att jag _INTE_ får ha någon kontakt med Hell´s Angels eller försöka få tag i riktiga vapen osv. För det är olagligt och fel. Iaf så har jag ju rätt att ha mina åsikter som att jag är för GunRights och tycker att Furrisar och Djurrättsaktivister ska få laglig rätt att äga och bära vapen för att skydda både sig själva och Djuren.

Men det finns ju som sagt en anledning att jag exempelvis inte får köra bil och inte kommer få licens på något riktigt vapen, därför att jag har AD/HD och Aspergers, samt är lite nojig ibland och har agg till vissa lärare, personaler och omsorgstagare som burit sig dumt åt mot mig för att jag är Furry. Sen kanske jag inte riktigt förstår hur farligt ett vapen egentligen är och har för mycket lek i mig. Jag är ju som sagt mellan 12 och 14 år mentalt men min kropp är 41 år och då är det kanske inte så bra om man har tillgång till en riktig M-16 eller så.

Tog ett skönt bad på kvällen hos mor och kollade sen på filmen Att angöra en brygga.

Blev sen kvällsmat men gjorde spaghetti med köttfärssås och hade kantarell i köttfärsåsen. Nom! Nom!

NYHETER!